Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر؛ نشست مشترک پیگیری مسائل مربوط به پروژه‌های عمرانی حوزه فرهنگ و هنر استان همدان صبح یکشنبه با حضور نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در این نشست با تأکید بر هم‌افزایی و مشارکت دستگاه‌های مختلف برای اتمام این پروژه‌ها، گفت: فرهنگ از زیربنایی‌ترین ساختارهای جامعه است و زمانی جامعه به توسعه پایدار می‌رسد که از نظر فرهنگی به تعالی و پیشرفت رسیده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمیدرضا حاجی‌بابایی بابیان اینکه برای تحقق این امر فراهم کردن زیرساخت‌های فرهنگی ضروری است؛ عنوان کرد: مجمع نمایندگان استان همدان به دنبال تأمین اعتبار مورد نیاز تکمیل پروژه‌های نیمه تمام است اما این روند به تعامل و هماهنگی بین دستگاه‌های استان هم نیاز دارد.

وی با تأکید بر اینکه تکمیل پروژه‌های تالار بزرگ شهر، موزه هنرهای معاصر و پردیس سینمایی استان همدان نیازمند مشارکت دستگاه‌های مختلف است، گفت: تسریع در روند احداث و بهره‌برداری از این پروژه‌های عمرانی نیازمند حمایت همه جانبه مسئولان استان است.

سال گذشته پروژه موزه هنرهای معاصر با مساحت حدود شش هزار متر مربع پس از سال‌ها توقف مجدد فعال شد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز در این جلسه گزارشی از آخرین پیشرفت فیزیکی پروژه‌های عمرانی ارائه و عنوان کرد: سال گذشته پروژه موزه هنرهای معاصر با مساحت حدود شش هزار متر مربع پس از سال‌ها توقف مجدد فعال شد.

احمدرضا احسانی گفت: این پروژه در حال حاضر با اختصاص ۳۵ میلیارد تومان اعتبار با سرعت در حال انجام است تا سال آینده به بهره برداری برسد.

وی با بیان اینکه پروژه مجتمع فرهنگی و هنری شهید مظاهری شهر مریانج هم با مساحت حدود سه هزار مترمربع با پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰ درصد در حال اتمام است، گفت: این پروژه امسال حدود دو میلیارد تومان اعتبار دارد که با دستور استاندار همدان تأمین شده است.

وی گفت: مجتمع فرهنگی و هنری شهید مظاهری در سال ۹۷ به نهاد کتابخانه‌ها واگذار شده و پس از اتمام و تکمیل پروژه بخش کتابخانه توسط نهاد و بخش مجتمع فرهنگی و هنری هم توسط فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان در خصوص پروژه فرهنگی و هنری فامنین نیز عنوان کرد: این پروژه با مساحت حدو د پنج هزار ۵۰۰۰ مترمربع در حال ساخت است و امسال هفت میلیارد تومان اعتبار دارد که امیدواریم فاز اداری مجتمع تا پایان سال به اتمام برسد.

احسانی در خصوص دیگر پروژه‌ها نیز گفت: تفاهم‌نامه پردیس سینمایی امید در شهرستان اسدآباد هفته گذشته به امضا رسید و با جدیت به دنبال ایجاد این مجموعه هستیم.

وی گفت: پروژه مجتمع فرهنگی و هنری شهر زنگنه ملایر با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد در حال کار است که پیگیر اختصاص اعتبار برای اتمام پروژه هستیم.

وی افزود: برای مجتمع فرهنگی و هنری شهر فیروزان نهاوند هم در حال پیگیری هستیم تا با تخصیص اعتبار روند پیشرفت پروژه تسریع شود، این پروژه در حال حاضر حدود سه درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
 

کد خبر 5040530

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل فرهنگ و ارشاد همدان مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا چهل سالگی دفاع مقدس شیراز آمار کرونا بوشهر شیوع کرونا اربعین 99 گرگان کرمانشاه اربعین حسینی دفاع مقدس هفته دفاع مقدس خطبه های نماز جمعه شهرکرد مجتمع فرهنگی و هنری پیشرفت فیزیکی استان همدان استان هم پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۰۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت بوده و تجارت علاوه بر مبادله کالا و سرمایه، تبادلات فرهنگی را نیز به دنبال دارد بنابراین می‌تواند عاملی برای توسعه گفت‌وگو و بستری برای صلح و ثبات باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیر کشانی ضمن خوشامدگویی به مهمانان، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی کشورهای آسیایی، اعضای هیئت‌رئیسه اتاق ایران، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی ایران، مسئولین کشوری و استانی که مهمان اصفهان هستند، اظهار کرد: پیش‌نیاز رشد و پیشرفت در تمام عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، علمی و اقتصادی در هر جامعه‌ای صلح و آرامشی است که از راه گفت‌وگو بین جوامع و فرهنگ‌های مختلف محقق می‌شود.

وی اصفهان را «شهر صلح خاورمیانه» نامید و با بیان اینکه اصفهان از دیرباز محل هم‌زیستی مسالمت‌آمیز بین ادیان بوده است، افزود: قرن‌هاست مسلمانان، مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان در کنار یکدیگر در اصفهان زندگی کرده و تاریخ هیچ منازعه‌ای بین ادیان را در این شهر ثبت نکرده است.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه کشورهای عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ۵۶ درصد جمعیت و ۳۵ درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) جهان را در اختیار دارند، تصریح کرد: این آمار و ظرفیت نشان می‌دهد که با همکاری اتاق‌های بازرگانی و همراهی دولت‌ها می‌توان امیدوار بود ملت‌های آسیایی با هم‌افزایی به توسعه همه‌جانبه دست یابند.

کشانی ادامه داد: گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت بوده و تجارت علاوه بر مبادله کالا و سرمایه، تبادلات فرهنگی را نیز به دنبال دارد بنابراین می‌تواند عاملی برای توسعه گفت‌وگو و بستری برای صلح و ثبات باشد.

وی خاطرنشان کرد: دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا با شعار «آسیایی توانمندتر و منسجم‌تر از طریق فناوری‌های نوین» امروز (۲۹ آوریل ۲۰۲۴) به‌منظور گفت‌وگو بین اتاق‌های بازرگانی کار خود را آغاز می‌کند.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به برگزاری نشست رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی و نشست ارتقای سرمایه‌گذاری در آسیا در روز اول این اجلاس، تصریح کرد: در روز دوم نیز چهار میزگرد پیرامون «فناوری نو»، «گردشگری»، «امنیت غذایی و کشاورزی» و «توسعه پایدار» برگزار می‌شود که از مهمانان اجلاس برای حضور در این میزگردها و ارائه نظرات خود برای توسعه آسیا دعوت می‌کنم.

کشانی با بیان اینکه در اختتامیه نیز بیانیه و گزارش کار این اجلاس به‌عنوان سند نهایی منتشر خواهد شد، از مهمانان دعوت کرد از نمایشگاه توانمندی‌های استان اصفهان بازدید کنند. رئیس اتاق بازرگانی اصفهان از تلاش‌های وزارت امور خارجه در برگزاری این اجلاس و حضور مهمانان خارجی تقدیر کرد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 749117

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • ورود مجمع نمایندگان استان تهران به مشکلات اداره کل انتقال خون
  • بازدید جمعی از نمایندگان تهران از اداره کل انتقال خون استان تهران
  • نمایندگان کارگران همدان با شهدا تجدید پیمان کردند
  • دولت و بذرپاش، نمایندگان مجلس را دور می‌زنند؟
  • تلاش شمشیربازان اصفهانی برای کسب سهمیه المپیک