Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-30@10:10:24 GMT

مدیریت زرشک و عناب به خراسان جنوبی واگذار شود

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۲۹۸۳۲

مدیریت زرشک و عناب به خراسان جنوبی واگذار شود

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، محمدصادق معتمدیان، در جلسه هم اندیشی تشکل‌ها، فعالان و نخبگان بخش کشاورزی خراسان جنوبی با وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: طی سال گذشته نهضت آبخیزداری با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان در استان رقم خورد که  تحول بسیار خوبی در روستاها داشته است.

وی با بیان اینکه مجوز واردات شتر به خراسان جنوبی برای واردات دام از مرز پاکستان اخذ و اقدامات اولیه انجام شده است، افزود: طی دو دهه گذشته نیمی از روستاهای تخلیه شدند، اما با احیا و مرمت و آبدهی قنوات به دلیل ایجاد سیل بندها، در سال‌های اخیر شاهد مهاجرت معکوس به روستاییان بوده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان جنوبی از کلنگ‌زنی ۲۰۰ طرح آبخیزداری در سال گذشته گفت و ادامه داد: اجرای این طرح‌ها نقش بسزایی در افزایش سطح آبدهی قنوات پایین دست و ماندگاری روستاها دارد.

معتمدیان بیان کرد: سال گذشته پروژه سیستم نوین آبیاری در ۱۳ هزار هکتار از اراضی استان انجام شده است و هیچ محدودیتی در راستای تخصیص اعتبار برای اجرای سیستم آبیاری نوین وجود ندارد.

وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری دو مجتمع آبرسانی به محلات عشایر به بهره برداری رسیده و  در آینده‌ای نزدیک کلنگ احداث آبرسانی به محله عشایری دستگردان بر زمین زده می‌شود.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه عشایر استان در اقتصاد و امنیت بسیار تاثیرگذار هستند، اظهار کرد: این قشر در سخت‌ترین شرایط اقلیمی زندگی می‌کنند، اما بهره مندی از امکانات عمومی برای آنان حداقل است.

معتمدیان، خواستار توجه ویژه مسئولان به احداث پنل‌های خورشیدی در محلات عشایری شد و افزود: همچنین در تامین آب مورد نیاز محلات عشایری نیازمند کمک هستیم.

وی با اشاره به احداث هزار هکتار گلخانه در برنامه یک ساله در استان، افزود: در راستای اجرای این پروژه نیازمند تخصیص تسهیلات ارزان قیمت هستیم تا در دهه فجر شاهد بهره برداری تعدادی از این مجمتع‌ها باشیم.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: طی سال‌های اخیر به دلیل  برداشت‌های بی رویه از سفره‌های آب زیر زمینی برخی از مناطق در شرایط بحرانی قرار گرفته است که خوشبختانه تصویب سند سازگاری با کم آبی آثار و برکات مطلوبی داشته است.

معتمدیان با بیان اینکه خراسان جنوبی کم‌درآمدترین استان در کشور است، یادآور شد: خام‌فروشی محصولات استراتژیک در استان یکی از مشکلات بوده که نیازمند توجه است.

منبع: ایسنا
انتهای پیام/

کد خبر: 1075211 برچسب‌ها زرشک محصولات کشاورزی مجمع نمایندگان خراسان جنوبی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: زرشک محصولات کشاورزی مجمع نمایندگان خراسان جنوبی خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۹۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت میلیاردی سیل به کشاورزی خراسان جنوبی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان‌ها، بالغ بر ۵ هزار و ۴۳۳ میلیارد ریال برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مهدی جعفری با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بر اثر سیل خسارات قابل‌ توجهی به زیربخش‌های کشاورزی استان از جمله قنوات، باغات، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی استان خراسان جنوبی وارد شده‌است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: گروه‌های تعیین و ارزیابی خسارات پس از سیل در سطح مراکز بخش سازماندهی و تمام مناطق خسارت‌دیده نیز فهرست‌برداری شد. جبران خسارات سیل به کشاورزی این استان قدری دشوار است و براساس برآوردهای اولیه خسارات سیل به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.

شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان خسارت از سیل را داشتند

وی با بیان اینکه اکیپ‌های راهسازی در سطح اکثر مراکز جهاد کشاورزی مستقر بوده و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهستانی هستند، بیان کرد: همکاران مدیریت در شهرستان‌ها و گروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغات استان را انجام می‌دهند.

جعفری بیان کرد: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بندها انجام خواهد شد تا پیش از فصل آبیاری باغات زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود. بر اساس گزارش‌های ارسالی، شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت را اعلام کرده  که این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

101 رشته قنات خراسان جنوبی در سیلاب آسیب دیدند

رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه بیشترین خسارت به منابع آبی کشاورزی وارد آمده است اظهار داشت: طبق گزارش‌های اولیه نشان می‌دهد که سیل به 101 رشته قنات، 11 هزار و 600 هکتار اراضی زراعی و باغی، 337 راس دام سبک، 520 کیلومتر ایل راه، 110 کیلومتر جاده بین مزارع و 17 کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده که البته تأکید می‌شود که گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

خسارت یک هزار میلیارد تومانی سیل به شهرستان زیرکوه

فرماندار شهرستان زیرکوه نیز به خبرنگاران گفت: تاکنون یک هزار میلیارد تومان خسارت به حوزه کشاورزی، قنوات و راه‌های روستایی، شهری و عشایری و زیرساخت‌های اصلی شهرستان زیرکوه بر اثر سیل وارد شده است.

محمدرضا غیرتی اظهار داشت: بعد از وقوع سیلاب، ستاد مدیریت بحران شهرستان زیرکوه برگزار شد و بلافاصله کار عمرانی در حوزه راه‌های مواصلاتی را آغاز کردیم. ترمیم شبکه‌های حیاتی از جمله آب، برق و گاز تاکنون آغاز شده است. تعدادی ماشین آلات سنگین نیاز است تا کار با جدیت جهت ترمیم راه‌های مواصلاتی این شهرستان انجام شود.

خسارت سیل به 30 قنات شهرستان زیرکوه

وی به موضوع قنوات آسیب دیده اشاره کرد و گفت: تاکنون 30 قنات آسیب دیده در شهرستان زیرکوه شناسایی شده و کار ترمیم قنوات را آغاز کردیم اما خسارت بسیار زیاد و گسترده است و در حال ارزیابی سایر مناطق هستیم. تاکنون یک هزار میلیارد تومان خسارت به حوزه کشاورزی و قنوات و راه‌های روستایی، شهری و عشایری و زیرساخت‌های اصلی شهرستان زیرکوه برآورد شده است.

انتهای پیام/252/

دیگر خبرها

  • شهرک تخصصی گوهرسنگ در خراسان جنوبی ایجاد می‌شود
  • اجرای طرح ملی ورزش با مردم در خراسان جنوبی
  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد
  • تجلیل از ٣٨ خیر مدرسه ساز در خراسان جنوبی
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • رونق رشته مینی‌گلف در خراسان جنوبی
  • ادامه ناپایداری‌های جوی تا فردا در خراسان جنوبی
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزی خراسان جنوبی