Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: ایجاد و گسترش تحصیل مجازی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری جزو برنامه‌های اصلی این دانشگاه است.

علیرضا جلیلی‌فر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: ایجاد و گسترش تحصیل مجازی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری جزو برنامه‌های اصلی این معاونت در دانشگاه شهید چمران اهواز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلیلی‌فر افزود: امسال برای نخستین بار به صورت مجازی در مقطع کارشناسی ارشد و در رشته مدیریت بازرگانی گرایش کارآفرینی، حدود ۴۰ نفر دانشجو در دانشگاه شهید چمران اهواز پذیرش شده است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز اضافه کرد: گسترش آموزش مجازی و زیرساخت‌های آموزشی این دانشگاه اعم از راه اندازی سامانه‌های مختلف، از سال ۹۷ به شکل ویژه‌ای در معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مورد توجه قرار گرفته است.
وی ادامه داد: مطابق آیین نامه آموزش دانشگاه، تا سقف ۱۵ درصد از دروس هر رشته امکان ارائه شدن به صورت مجازی را دارند. بر همین اساس، در نیمسال تابستان سال ۹۸ برای نخستین بار در دانشگاه شهید چمران اهواز سه عنوان درسی به صورت مجازی به دانشجویان ارائه شد. سامانه‌های آموزشی این دانشگاه در استان خوزستان بی مانند است و در قیاس با دیگر مراکز آموزش عالی کشور نیز از کیفیت و قابلیت‌های بسیار بالاتری برخوردار است.
جلیلی‌فر یادآور شد: بسیاری از دانشگاه‌های بزرگ کشور فاقد زیرساخت‌های آموزش مجازی مستقل هستند و زیرساخت‌های خود را از دانشگاه‌های بزرگی مانند امیرکبیر، صنعتی شریف و... عاریه گرفته اند. این در حالی است که دانشگاه شهید چمران اهواز به طور مستقل مجهز به زیرساخت‌های آموزش مجازی شده است.
وی گفت: در دوران پیش از شیوع کرونا، نظارت بر نحوه برگزاری کلاس‌های حضوری بر عهده مدیران گروه، مدیران آموزشی دانشکده و کارشناسان آموزش بود و دفتر برنامه ریزی هر دانشکده بر اساس گزارش دریافتی از این سه مرجع، نهایتا کار نظارتی خود را انجام می‌داد؛ بنابراین در همان زمان هم امکان سرکشی به تک تک کلاس‌ها و نظارت این چنینی وجود نداشت. در شرایط حاضر که آموزش به سمت مجازی سوق داده شده، امر نظارت بر کیفیت محتوا را به مدیر گروه و معاون آموزشی هر دانشکده واگذار کرده ایم. در حال حاضر آموزش مجازی برای ۲ هزار و سیصد درس در سامانه دانشگاه تعریف شده، اما با وجود حجم بالای ارائه دروس به شیوه مجازی، از عملکرد نظارتی غافل نشده ایم.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: به اساتید تأکید کرده ایم که برای هر جلسه آموزشی، بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه فایل صوتی به علاوه فایل پی دی اف یا پاورپوینت همان مبحث درسی را در سامانه ارائه دهند. همچنین به تمامی مدرسان تأکید شده که مبنای نمره دهی پایان نیمسال را بر اساس حضور الزامی دانشجو در کلاس‌های آنلاین، قرار ندهند.
وی بیان کرد: بهره مندی طیف وسیعی از دانشجویان از آموزش‌های ارائه شده توسط سامانه ها، نسبت به ظرفیت محدود کلاس‌های حضوری، یکی از بزرگ‌ترین محاسن آموزش مجازی در دانشگاه‌ها است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه شهید چمران اهواز آموزش مجازی تحصیلات تکمیلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۸۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گرگان با اشاره به ضرورت مولدسازی مدارس و مراکز آموزشی مستعد مولدسازی در این شهرستان گفت: هزینه‌های چند میلیاردی تحصیل پروانه ساخت و ساز مانع جدی برای مولدسازی مراکز آموزشی مشمول این طرح شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسن مدرس‌زاده در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: دو دبیرستان واثقی و شیخ فضل الله نوری در مناطق پرتردد و تجاری گرگان با بَر مطلوب (عرض تجاری)، قابلیت مولدسازی را دارند؛ اما هزینه‌های سنگین و چند میلیاردی تحصیل پروانه ساخت و ساز سبب شده نتوانیم پروسه مولدسازی را عملیاتی کنیم.

وی با اشاره به تحصیل ۹۰ هزار دانش آموز در شهرستان گرگان گفت: ۵۲ درصد دانش آموزان دختر و ۴۸ پسر هستند که در ۴۸۰ مدرسه دولتی و غیردولتی تحصیل می‌کنند.

رئیس اداره آموزش و پرورش گرگان شهرستان گرگان افزود: ۱۱۰ مدرسه شهرستان گرگان غیرانتفاعی و ۳۷۰ مدرسه دولتی هستند که در مجموع ۲ هزار و ۵۹۶ کلاس درس دارند.

وی گفت: عدم تحقق دستیابی به زیرساخت‌های آموزشی عادلانه در سنوات گذشته سبب شده تا بخش زیادی از خانوار‌های روستایی و حتی ساکن شهر‌های قرق، سرخکلاته و جلین ترجیح دهند که فرزندانشان در مرکز شهرستان و شهر گرگان تحصیل کنند.

مدرس زاده ادامه داد: حدود ۷۸ هزار دانش آموز شهر گرگان و البته از شهر‌ها و روستا‌های پیرامونی در ۳۰۰ مدرسه شهر گرگان تحصیل می‌کنند.

وی سرانه آموزشی شهرستان گرگان را حدود ۴.۲ متر مربع دانست و گفت: میانگین متوسط سرانه آموزشی در کشور ۵.۲ متر مربع است و بر اساس برآورد‌ها حدود ۲۲ مدرسه در شهرستان گرگان کم داریم.

مدرس‌زاده ادامه داد: با تلاش مدیران بالادستی و استاندار محترم اعتبار لازم برای ساخت مدارس به ویژه در مناطق جنوبی شهر گرگان تامین شده است؛ اما مشکل تامین زمین در این مناطق، فرایند احداث مدرسه را ابتر گذاشته است.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گرگان ادامه داد: ۴ هزار متقاضی طرح ترمیم نمره، ۳۳۰۰ دانش آموز مقطع دهم، ۳۳۰۰ دانش آموز مقطع یازدهم و ۳۴۰۰ دانش آموز مقطع دوازدهم مشمول اجرای امتحانات نهایی در شهرستان گرگان هستند که ۱۹ حوزه امتحانی نهایی برای آن‌ها یش‌بینی شده است.

دیگر خبرها

  • دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است
  • اخذ موافقت ایجاد دو دانشگاه فرهنگیان در خراسان جنوبی
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • سرآمدان آموزشی ‌دانشگاه‌ شهید چمران اهواز تجلیل می‌شوند
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • اتاق‌های بازرگانی برای شبکه‌سازی به دنبال گسترش ارتباطات باشند
  • برگزاری میز خدمت پلیس فتا خوزستان در اهواز
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • آبشک به‌دنبال اتفاقی شیرین در قلب اهواز