Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، چند ماهی‌ است که شیوع کرونا و به تعبیر مقام معظم رهبری این «ویروس منحوس» تمام دنیا را درگیر، بسیاری از خانواده‌ها را داغدار و یا راهی بیمارستان کرده است.
متاسفانه با شروع فصل پاییز شاهد اوج‌گیری این بیماری هستیم که لزوم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و توجه به توصیه پزشکان را دوچندان می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امسال مردم شب‌های قدر و محرم خاص و متفاوت از سال‌های گذشته را تجربه کردند؛ عزاداری محدود و اشک‌هایی که با طلب شفای بیماران و زیارت اربعین از پشت ماسک‌ها سرازیر بود.
کسانی که چندین سال بود با هر سختی خود را به زیارت ارباب می‌رساند، امروز با دیدن تصاویر مسیر پیاده‌روی اربعین داغ دل‌شان تازه و اشک‌شان روان است.
عشق ارباب پیر و جوان، سالم و بیمار، مسلمان و غیرمسلمان نمی‌شناسد، خانواده‌هایی که با خردسالان خود، جانبازانی که با پاهای جامانده در روزهای جنگ، زوج‌های جوانی که دعای ارباب را ضامن زندگی خود کرده و... همه پای در مسیر عاشقی گذاشته و سختی راه را به قیمت شیرینی زیارت به جان می‌خریدند.

اما امسال که زیارت اربعین را با تاکید مقام معظم رهبری از خانه باید خواند و از این فراق اشک ریخت، مردم ارادت خود به ارباب را به گونه‌ای دیگر و با شرکت در رزمایش کمک مومنانه، یاری کادر درمان و کمک به خانواده‌‌های نیازمند نشان می‌دهند.

از همان روزهای ابتدایی شیوع این ویروس منحوس مردم پای کار آمده و به یاری هموطنان خود شتافتند، از کارگاه خیاطی کوچک در منازل گرفته تا اختراع دستگاه‌های هوشمند ضدعفونی کننده؛ بسیاری از بیماران بهبود یافته کرونا با اهدای پلاسما، شکرانه سلامت خود را به جا آورده و هر فردی به هر طریقی در این میدان جنگید تا سلامت جامعه حفظ شود.
در این مدت روایت‌های بسیاری از روی خوش کرونا، از کمک و از خودگذشتگی در این میدان شنیدیم و درس گرفتیم.
این بار پای صحبت طلبه جوانی نشستیم که از سال ۸۷ وارد حوزه علمیه شده و توفیق سربازی امام زمان(عج) را آرزوی بزرگ خود می‌داند.
حجت الاسلام سعید عاشوری سال ۹۷ از حوزه علمیه فارغ‌التحصیل شده و موسسه خیریه کریم آل طاها را به همت دوستان طلبه خود راه‌اندازی کرده است.
این موسسه خیریه حدود ۳ سال بدون مجوز رسمی فعالیت کرده، اما با پیگیری‌های صورت گرفته، موفق به اخذ مجوز از کمیته امداد، سپاه روح‌الله، بسیج طلاب، سازمان بهزیستی و اداره اوقاف شده است.

عاشوری حوزه فعالیت‌های موسسه را اینگونه بیان می‌کند: با دوستان به این نتیجه رسیدیم که نباید تنها در تامین نیازهای مادی افراد فعالیت کنیم بلکه موضوعات فرهنگی و اجتماعی را نیز مدنظر قرار دهیم.

وی به خبرنگار فارس در اراک می‌گوید: اعضای موسسه در چند عرصه از جمله مشاوره به خانواده‌های درگیر معضلات اجتماعی مانند طلاق، ترک اعتیاد و اشتغال فعالیت می‌کنند.
عضو موسسه خیریه کریم آل طاها با بیان اینکه اشتغال هدف اصلی این موسسه است، ادامه داد: با همت واحد خواهران موسسه کریم آل طاها کارگاه خیاطی برای زنان سرپرست خانوار و افراد نیازمند راه‌اندازی شده که امیدواریم با حمایت مسئولان مقدمات ارتقاء اینگونه اشتغال‌های خانگی فراهم شود.

 با همت واحد خواهران موسسه کریم آل طاها کارگاه خیاطی برای زنان سرپرست خانوار و افراد نیازمند راه‌اندازی شد

 

عاشوری خاطرنشان می‌کند: ۵۰۰ نفر غیرمستقیم با درآمد ۵۰۰ تا ۹۰۰ هزار تومان و ۱۲ نفر مستقیم با درآمد ۱.۵ تا ۲ میلیون تومانی در این کارگاه خیاطی مشغول هستند.

وی عنوان می‌کند: توزیع بسته‌های غذایی بین نیازمند کمک‌کننده بوده اما مُسکن موقت است، برای درمان نخست باید نگاه به معضلات اجتماعی را تغییر داده و در گام دوم برای خانواده‌های نیازمند اشتغال ایجاد کنیم.

عضو موسسه خیریه کریم آل طاها می‌گوید: در حال حاضر ۱۹۰ خانواده نیازمند زیر پوشش این موسسه است که براساس اولویت‌بندی کمک‌های مردمی در بین این خانواده‌ها توزیع می‌شود.
عاشوری توزیع نادرست را عامل زیر سوال رفتن کمک‌ها دانسته و بیان می‌کند: کمک‌های مردمی بسیار زیاد و مطلوب بوده اما توزیع نادرست و احساسی این اقدامات را هدر می‌دهد.

وی عنوان می‌کند: به همت اعضای موسسه و دیگر موسسات خیریه فعال  ۳۵۰۰ پرس غذا در ۱۵ ماه مبارک رمضان و ۷۵۰۰ پرس در عید غدیر تهیه و توزیع شد.

 

 

عضو موسسه خیریه کریم آل طاها میانگین سنی اعضای موسسه را ۲۵ تا ۳۸ بیان کرد و ادامه داد: متاسفانه با شیوع کرونا تعداد نیازمندان بیشتر شد البته همت مردم برای یاری رساندن هم بیشتر شد؛ موسسه خیریه کریم آل طاها در نخستین گام نسبت به گندزدایی و ضدعفونی اقدام کرده سپس ۱۲ کارگاه خیاطی را با تولید روزانه ۱۵۰۰ ماسک راه‌اندازی کرد.

عاشوری می‌افزاید: ۱۵ دستگاه تولید دستکش یک بار مصرف و تولید روزانه ۲۵۰۰ جفت دستکش، بیش از ۷ میلیون تسویه حساب دفتری خانواده‌های نیازمند، ۷۰ میلیون تومان هزینه لباس شب عید خانواده‌های نیازمند از دیگر اقدامات موسسه خیریه آل طاها در میدان مبارزه با کرونا به شمار می‌رود.

وی تصریح می‌کند: توزیع بیش از ۸۰۰ سبد غذایی در ۴ مرحله و خرید لوازم تحریر برای ۶۰ خانواده دارای فرزندان محصل نیز در دستور کار قرار گرفت.

خانواده نیازمندی بود که در خانه ۳۵ متری و با شرایط سختی زندگی می‌کردند با کمک موسسه پدر خانواده به عنوان نگهبان ساختمان و دختر برای شغل پرستاری از بیمار معرفی و بسیاری از مشکلاتشان برطرف شد

این طلبه جهادی می‌گوید: ایجاد اشتغال مهم‌ترین دغدغه این موسسه است؛ خانواده نیازمندی که در خانه ۳۵ متری و با شرایط سختی زندگی می‌کردند با کمک موسسه پدر خانواده به عنوان نگهبان ساختمان و دختر برای شغل پرستاری از بیمار معرفی و بسیاری از مشکلاتشان برطرف شد.

عضو موسسه خیریه کریم آل طاها بیان می‌کند: فعالیت در کارهای خدماتی بیمارستان آیت‌الله خوانساری و غسل متوفیان هم از دیگر اقدامات اعضای این موسسه بود اما از برخی مسئولان گلایه‌مندیم که با اعضای داوطلب موسسه برای غسل متوفیان همکاری لازم را نداشتند.
عاشوری که با شهریه طلبگی، تبلیغ و سخنرانی تامین معاش می‌کند، معتقد است چرخ زندگی را خدا می‌چرخاند و لطف خداوند بود که در راه طلبگی قدم گذاشته است.
وی همواره عاقبت بخیری دو فرزند دخترش را همواره از خداوند طلب می‌کند و امیدوار است که در مسیر سربازی امام زمان (عج) گام بردارند.

این طلبه جهادی مهم‌ترین آسیب امروز را شکاف بین مردم و طلاب دانسته و می‌گوید: دشمن به دنبال این است با پاشیدن بذر بدبینی و سوءظن در جامعه، مردم را بی‌اعتماد کند، اما کرونا درس‌‌های بسیاری داشت و باعث شد مردم قدر یکدیگر را بدانند.

عاشوری خاطرنشان می‌کند: اگر به ۱۲ سال پیش برگردم، باز هم مسیر طلبگی را با تلاش بیشتر برای فعالیت‌های خیریه انتخاب می‌کنم که افتخاری بزرگ در زندگی است.
از این دست جوانان والاهمت در گوشه و کنار این کشور کم نبوده که با قصه‌های متفاوت اما با یک هدف واحد در مسیر خدمت به خلق تلاش می‌کنند.

 

 

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: مقام معظم رهبری اراک اربعین بیماران تسویه حساب دفتری نیازمندان فارس اراک کارگاه خیاطی راه اندازی خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۰۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «رازهای زیارت اربعین» اثر محمد سند با تحقیق ابراهیم حسین بغدادی و ترجمه محمد خنیفرزاده در ۱۷۶ صفحه در مجتمع فرهنگی فاطمیه اصفهان تهیه و به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ رسید.

نویسنده اثر حاضر مطالب ارزنده‌ای درباره فلسفه زیارت اربعین و وسعت انعکاس آن بر روح و روانِ بشر بیان کرده است. کشش و شیفتگی شدیدی که این شعیره مقدس به حضرت اباعبدالله الحسین (ع) به طور ویژه و به دیگر شهدای کربلا به طور عام در وجود ما می‌دواند، کانون توجه ما در این کتاب است؛ چیزی که موجب می‌شود روحیه باصفای انسان با ایمان در جامعه‌ای که در آن به سر می‌برد، ممتاز و برجسته کند و نمونه فاخری از همزیستی بر پایه عشق و محبت الهی را در میان همنوعان خود رقم زند.

ساختار اثر

این کتاب در سه فصل تألیف شده است؛ فصل اول با عنوان «زیارت اربعین، تعالی‌بخش فطرت انسانی» نیروی محرک در زیارت اربعین، مهدویت در امتداد عاشورا و شعائر حسینی و نظارت مداوم کشورها بر زیارت اربعین را بررسی کرده و حرمت مناسبت و موسم اربعین، سکولاریسم نوین و زیارت امام حسین (ع) و دلیل تمرکز بر زیارت امام حسین (ع) را شرح داده و گنبد حسینیِ آسمان و تربت روحانی آن، حورالعین، پرتوی از نور حسین (ع) و دیدار امام حسین (ع) و فراموشی حوریان را به نگارش درآورده است.

نویسنده در فصل دوم با عنوان «زیارت اربعین، تمدن یا حکومت» ابعاد زیارت اربعین امام حسین (ع)، قرآن کریم و فرهنگ و تمدن و قواعد جهانی نظام اهل بیت (ع) را بیان کرده و جایگاه علمی نظام حوزه در پژوهش‌های غربیان، راز موفقیت نظام تشیع و رازهای قواعد حاکم بر نظام اهل بیت (ع) را مورد تأکید قرار داده است.

«فلسفه شعائر حسینی» عنوان سومین و آخرین فصل از کتاب حاضر است که در آن یعقوب و گریه او بر یوسف (ع)، شعار حضرت مهدی (عج) و اهل بیت (ع) قطب و محور مودت تبیین شده و تفاوت‌های اسلام عمومی با اسلام ایمانی، فلسفه ولایت و رجعت سران عدالت الهی به رشته تحریر درآمده است.

کد خبر 6089496 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • مطالبات رتبه بندی فرهنگیان گلستان تا خرداد ماه تسویه می شود
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • اختصاص بیش از ۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای تأمین لوازم ضروری زندگی نیازمندان هرمزگانی
  • اقدام پسندیده شاگردان حسینی پس از پرسپولیس(عکس)
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • کاروانسرای ینگی امام نیازمند مرمت هر چه سریعتر است
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد