Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ انتخابات ۱۴۰۰ در شرایطی برگزار خواهد شد که فضای سیاسی و اجتماعی کشور شدیدا تحت‌تاثیر فشار‌هایی است که در حوزه اقتصاد به جامعه تحمیل شده است. در چنین شرایطی، طبیعی است حساسیت‌ها و همچنین نگرانی و تشکیک‌ها نسبت به فضای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست‌جمهوری نسبت به دوره‌های قبل، بیشتر باشد.

علی صوفی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در این‌باره اظهار داشت: در حالی ۸ ماه دیگر به انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۴۰۰ باقی مانده که به دلایل زیادی این انتخابات نسبت به انتخابات ادوار گذشته ریاست‌جمهوری از اهمیت به مراتب بیشتری برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع انتخابات سیزدهمین دوره ریاست‌جمهوری در فضایی از راه می‌رسد که مناسبات ایران با نظام بین‌الملل حساسیت فوق‌العاده‌ای دارد. مثلا در انتخابات سال ۹۶، برجام فضای دیپلماسی کشور را تا حدی به آرامش رسانده بود، اما الان رابطه‌ای بسیار متشنج با دنیا داریم. در کل باید اذعان داشت، وضعیت به قدری بد است که نمی‌توانیم چنین فضایی را ادامه بدهیم.

دبیر کل حزب پیش‌روی اصلاحات در ادامه گفت: همچنین از نظر اقتصادی با گره‌هایی کور مواجه هستیم، به طوری که معیشت مردم روز به روز تنگ‌تر شده و در نتیجه، نارضایتی عمومی روز به روز بیشتر می‌شود. همین کافی است تا کشور بحرانی به غایت جدی را تجربه کند، بحرانی که اگر هر چه سریع‌تر برای گذر از آن راهی پیدا نکنیم، تبعات بسیار بدتری انتظارمان را می‌کشد. ناگفته پیداست، چنین حالتی به‌هیچ وجه نباید ماندگار باشد و به همین دلیل تصمیم‌گیران برای ترمیم فضا باید راه‌کار و چاره‌ای چاره‌ساز بیاندیشند.

او تصریح کرد: همچنین می‌توان به هجمه‌های بسیار شدیدی که جایگاه و نهاد ریاست‌جمهوری را هدف گرفته‌اند، اشاره کرد. به عنوان مثال طرحی که در مجلس برای ارتقای جایگاه شورای‌نگهبان مطرح شده، نشان از این دارد که عده‌ای قصد دارند مناسبات انتخاباتی را به‌گونه‌ای طراحی کنند که در انتخابات از پیش‌برنده باشند. معلوم است اگر بتوانند این اراده را به کرسی بنشانند، اوضاع از وضعیت کنونی، حتما بدتر شده و شرایط روز به روز غیرقابل تحمل‌تر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: سعید جلیلی و انتخابات ۱۴۰۰/ منتقد روحانی گزینه مناسبی برای مذاکره با آمریکاست؟

وزیر تعاون دولت اصلاحات همچنین اظهار داشت: شرح این شرایط نشان از این دارد که انتخابات آتی، انتخاباتی حساس و مهم است که به یک آدم قدر نیاز داریم تا بتواند مشکلات را حل کند. البته اگر فرد مورد نظر بتواند از فیلتر شورای‌نگهبان به سلامت عبور کند و با بهانه‌های واهی رد صلاحیت نشود. البته این شخص باید توانایی همکاری با بخش‌های مختلف حاکمیت را داشته باشد تا بتواند با بهره‌گیری از همه پتانسیل‌های موجود، موانع را یکی پس از دیگری از پیش رو بردارد.

وی توضیح داد: شرایط روز حکم می‌کند که دولت آتی تمرکز اصلی‌اش را به عدالت اجتماعی بگذارد و دستاوردی به نام آرامش اجتماعی را نسبت به توسعه اولی‌تر بداند. به هرحال مردم وضعیت سختی دارند و تنگنا‌ها غیرقابل تحمل شده است. یعنی الان وقتی است که نباید هدف اصلی چیزی جز برطرف کردن دغدغه‌های معیشتی باشد.

علی صوفی در پایان گفت: متاسفانه عدالت اجتماعی مغفول مانده است. به همین دلیل، هم اصلاح‌طلبان و هم اصولگرایان برنامه انتخاباتی‌شان را بر مبنای این نکته مهم تهیه و تنظیم کنند.

منبع: اعتماد آنلاین لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 انتخابات 1400 انتخابات ریاست جمهوری آیت الله سیستانی ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۲۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم

نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا از بایدن خواست تا برای شکست دادن ترامپ در انتخابات از حضور در این رقابت انصراف دهد.

به گزارش فارس به نقل از پولتیکو، رابرت اف. کندی، نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا عنوان کرده که جو بایدن، رئیس‌جمهور فعلی آمریکا و نامزد حزب دموکرات باید از رقابت‌ها کناره‌گیری کند تا وی بتواند مانع از این شود که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا بار دیگر به کاخ سفید بازگردد.

کندی در جریان یک سخنرانی ۳۰ دقیقه‌ای در مرکز شهر بروکلین در ایالت نیویورک آمریکا عنوان کرد: ما فقط یک شانس برای شکست دادن دونالد ترامپ داریم. ما به نامزدی نیاز داریم که بتواند این کار را انجام دهد و آن نامزد من خواهم بود.

کندی سپس در ادامه سخنرانی‌اش از بایدن خواست تا از حضور در انتخابات کناره‌گیری کند و عنوان کرد بر خلاف بایدن که شانسی برای پیروزی ندارد، ترامپ می‌تواند پیروز انتخابات باشد مگر آنکه بایدن با کنار کشیدنش از رقابت‌ها راه را برای شکست دادن ترامپ فراهم کند.

اظهارات کندی در حالی مطرح می‌شود که وی در روزهای اخیر در شبکه‌های اجتماعی مورد انتقاد شدید ترامپ قرار گرفته است و ترامپ به صراحت اعلام کرده هر گونه حمایت رای‌دهندگان از وی مانند هدر دادن حق رای‌شان است.

دموکرات‌ها نیز در مقابل اظهارات کندی علیه بایدن، انتقادات زیادی علیه وی مطرح کرده‌اند.

در همین رابطه مت کوریدونی، سخنگوی کمیته ملی دموکرات آمریکا عنوان کرده است که پیشنهاد کندی برای کنار کشیدن بایدن از رقابت‌های ریاست‌جمهوری را به همان اندازه کمپین انتخاباتی‌اش نباید جدی گرفت.

با این حال کندی به همراه مدیر کارزار انتخاباتی‌اش، آماریلیس فاکس کندی، نظرسنجی را ارائه کردند تا بر مبنای آن استدلال کنند که چرا بایدن باید از رقابت‌های ریاست‌جمهوری کناره‌گیری کند.

وی با اشاره به نتایج این نظرسنجی تنها راه شکست ترامپ در انتخابات را، کناره‌گیری بایدن عنوان کرده است.

هنوز نه کمپین ترامپ و نه کمپین بایدن در باب اظهارات کندی اظهار نظر نکرده‌اند.

کندی پیش از این هم در اظهاراتی بایدن را خطری بزرگ برای دموکراسی آمریکا دانسته و عنوان کرده بود خطر وی برای دموکراسی بیشتر از خطر ترامپ است.

دیگر خبرها

  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود
  • محمود احمدی‌نژاد استعفا می‌دهد؟ جنجال بزرگ آقای سیاست‌مدار
  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان درباره ارائه مستندات ردصلاحیتش
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • سخنگوی شورای نگهبان: مفتخر به بهره‌گیری از مشارکت معلمان در نظارت بر انتخابات هستیم