Web Analytics Made Easy - Statcounter

هاله حامدی فر، مدیرعامل شرکت دارویی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، در رابطه با تأثیرات تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی بر بازار گفت: از نظر ما به عنوان یک فعال اقتصادی سیاست ارز ۴۲۰۰ علاوه بر فسادزا بودن، یک سیاست اتهام زننده است؛ یعنی عده محدودی از این سیاست سود می‌برند و فساد و دزدی می کنند ولی وقتی می­خواهند برای جلوگیری از آنها قوانین نظارتی بگذارند، کسانی درگیر بروکراسی و نظارت می­شوند که سالم کار می­کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حامدی فر گفت: نمی‌خواهیم کسی را متهم کنیم ولی ارز دونرخی باعث فساد است و عده‌ای با بیش اظهاری سود می‌برند ولی همه متهم می‌شوند و این به نظرم بزرگترین مساله‌ای است که ایجاد می‌‌شود.

وی ادامه داد: من معتقدم ارز ۴۲۰۰ تومانی کلاً باید حذف شود. نه اینکه بگویم حذفش برای ما مشکلی ایجاد نمی­‌کند. به خاطر اینکه یک‌دفعه تأمین نقدینگی برای تأمین ارزی که قیمت آن الآن ۶ برابر ۴۲۰۰ است واقعاً ممکن است که خود ما را دچار مشکلاتی بکند ولی فکر می­کنم که یک جایی باید این اقتصاد مریض جراحی شود و همه باید یکبار به این کار تن بدهیم.

مدیرعامل شرکت دارویی در ارتباط با قاچاق معکوس دارو گفت: به خاطر اختلاف قیمت زیاد ارز ۴۲۰۰ تومانی و آزاد، دارو و مواد اولیه‌ای که با این ارز وارد شده به کشورهای همسایه قاچاق شده و آن‌ها بهره‌اش را می‌برند.

حامدی فر در خصوص مقصد و حجم قاچاق معکوس گفت: می­دانیم که در مورد کشورهای آسیای میانه و عراق این اتفاق می­افتد ولی ممکن است در مورد جاهای دیگر هم باشد. در مورد مقدار قاچاق معکوس، به نظر من خیلی شدید دارد این اتفاق می­افتد به خاطر اینکه در خیلی از مقاطع شرکت‌های دارویی اظهار می‌کنند که داروی زیادی تولید کرده‌اند ولی همچنان در بازار کمبود است.

*بروکراسی پیچیده و اختلاف نرخ ارز، موانع دلار ۴۲۰۰ سر راه تولید

وی موانع ارز ۴۲۰۰ تومانی برای تولید را این‌گونه تشریح کرد: اولین مانع، بروکراسی اداری تخصیص این ارز است که ۵۰ درصد توان مدیریتی ما را گرفته است. بعد از پشت سر گذاشتن بروکراسی اداری پر پیچ و خم تازه باید دید که آیا ارز داریم یا نه اگر داریم چه ارزی است؟ آیا نیاز به تبدیل دارد یا نه؟ که طی کردن این مرحله نیز خود نیاز به زمان زیادی برای رفت و آمد در بانک‌ها دارد.

مدیرعامل شرکت داروسازی در ادامه گفت: تفاوت نرخ ارزی که ایجاد می­شود، کارمزدهای سنگینی که این وسط گرفته می­شود و نهایتاً زمان زیادی که تلف می­شود و درنهایت اجناس ما را بلوکه می­کنند، جنس­ها را نمی­فرستند، خیلی از جنس­ها به موقع به دست ما نمی­رسد، بسیاری هم که می‌رسد، چون پروسه تخصیص ارز آن کامل نشده نمی‌توانیم ترخیص کنیم؛ بنابراین کلاً دردسر بسیار زیادی برای تولید کننده‌ها دارد.

*با جایگزینی بیمه بجای ارز ۴۲۰۰ توزیع دارو مدیریت می‌شود

مدیرعامل این شرکت دارویی اظهار کرد: تخصیص ارز ۴۲۰۰ بهترین راه حمایت از مصرف کننده نیست و اگر ما می‌توانستیم این منابع ارزی که تخصیص دادیم و خیلی حیف و میل شد را در کانال‌های دیگری بریزیم بیشتر به مصرف‌کننده کمک می‌شد.

حامدی فر صحبت‌های خود را با راه خروج از این بحران خاتمه داد: راهکار جایگزینش این است که سوبسید ارز از کانال بیمه‌ای به دست مصرف­کننده برسد. کانال توزیع دارو کاملا مشخص است، می­شود آن را کنترل کرد و اگر درست مدیریت کنیم حتی به نفع سازمان­های بیمه­گر می­شود و با یک تفکر خوب و اشراف مناسب به بازار دارو این کار می‌تواند به راحتی انجام شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دارو ارز فساد بحران ارز ۴۲۰۰ تومانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۱۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین بازیگران افزایش تورم کدامند؟

به گزارش خبرآنلاین، این مطالعه نشان می‌دهد که از میان تکانه‌های تحریمی و تکانه‌های پولی، تحریم‌ها اثر بیشتر و طولانی‌مدت‌تری بر افزایش تورم در اقتصاد ایران دارند.

دنیای اقتصاد نوشت:احمدرضا جلالی نائینی، اقتصاددان، در ارائه آخرین مطالعه خود بر این نکته تاکید کرد که با وجود غالب بودن اثر تحریم و نرخ ارز، در بلندمدت عامل پولی تعیین‌کننده اصلی نرخ تورم است و نباید از آن غافل شد.

این استاد دانشگاه تاکید کرد که تورم در اقتصاد ایران، پس از نوسانات نرخ ارز، به ترتیب تحت تاثیر انتظارات تورمی و رشد پول قرار دارد.

به عقیده این استاد دانشگاه، با توجه به اثرگذاری تکانه خارجی بر کاهش ارزش ریال و نیاز واحدهای تولیدی به سرمایه در گردش، سیاست‌گذار پولی با بده‌-بستان میان رکود و تورم مواجه می‌شود و با پاسخ به این نیاز، متغیرهای پولی نظیر پایه پولی را افزایش می‌دهد.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901212

دیگر خبرها

  • انعقاد ۴۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟
  • مهم‌ترین بازیگران افزایش تورم کدامند؟
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • تأکید نماینده ولی فقیه در لرستان بر رفع موانع تولید
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • تمدید طرح یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ؟!
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ