Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مجازی سازی فعالیت‌های انجمن اسلامی به علت شیوع کرونا را اقدامی قابل تقدیر دانست و بر لزوم مستند سازی این فعالیت‌ها تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی در دیدار با تعدادی از دانشجویان عضو انجمن اسلامی دانشگاه، جلسات دانشجویی را نویدبخش دانست و گفت:  روند برخی از مراودات به علت شیوع کرونا از حالت عادی خارج شده و امیدواریم در آینده‌ای نزدیک با ریشه کن شدن این بیماری، فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی به ریتم سابق خود برگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مجازی برگزار کردن انتخابات انجمن در دوران بحرانی همه گیری ویروس کرونا عنوان کرد: مایه افتخار است که دانشجویان پزشکی دانشگاه پیشتاز  این اقدام با ماهیت رقابتی بوده‌اند.

دکتر زالی ضمن تبریک به دانشجویان به علت تنوع بالای فعالیت‌های فرهنگی انجمن اسلامی، تصریح کرد: جریان فرهنگی و دانشجویی علی رغم شیوع این بیماری باید ادامه داشته باشد، در همین راستا تمامی فعالیت‌های انجمن بهتر است به صورت مجازی ارائه شود. همچنین اقدامات انجمن باید رسانه‌ای شود تا الگوی تمام تشکل‌ها باشد.

وی بر لزوم تداوم نشست‌های سیاسی و سلامت محور انجمن تاکید کرد و افزود: دانشجویان با دید بهتری نسبت به مسائل می‌توانند نظر دهند و آزادانه انتقاد کنند، بنابراین این جلسات بسیار سازنده است.

رییس دانشگاه با بیان اهمیت مستندسازی تمام اقدامات و فعالیت‌های انجمن، ادامه داد: در زمان جنگ، دانشگاه‌ها و دانشجویان نقش آفرینی پر رنگی داشتند، این دوران شیوع کرونا نیز بی‌شباهت به زمان جنگ نیست و در این دوران هم دانشجویان بسیاری، به ویژه دانشجویان پزشکی علی رغم تصور عامه، به میدان آمدند.

به گفته وی، نقش دانشجویان در محرومیت زدایی، اجتماعی سازی، امور خیریه و مقابله بابیماری منحوس کووید-۱۹ باید الگو قرار گیرد.

دکتر زالی در پایان در خصوص تدارک تجهیزات لازم برای مجازی سازی فعالیت‌های انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه، اعلام آمادگی کرد.

در این دیدار، دانشجویان گزارش مختصری از فعالیتهای انجمن در دوران کرونا ارائه دادند و درخواست‌ها و چالش‌هایشان را با رییس دانشگاه مطرح کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فعالیت های انجمن انجمن اسلامی فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۹۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم

روز اول سیزدهمین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» که با همکاری وزارت علوم و وزارت بهداشت به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است سپری شد و اما نکته قابل توجه حضور کم‌رنگ مسئولین در این جشنواره بود که به چشم می‌خورد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ساغر کتابی، جشنواره تیتر سیزدهم صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور برخی از مسئولان و معاونت‌های فرهنگی و دانشجویانی که از دانشگاه‌های مختلف به شهر مشهد مقدس آمده بودند، در دانشگاه فردوسی افتتاح شد.

بنا به گفته متین منتظمی، دبیر این جشنواره، ۱۲۰ اثر برتر در ۴۲ دسته در این دوره حضور دارند.
در جشنواره امسال آثار ارسالی در حوزه مجازی نیز مورد پذیرش و داوری قرار گرفتند و نگاه ویژه‌ای به بحث رسانه شده است. 

نکته جالب توجه روز اول اما عدم حضور مسئولین عالی وزارت علوم از جمله معاونت فرهنگی و اجتماعی یا رئیس دانشگاه میزبان جشنواره بود.

دانشجویانی که از سراسر کشور در این دوره از نشریات تیتر شرکت کرده‌اند انتظار دارند تا با دیدار بدون واسطه با مسئولین بتوانند دغدغه‌های حوزه نشریات را با آنها در میان بگذارند.

این جشنواره تا روز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه در محل دانشگاه فردوسی برپا بوده و دانشگاه‌های سراسر کشور در آن غرفه مخصوص به خود را دارند. دانشجویان آثار و انتشارات خود را در دید مخاطبان قرار داده‌اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • اتفاقات دانشگاه‌های امریکا نتیجه فعالیت‌های گسترده ایران و نهاد «جامعة‌المصطفی» است | اذغان به تأثیرپذیری دانشگاهیان امریکا از ایران
  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • اعلام همبستگی جمعی از دانشجویان ایرانی با دانشجویان آمریکایی
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه