Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@12:01:10 GMT

پایش مدارس در جستجوی موارد مشکوک

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۲۸۵۸۵

پایش مدارس در جستجوی موارد مشکوک

ایسنا/اصفهان تعطیلی یک هفته ای آموزش حضوری در مدارس اصفهان، نگرانی والدین از سلامت فرزندانشان را به شکل موقت پایان می دهد، اما تاثیر انکارنشدنی آموزش حضوری بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان، باعث می شود آموزش حضوری همچنان به عنوان یکی از گزینه های اصلی، روی میز آموزش و پرورش باشد.

چند دقیقه بیشتر به ساعت هشت صبح نمانده و پشت در بسته دبستان، دانش آموزان با پدر و مادرهایشان به انتظار ایستاده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مادر امیرمهدی ۷ ساله که با وجود خطر کرونا، راضی به حضور فرزندش در کلاس های حضوری است، درباره این تصمیم می گوید: یک ماه از سال گذشته و او هنوز نتوانسته شیوه درست گرفتن مداد در دست را یاد بگیرد چه برسد به نوشتن لوحه ها و انجام تمرینات ریاضی و علوم.

خانم سعادت نژاد که مادر یک دختر ۱۱ و پسر ۷ ساله است، اضافه کرد: گاهی دخترم در ضبط کردن صدا و انجام تکالیف غیرحضوری برای شبکه شاد، کمک می کند با این حال بچه پسرها بازیگوشند و تا معلم بالای سرشان نباشد، از کسی حساب نمی برند، همین هفته ای دو سه جلسه مدرسه آمدن برایشان غنیمتی است.

مادر آرین ۸ ساله که طولانی شدن خانه نشینی بچه ها را برای خود و خانواده هایشان کلافه کننده می داند، می گوید: پسر من خیلی پرتحرک است، سالهای قبل که به مدرسه می آمد، هم با هم سالانش بازی می کرد هم در کنارشان درس و قرآن و فعالیت های هنری یاد می گرفت اما امسال هرچقدر سعی می کنم در خانه بماند، فایده ای ندارد چون حوصله دو سه ساعت نشستن پای گوشی و انجام تکالیف در خانه را ندارد، با اینکه همه اطرافیانم توصیه می کنند او را به مدرسه نیاورم، اما چاره ای ندارم جز این که هفته ای یکی دوبار سرکلاس حضوری بیاید تا دست کم معلم، بعضی از اشکالاتش را برطرف کند.

چند دقیقه بعد در مدرسه باز شد و ناظم با گرفتن تب دانش آموزان، آنها را سر کلاس فرستاد. با وجود اینکه مسئولان آموزش و پرورش استان، به والدین توصیه می کنند بر وضعیت رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس نظارت کنند، بسیاری از مدارس دولتی آنها را به داخل فضای آموزشی راه نمی دهند، در مدارس غیرانتفاعی نیز تعداد کم دانش آموزان در هر کلاس، بهانه ای برای برگزاری آموزش های حضوری حتی در وضعیت قرمز همه گیری ویروس کرونا است.

بازدید بهداشتی مدارس رو به پایان است

راضیه امیدی، کارشناس مسئول سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت اصفهان، با اشاره به بازگشایی مدارس از نیمه شهریورماه در شرایط پاندمی کرونا به ایسنا گفت: با فرارسیدن سال تحصیلی ۹۹ – ۱۴۰۰، محور اصلی اقدامات بر نظارت و پایش، شناسایی به هنگام موارد مشکوک به کرونا در گروه هدف مدارس و فرهنگ سازی بوده است.

وی نظارت و پایش مدارس را به معنای برآورد از سطح آمادگی مدارس از اجرای جنبه اساسی و حیاتی شیوه نامه های بهداشتی برای حضور دانش آموزان و معلمان در کلاس ها دانست و ادامه داد: این نظارت ها شامل تجهیزات مورد نیاز و آمادگی ساختمانی مدارس برای کنترل بیماری کرونا ویروس، میزان آموزش و اطلاع رسانی و حفاظت فردی گروه هدف مدرسه (مسئولان، معلمان و دانش آموزان و والدین آنها)، رعایت اصول فاصله گذاری فیزیکی، غربالگری مراقبت و بازتوانی بیماری کرونا ویروس بوده که به عنوان «بازدید بازگشایی مدارس» توسط تیم بازرسان بهداشت، از زمان بازگشایی مدارس آغاز شده و تقریبا رو به پایان است.

امیدی از اعلام نتایج کلی این نظارت و پایش پس از پایان مرحله اول خبر داد و گفت: معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در نظردارد، پس پایان پایش اولیه اسامی مدارس نمونه را در رسانه های جمعی و نتایج کلی را در سایت معاونت برای آگاهی عموم اعلام کند و این روند به شکل مستمر تکرار خواهد شد.

شناسایی مبتلایان در میان کارکنان مدارس و دانش آموزان

کارشناس مسئول سلامت نوجوانان و جوانان و مدارس استان اصفهان آگاهی و مشارکت افراد جامعه در رعایت پروتکل ها را ضروری و تاثیرگذار دانست و یادآور شد: شناسایی به هنگام موارد مشکوک به کرونا در گروه هدف مدارس و تدابیر لازم برای حضور نیافتن آنان در مدرسه بسیار مهم است، برای این منظور از ابتدای بازگشایی مدارس و با همکاری آموزش و پرورش و امکانات سامانه های اطلاعاتی معاونت بهداشتی، تمام کارکنان مدارس و دانش آموزانی که خود یا یکی از اعضای خانواده آنان به کرونا مبتلا بودند، شناسایی و مراحل و اقدامات برای عدم حضورشان به مدرسه انجام شد، به طور روزانه نیز افراد جدید مبتلا به همین ترتیب شناسایی می شوند و این فرآیند ادامه دارد.

وی با اشاره به فراهم شدن امکانات ارجاع، معاینه و انجام تست برای دانش آموزان و معلمان با علائم مشکوک به بیماری کرونا در مراکز منتخب ۱۶ ساعته، افزود: به همه دانش آموزان، کارکنان مدارس و خانواده های دانش آموزان توصیه می شود با احساس هر یک از علائم کرونا وارد سامانه salamat.gov  شوند و علائم خود را ثبت کنند و تا مشخص نشدن وضعیت بیماری شان از حضور در مدرسه و دیگر اجتماعات خودداری کنند تا همکاران واحدهای بهداشتی بتوانند وضعیت این افراد را بررسی و اقدامات لازم برای تشخیص و پیگیری بیماری انجام دهند.

رعایت فاصله فیزیکی؛ من به همه می آموزم

امیدی از اجرای یک پویش دو هفته ای در راستای مبارزه با کرونا در مدرسه خبر داد و گفت: باتوجه به اینکه رعایت یک متر فاصله می تواند ۷۰ درصد احتمال ابتلا را کاهش دهد و به ازاء هر یک متر اضافه تر دو برابر این کاهش افزایش می یابد، اولین شعار هفته با  موضوع «رعایت فاصله فیزیکی» تهیه و به آموزش و پرورش و همه ارگان ها اعلام شد و امیدواریم رسانه های جمعی در اشاعه آن ما را یاری کنند.

وی شعار دوم مدارس را «من به همه می آموزم» بیان کرد و ادامه داد: این شعار با هدف ترغیب دانش آموزان به مشارکت، به آموزش و پرورش و همه ارگان ها اعلام شد اما سوالات مردم در مورد ماسک، ضدعفونی، لوازم شخصی دانش آموز و... در یک بسته آموزشی ویژه والدین به آموزش و پرورش ارسال شده که در سایت معاونت بهداشتی نیز با آدرس ذیل بارگذاری شده و قابل دسترسی عموم است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بازگشایی مدارس در شرایط کرونا مدارس کروناویروس دانش آموزان معلمان مرکز بهداشت بازگشایی مدارس آموزش و پرورش دانش آموزان هفته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۸۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد

فرشید کرمی گفت: با هدف احیاء و زنده نگه داشتن ورزش باستانی و پهلوانی، ترویج و توسعه فرهنگ پهلوانی، تقویت روحیه فداکاری، جوانمردی و احیاء فضائل اخلاقی در بین دانش آموزان، طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد به اجرا درآمد. 


وی، گفت: در طرح شهید طوقانی با اجرای ورزش صبحگاهی با ضرب آهنگ ورزش زورخانه‌ای و در ذیل سند تحول بنیادین، تحقق ساحت‌های اعتقادی، اخلاقی و ساحت زیست بدنی دنبال می‌شود. 


معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در این طرح مراسم صبحگاهی در مدارس معین آغاز می‌شود گفت: استعدادیابی در حوزه ورزش زورخانه‌ای یکی از اهداف طرح شهید طوقانی است. 


فرشید کرمی با اشاره به اینکه در این طرح ۲۵ دانش آموز آموزش دیده مرشدی در مدارس حضور یافته و در مراسم صبحگاهی به دانش آموزان مدرسه مربوطه ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی را آموزش می‌دهند افزود: این دانش آموزان آموزش دیده مرشدی از مدارس شهر‌های یاسوج، چرام و دهدشت هستند. 


وی، گفت: ورزش زورخانه‌ای یکی از هویت‌های ملی ما محسوب شده که در پرورش جسمی، روحی و معنوی و رشد تحصیلی دانش آموزان تاثیر بسزایی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود