Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، مصطفی پناهنده ظهر امروز در ویدئو کنفرانس برنامه‌ریزی دهه ایمنی که با هدف افزایش ایمنی و کاهش سوانح و حوادث رانندگی در جاده‌ها، نامگذاری شده است، اظهار کرد: متاسفانه حدود ۵۰ درصد از جانباختگان نیز جوان و دارای سنی بین ۱۸ تا ۳۰ سال هستند و عدم استفاده از کلاه ایمنی نیز بر افزایش شدت جراحات و مرگ موتورسواران تاثیر زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از طرف دیگر این جانباختگان و افراد جزو نیروهای مولد و جوان کشور هستند که نبودشان بدون شک خسارات جبران ناپذیری بر کشور تحمیل می‌کند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان ادامه داد: یکی از طرح‌های مهم حوزه حمل و نقل استان، اجرای طرح ارتقای ایمنی راکبان موتورسیکلت سوار است که هر ساله در قالب برگزاری دوره‌های آموزشی و توزیع اقلام ایمنی در استان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در سال ۹۸ بیش از ۶۰۰ عدد کلاه ایمنی بین راکبان موتور سوار توزیع شده است، یادآور شد: پارسال طرح‌های پنج گانه ارتقای ایمنی شامل ایمن سازی (آشکار سازی کامیون‌ها، ادوات کشاورزی، وانت بارها، عابران پیاده و موتور سیکلت سوارها) انجام شده است.

پناهنده در ادامه با تأکید بر اینکه در راستای آموزش و ترویج رعایت نکات ایمنی به منظور کاهش سوانح و حوادث جاده ای با دستگاههای مرتبط از جمله هلال احمر، پلیس راه، اورژانس، صدا وسیما، آموزش و پرورش و... هماهنگی های لازم انجام شده است، ابراز داشت: همه گروه‌های مختلف مردم به نحوی از جاده ها و راه ها استفاده می کنند و همچنین از حوادث و سوانح جاده‌ای مستثنی نیستند.

وی تأکید کرد: نامگذاری ۱۴ تا ۲۵ آبان ماه به عنوان دهه ایمنی راه‌ها فرصت بسیار مناسبی را در اختیار ما قرار داده تا با آموزش و ترویج  نکات ایمنی در جهت افزایش ایمنی و کاهش سوانح و حوادث رانندگی قدم موثری را برداریم.

مدیرکل راهداری استان همدان بیان کرد: ما باید از دوران کودکی رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را به فرزندانمان آموزش دهیم که در همین زمینه این اداره کل با اعزام کارشناسان خود به مدارس حاشیه راه‌ها و دیگر مدارس اقدام به توزیع بسته‌های آموزشی و ایمنی در بین دانش‌آموزان می‌کند.

وی افزود: آشکارسازی و آرام‌سازی ترافیک‌های عبوری در محورهای مواصلاتی استان، توزیع کتابچه و بروشور آموزشی و اقلام تبلیغی و همچنین نصب تبلیغات محیطی از دیگر اقدامات انجام شده به منظور هفته ایمنی است.

انتهای پیام/ 3140/

منبع: فارس

کلیدواژه: استان همدان حوادث رانندگی عابران پیاده حوادث جاده ای مدیرکل راهداری استان همدان جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۳۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی

ایسنا/قم روشن با بیان این‌که ایمنی جاده‌ها، کیفیت خودروها و عدم رعایت قوانین توسط رانندگان از علل تصادفات است، عنوان کرد: ۶۰ تا ۷۵ درصد علت تصادفات مربوط به عوامل انسانی است؛ لذا باید بر این مهم کار شود تا با فرهنگ‌سازی نقش عامل انسانی در بروز تصادفات کاهش پیدا کند.

علی روشن در گفت‌وگو با ایسنا ضمن گرامیداشت ۷ اردیبهشت روز ایمنی و حمل‌ونقل بیان کرد: با توجه به فعالیت‌های مختلف دستگاه‌های اجرایی در حوزه ایمنی و حمل‌ونقل باید به این روز به‌عنوان یک رویداد نگاه کنیم.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای قم، ادامه داد: هدف از ایجاد این رویداد جلب توجه همه افراد اعم از حقیقی و حقوقی به حوزه حمل‌ونقل و لزوم رعایت قوانین و مقررات با هدف افزایش ایمنی و کاهش خطرات جانی و مالی برای شهروندان است.

روشن با بیان این‌که ایمنی جاده‌ها، کیفیت خودروها و عدم رعایت قوانین توسط رانندگان از علل تصادفات است، عنوان کرد: ۶۰ تا ۷۵ درصد علت تصادفات مربوط به عوامل انسانی است؛ لذا باید بر این مهم کار شود تا با فرهنگ‌سازی نقش عامل انسانی در بروز تصادفات کاهش پیدا کند.

وی با تاکید بر اهمیت فرهنگ‌سازی و آموزش به عنوان راهکاری موثر در افزایش ایمنی راه‌ها، اظهار کرد: آموزش به دانش آموزان مدارس روستایی، موتور سواران، رانندگان حمل و نقل عمومی اعم از باری و مسافربری، کادر اجرایی و فنی اداره راهداری، برگزاری حدود ۸ دروه آموزشی برای کارکنان دستگاه اجرایی، آموزش بین دستگاهی، تهیه پوستر، تهیه کیف، جامدادی، دفتر با موضوع ایمنی برای دانش‌آموزان از جمله اقدامات ما در راستای فرهنگ سازی و تشویق به قانون مداری است.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک راهداری استان قم، ادامه داد: همکاری با پلیس راه برای کنترل نامحسوس جاده‌ای به ویژه در اعیاد و مناسبت‌های خاص، کنترل تجهیزات ایمنی اتوبوس‌ها و کامیون‌های عبوری از جمله عاج لاستیک، جعبه کمک‌های اولیه از اقدامات راهداری در حوزه کنترل و نظارت است.

روشن تهیه و نصب دوربین‌های ثبت تخلفات در محورهای مختلف را مورد توجه قرار داد و گفت: در حوزه نصب دوربین‌های ثبت تخلفات وضعیت مطلوبی داریم؛ در حال توسعه نصب دوربین ثبت تخلفات هستیم و محورهای اندکی که فاقد دوربین هستند را پوشش خواهیم داد.

وی یادآور شد: تهیه تجهیزات ایمنی برای پلیس راه همچون چراغ پلیس مجازی، برگزاری کمیسیون ایمنی با حضور دستگاه‌های اجرایی به منظور بررسی مشکلات ایمنی و ارائه راهکار از دیگر اقدامات اداره راهداری است.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک راهداری استان قم با اشاره به لزوم همکاری مردم و دستگاه‌های اجرایی در خصوص افزایش ایمنی، گفت: رعایت قوانین و مقررات در سطح جامعه باید پر رنگ شود،لذا همه شهروندان در برابر رعایت نکات ایمنی وظیفه‌مند هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • با رانندگان پر خطر و ماجراجو برخورد شود/ کنارگذرها به شهر دوم تبدیل شده است
  • کرمانشاه به مرکز پشتیبانی حوادث و سوانح غرب کشور تبدیل شود
  • سهم چهار درصدی موتورسواران از تصادفات استان زنجان
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری استان زنجان
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می‌دهد
  • مرگ موتورسوار در کورس با پراید/ فوت عابر پیاده در پی فرار راننده مقصر
  • کاهش ۱۰ درصدی میزان حوادث ناشی از کار در سیستان و بلوچستان
  • فعالیت ۴۰۰ مسئول ایمنی در سیستان و بلوچستان
  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی
  • ۲ مصدوم در تصادف جاده خاکی انابد بردسکن به روستای حسین آباد