Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس نظام پزشکی نهاوند، گفت: اجرای آزمون وسع و استحقاق سنجی کار خوبی است تا کسی که توانایی مالی ندارد از خدمات این نوع بیمه استفاده کند نه اینکه بدون مدیریت، افراد توانمند مالی خدماتی رایگان دریافت کنند.

غلامرضا مسعودی درگفتگو خبرگزاری برنا از همدان ضمن اشاره به اینکه طرح نسخ الکترونیک از سوی همکاران باید با جدیت بیشتری دنبال شود اظهار کرد: این طرح نظارت بر کار را بهتر کرده است البته نمی‌گویم قبلا نظارت نبود اما با توجه به تجربه ۳۶ سال کار در مطب و طبابت، معتقدم رضایت چندانی نسبت به شیوه قبل وجود نداشت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه امروز زحمات همکاران عزیز با اجرای طرح نسخ الکترونیک نادیده گرفته نمی‌شود گفت: این امر باعث شده بنده به عنوان پزشک دقت بیشتری نسبت به کارم داشته باشم و از طرفی پرداختی مطالبات نیز بهتر شده است و امیدوارم ادامه یابد . طرح نسخ الکترونیک از سوی همکاران باید با جدیت بیشتری دنبال شود چرا که فواید بسیاری دارد.

مسعودی بیان کرد: برخی می‌گویند به روز شدن پرداختی‌ها برای این است که پزشکان در مطب‌ها بمانند و بیشتر کار مردم را انجام دهند اما من این را تصور نمی‌کنم بلکه معتقدم مسوولان جدید فکر جدیدتری دارند.

 وی با اشاره به اینکه این روزها دوستان خود را به نوشتن طرح نسخ الکترونیک تشویق می‌کنم گفت : البته خود شاهد محاسن کار هستند و نیاز نیست من به آنها چیزی بگویم . در حال حاضر بیشترین بیمه‌شدگان شهرستان نهاوند زیر نظر بیمه سلامت هستند و این  نشان دهنده رضایتمندی از خدمات این نوع بیمه است.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه در حال حاضر بیمه سلامت همگانی روال خوبی را گرفته افزود : بنده یکی از منتقدان روش قبلی بودم و معتقد بودم که باعث بی عدالتی می‌شد. حتی شاهد حضور افراد متمکن خارج از کشور در ایران بودیم که برای عمل جراحی و کاشت پروتز مراجعه می‌کردند و ریالی هم بابت هزینه‌ها پرداخت نمی‌کردند در صورتی که آن زمان برای آن کار باید صد میلیون تومان واریز می‌کردندکه به پول امروز هم هزینه هنگفتی می‌شد. اجرای روش استحقاق سنجی کار خوبی است تا کسی که توانایی مالی ندارد از خدمات این نوع بیمه استفاده کند. باید زمینه‌ای فراهم شود تا کسانی که توانایی مالی دارند به افراد نیازمند کمک کنند و نه اینکه بدون مدیریت، افراد توانمند مالی خدماتی رایگان دریافت کنند. خوشبختانه در حال حاضر تغییرات به وجود آمده در وزارت باعث شده پایه‌ها درست شود.

 وی خاطرنشان کرد: هیچ کاری بی‌عیب نیست اما وضعیت موجود باعث شده ۸۰ درصد همکاران رضایت داشته باشند.

رئیس نظام پزشکی نهاوند با اشاره به اهمیت نظام ارجاع گفت : بدون در نظر گرفتن سیستم ارجاع هزینه‌های اضافی باعث می‌شود کار به خوبی پیش نرود و مخارج دولت نیز افزایش یابد. در سیستم ارجاع پزشک عمومی بیمار را در مرحله بالاتر به اهل فن ارجاع می‌دهد که این بسیار مهم است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: طرح استحقاق سنجی طرح نسخ الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۲۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است

سرحدی گفت: ولی الان باید به خانه بهداشت بروید و یک کد ارجاع می‌دهند که با آن به پزشک مراجعه کنیم و اگر پزشک آزمایش بنویسد باید برای جواب آزمایش یک کد ارجاع دیگری بگیریم و این کار وقت زیادی از بیمار را ضایع می‌کند و اگر زیر ساخت این کار آماده نشده چرا مردم را سردرگم می‌کنند.

وی افزود: افراد بر اساس ارزیابی وضع که متولی آن وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی است ارزیابی وسع می‌شوند و پنج دهک اول درآمدی کاملاً به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه هستند و در مراکز تشخیصی درمانی طرف قرارداد دولتی دانشگاهی و خصوصی خدمت می‌گیرند.

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل استان در خصوص بیمه روستاییان و عشایر تصریح کرد: با بیان اینکه پوشش بیمه، بیمه‌شدگان روستایی و عشایر و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت و دهک‌های یک تا پنج درآمدی، به‌صورت سیستمی و متمرکز به‌صورت رایگان به مدت یک سال تمدید شد.

وی ادامه داد: بیمه‌شدگان مذکور نیاز به مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت و ادارات بیمه سلامت جهت تمدید پوشش بیمه خود ندارند و در مراکز ارائه‌دهنده خدمات سلامت صرفاً با ارائه کد ملی می‌توانند خدمات موردنیاز خود را دریافت کنند.

سرحدی اظهار کرد: دهک‌های یک تا پنج درآمدی به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند و دهک‌های ۶ تا ۹ در آمدی مشمول تخفیف ۵۰ تا ۸۰ درصد سرانه از پوشش بیمه برخوردار می‌گردند؛ همچنین دهک یک تا سه درآمدی خدمات بستری را در بیمارستان‌های دولتی دانشگاهی به‌صورت رایگان دریافت می‌کنند.

معاونت بیمه و خدمات سلامت استان بیان کرد: بیمه سلامت دارای چهار صندوق است که عبارت‌اند از: صندوق روستاییان و عشایر، صندوق سلامت همگانی ایرانیان، صندوق سایر اقشار و صندوق کارکنان دولت و در صندوق روستائیان، ساکنین روستاها و عشایر و ساکنین شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه هستند.

وی با بیان اینکه بیمه‌شدگان صندوق روستاییان و عشایر به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه هستند گفت: بیمه‌شدگان صندوق روستاییان و عشایر با رعایت نظام ارجاع می‌توانند از خدمات تخصصی و فوق‌تخصصی در سطح دو و سه بهره‌مند شوند؛ هر نوبت ارجاع تا یک ماه معتبر است و بیمه‌شدگان می‌توانند با هر نوبت ارجاع به دو یا سه پزشک متخصص دارای تخصص‌های متفاوت مراجعه نمایند.

سرحدی خاطرنشان کرد: سازمان بیمه سلامت ایران در بحث دولت الکترونیک پیشرو است؛ یکی از قابلیت‌های خوب خدمات غیرحضوری به بیمه‌شدگان سامانه شهروندی به نشانی bimehsalamatiranian.ir است، بیمه‌شدگان می‌توانند برای تکمیل روند پوشش بیمه سلامت خود به‌صورت حضوری به نشانی مذکور مراجعه نمایند و یا با گرفتن کد دستوری استحقاق سنجی #۱۶۶۶* از استحقاق و پوشش بیمه خود مطلع شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟