Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@14:07:22 GMT

کشتار دام در استان اردبیل تحت نظارت دامپزشکی است

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۳۱۴۴۹

کشتار دام در استان اردبیل تحت نظارت دامپزشکی است

به گزارش ایرنا ، بهلول تکلوی روز دوشنبه در آیین گرامیداشت ۱۴ مهرماه سالروز دامپزشکی و در جمع کارکنان دامپزشکی خلخال افزود: برغم وجود نواقصی در بخش کشتارگاه‌های سنتی دام ، با تلاش صورت گرفته از سوی دامپزشکی و با پشتیبانی مسوولان قضایی استان اردبیل در جلوگیری از کشتار دام غیرمجاز و خارج از نظارت دامپزشکی هم‌اکنون موارد مربوط به کشتار غیرمجاز و فروش گوشت قرمز فاقد نظارت دامپزشکی در روستاها و قصابی‌های بین‌راهی به حداقل رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر افزایش ظرفیت فعالیت کشتارگاه صنعتی دام اردبیل تاکید کرد و گفت: این موضوع مهم‌ترین چالش پیش روی دامـپزشکـی اسـت و در این راستا نیازمند مساعدت ، همکاری بین بخشی و تعامل دستگاه‌های مرتبط با حوزه سلامت و بهداشت عمومی جامعه هستیم.

وی گفت: بیماری‌هایی نظیر آنفلوانزای فوق حاد پرندگان ، تب کریمه کنگو ، سل ، بروسلوز ، کیـست هیـداتیـد ، هـاری و سایر بیماری‌های مشترک انسان و دام وظیفه دامپزشکی را برای مقابله با چنین حجم از بیماری‌ها را سنگین‌تر کرده است.

او با بیان اینکه افزایش سطح خدمات ارائه شده از سوی دامپزشکی استان به دامداران و بهره‌برداران کشاورزی مستلزم تامین و تخصیص اعتبارت موردنیاز برای انجام این مهم است، اظهارداشت: در سال‌های اخیر اعتبارات مربوط به فعالیت‌های دامپزشکی استان به نحو چشمگیری کاهش یافته است.

او افزود: با واگذاری واکسیناسیون دام به بخش خصوصی و بر اساس مقررات جدید دولت سطح استقبال دامداران از طرح‌های واکسیناسیون دام کاهش یافته و یکی ازدلایل این کار افزایش سه برابری واکسن و داروهای موردنیاز دام در سال اخیر است.

وی با اشاره به مشکل پرداخت پاداش پایان خدمت کارکنان بازنشسته دامپزشکی استان اردبیل اظهارداشت: پاداش پایان خدمت بازنشستگان پس از گذشت ۱۷ ماه پرداخت نشده است.

برچسب‌ها خلخال سازمان دامپزشکی کشور استان اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خلخال سازمان دامپزشکی کشور استان اردبیل خلخال سازمان دامپزشکی کشور استان اردبیل اخبار کنکور استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۱۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ خانم زمانی مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی گفت: در پنج سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوز‌ها است بعلت بحث حرائم و فواصل بهداشتی رد شده است.   خانم زمانی در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحد‌های فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهمتر از همه با عنایت به این که بعد ازیک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید ، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.    مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که درخصوص فواصل بهداشتی داشته ایم.، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولید کننده کاهش دهند.    خانم زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحد‌های تولیدی را کم کنیم.    وی افزود: به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیرو‌های انسانی که دامپزشک‌های محترم هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه اینها دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهمتر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفر‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.   گفتنی است: براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.   فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحد‌های تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شده شد، اما باز نگری آن اجرایی نشد.  

دیگر خبرها

  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • ۱۳۵ پرونده تخلف حوزه دامپزشکی در استان سمنان تشکیل شد
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • آغاز پرورش میگو در سواحل استان بوشهر/ نظارت‌ها جدی‌تر می‌شود
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم