Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، "محسن حاجی میرزایی" روز دوشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان کرمان افزود: آموزش و پرورش روز به روز بر ظرفیت های شبکه شاد می افزاید و موانع و مشکلات این شبکه آموزش مجازی را برطرف می کند.

وی با بیان اینکه راه اندازی شبکه شاد پاسخ به نیاز جدی آموزش دانش آموزان در شرایط شیوع ویروس کرونا است تصریح کرد: دانش آموزان مناطقی که به اینترنت دسترسی ندارند از طرق برنامه های آموزشی تلویزیون در ۲۰ ساعت و در مناطق کم جمعیت به صورت حضوری آموزش ها را فرا می گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در اواخر سال گذشته گفت: این اتفاق همه را غافلگیر، مدارس را تعطیل و آموزش ها را غیرحضوری کرد.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: ارزیابی های داخلی و بین المللی در زمینه ارائه آموزش در مدارس بر این است که دور بودن دانش آموزان از مدرسه خطرات جدی و گسترده ای دارد.

وی با بیان اینکه مدرسه فقط جای آموزش نیست افزود: مدرسه مکانی برای تربیت و پرورش دانش آموزان به شمار می رود و روابط اجتماعی آنها را شکل می دهد.

حاجی میرزایی گفت: ترجیح تمام دنیا بر برگزاری مدارس به صورت حضوری است و این زمینه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز باز شدن مدارس را با رعایت پروتکل های بهداشتی بلامانع دانست.

وی گفت: تلاش مجموعه وزارت آموزش و پرورش بر این است آموزش دانش آموزان با کمترین کاستی و اختلالی همراه باشد.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه فرهنگیان سربازان پیشرفت کشور به شمار می روند اظهار داشت: تصویر آینده کشور با شرایط مدارس امروز شکل می گیرد و هرچه این تصویر مبتنی بر آرمان های انقلابی باشد آینده انقلاب روشن تر خواهد بود.

وی تصریح کرد: آموزش و پرورش از جمله دستگاه هایی است که بیش از سایر دستگاه های اجرایی مورد توجه رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار داشته و دارد.

حاجی میرزایی ادامه داد: تاکید معظم له در نشست های مختلف بر اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مبتنی بر آموزه های تعلیم و تربیت اسلامی، تجربیات سال های گذشته و بهره گیری از تجربیات بین المللی است.

وی با بیان اینکه تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر این است برنامه های زمان بندی شده عملیاتی برای رسیدن به اهداف در دستور کار قرار گیرد گفت: فعالیت های آموزش و پرورش با تاکید معظم له با شتاب و دقت بیشتر و هدف گذاری دقیق تری پیگیری می شود به طوری که در این زمینه ۲۵ برنامه که نتیجه قابل مشاهده ای دارند تعریف و مشخص و به استان ها ابلاغ شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان نیز گفت: مدارس این استان هم اکنون با رعایت پروتکل های بهداشتی باز هستند.

احمد اسکندری نسب افزود: مدارس استان کرمان در روزهای اولیه بازگشایی طی سال تحصیلی جاری در برخی مناطق تا ۹۵ درصد حضور دانش آموزان را شاهد بوده است.

وی به بازدیدهای مکرر از مدارس طی سال تحصیلی جاری اشاره و تصریح کرد: کرمان تاکنون ۲ مرتبه در زمینه رعایت پروتکل های بهداشتی مدارس در کشور به عنوان استان برتر معرفی شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: بیش از ۱۱ میلیارد تومان به عنوان سرانه بهداشتی طی سه مرحله به حساب مدارس استان کرمان واریز شده است.

وی اظهار داشت: کاروان لوازم بهداشتی به ارزش یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در مناطق کمتر توسعه یافته اعزام شده است.

وزیر آموزش و پرورش صبح امروز با استقبال استاندار و جمعی از مسئولان کرمان از طریق فرودگاه بین المللی آیت الله هاشمی رفسنجانی وارد این استان شد.

وزیر آموزش و پرورش امروز بدو ورود به کرمان با حضور در گلزار شهدای این شهر به مقام شامخ سپهبد شهید سردار حاج قاسم سلیمانی و شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت ادای احترام کرد.

محسن حاجی میرزایی بعد از قرائت فاتحه بر مزار سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی و مدیرکل شهید آموزش و پرورش کرمان با عطرافشانی و نثار گل با اهداف بلند شهدا تجدید میثاق کرد.

دیدار با امام جمعه برنامه بعدی وزیر آموزش و پرورش در کرمان بود.

همچنین حاجی میرزایی پس از دیدار با امام جمعه کرمان در شورای آموزش و پرورش این استان در استانداری شرکت خواهد کرد.

افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه شهدای فاطمیون در کرمان و افتتاح واحد آموزشی ۶ کلاسه شهید عبد المهدی امیدی روستای جواران از توابع شهرستان رابر به عنوان پروژه برتر نوسازی مدارس کشور به دستور ریاست جمهوری از دیگر برنامه های سفر وزیر آموزش و پرورش به استان کرمان است.

برچسب‌ها خبرگزاری جمهوری اسلامی کرمان محسن حاجی‌ میرزایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خبرگزاری جمهوری اسلامی کرمان محسن حاجی میرزایی خبرگزاری جمهوری اسلامی کرمان محسن حاجی میرزایی اخبار کنکور وزیر آموزش و پرورش حاجی میرزایی استان کرمان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۲۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته

الهام یاوری, رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در نشست خبری گفت: دومین نمایشگاه دستاورد سمپاد است و نسبت سال گذشته با افزایش شرکت کنندگان همراه بوده است. در این دوره نمایشگاه  دانش آموزان مدال آور جشنواره خوارزمی حضور دارند. 

وی ادامه داد: هدف از این نمایشگاه نمایش دستاورد های دانش آموزان ،شرکت های دانش بنیان می توانند با حضور در این نمایشگاه استعداد هارا شناسایی کنند. همچنین در این نمایشگاه شبکه خوبی بین دانش آموزان سمپاد ایجاد می شود و دانش آموزان شهرستان می تواند دانش آموزان مناطق دیگر را ببند و محصولات آنها رانقد کنند. 
وی افزود: پسران با ۱۱۹ طرح و دختران با  ۱۱۸ طرح ددر زمینه هنر، ژنتیک، مکانیک در این نمایش شرکت کردند، ، دانش‌آموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانسته‌های خود برای حل مسایل کشور سپری کرده است و هم اکنون به نمایش گذاشته اند.

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه شبکه ارتباطی خوبی بین دانش‌آموزان سمپاد ایجاد می‌شود افزود: دانش آموزان فرصتی پیدا می‌کنند که با دانش‌آموزان مناطق دیگر ارتباط بگیرند و شبکه‌ای از ارتباط و همکاری دوستانه شکل بگیرد.

یاوری دلیل دیگر برگزاری این نمایشگاه را در راستای شعار هر نیاز کشور یک سمپادی آماده اثرگذاری» عنوان کرد و گفت: دانش‌آموزان در این نمایشگاه کاربرد کارهای خود را برای رفع نیازهای کشور بهتر درک می‌کنند.

وی افزود: مدارس سمپاد به دنبال ایجاد عدالت آموزشی است در همین راستا تعداد دانش آموزانی که از دهک های یک تا چهار وارد مدارس سمپاد شده اند ۴۵ درصد افزایش داشته است. 
او ادامه داد: حدود ۷۱ درصد کمیته امداد قبول شده است. در سال گذشته ۱۶ دانش آموز از ۴۰ رتبه برتر از مدارس سمپاد مناطق محروم بودند که قبول شدند.

در ادامه این نشست مسعود بهرامی، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت: برای اولین بار در سه پایه متوسطه دوم به صورت یکپارچه آزمون نهایی برگزار می‌شود.
وی افزود:  در حال حاضر۳۳ کنکور دارد ما در تلاشیم  تا به کتاب بازگردیم و به محتوای آن توجه کنیم.

یاوری, رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان ادامه داد: ما در تهران، اصفهان و مشهد ۵ مدرسه غیر دولتی نامی و مشهور داریم که بعضی از دانش‌آموزان هم نمرات بالایی می‌کیرند و وارد دانشگاه می‌شود اما میانگین نمرات مدارس دولتی از مدارس غیر دولتی بیشتر است.

او ادامه داد: تلاش است که بعد از دیدن دستاوردهای دانش‌آموزان سمپاد در دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد، سایر دانش‌آموزان سراسر کشور هم علاقه‌مند شوند و امید آفرینی در جامعه شکل بگیرد. برای پیشرفت امید لازم است و برای امید جلوه‌هایی از موفقیت در گذشته مهم است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان