Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس به نقل از هیئتی از این کمیسیون که اخیراً از بندر امام خمینی (ره) بازدید کرده‌اند گفت نزدیک به ۱۲ الی ۱۳ کشتی از نهاده‌های دامی روی آب بود، ولی به دلیل اینکه این نهاد‌ها مقداری در بازار گران شود، تخلیه نمی‌شدند. حجت‌الاسلام محمد سبزی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به نابسامانی حوزه تأمین نهاده‌های دامی، گفت: کمبود در تأمین نهاده‌های دامی صرفاً یک مشکل مجزا ندارد و برخی از مشکلات مربوط به تأمین ارز موجود و توزیع مناسب نهاد‌ها در بازار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با اشاره به عدم تأمین ارز برای تهیه نهاده‌های دامی اظهار، داشت: در حال حاضر دسترسی‌های ارزی در این زمینه بسیار سخت شده است.   متأسفانه انحصار نهاده‌های دامی در اختیار چند نفر در کشور است عضو کمیسیون «کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست» مجلس با اشاره به انحصارگرایی موجود در تأمین نهاده‌های دامی تاکید کرد: متأسفانه انحصار نهاده‌های دامی در اختیار چند نفر در کشور است.   نزدیک به ۱۲ الی ۱۳ کشتی از نهاده‌های دامی روی آب بود سبزی با اشاره به بازدید جمعی از اعضای کمیسیون «کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست» مجلس از بندر امام خمینی(ره) گفت: اعضا کمیسیون پیرو این بازدید روایت می‌کردند که نزدیک به ۱۲ الی ۱۳ کشتی از نهاده‌های دامی روی آب بوده ولی بار این کشتی‌ها به دلیل اینکه این نهاد‌ها مقداری در بازار گران شود، تخلیه نمی‌شدند که این جای تأسف دارد.   وی تاکید کرد: متأسفانه حتی وقتی این نهاد‌ها وارد کشور می‌شوند هم صرفاً ۲۰ درصد از آن به دست تولیدکننده می‌رسد و مابقی آن در بازار آزاد و بازار سیاه به فروش می‌رسد.   این نماینده مجلس گفت: دامداران حتی به ما می‌گویند که نهاد‌های دامی در بازار آزاد هم یافت نمی‌شود.   سبزی با اشاره به جلسات متعدد کمیسیون «کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست» مجلس برای ساماندهی بازار نهاده‌های دامی در کشور بیان داشت: وزیر جهاد کشاورزی همواره در این جلسات اذعان داشتند که ما حتی بیشتر از سال‌های گذشته نهاده دامی به بازار عرضه کرده‌ایم، اما در عمل ما می‌بینیم که این امر محقق نشده و مسائل چیز دیگری است و این‌ نهاد‌ه‌ها به دست دامدار و مرغدار نمی‌رسد.   وی بیان اینکه مشکل تامین نهاده‌های دامی باید ریشه‌ای حل شود اظهار داشت: کشور ما مجهز به زمین‌های کشاورزی زیاد است لذا این جای سوال دارد که چرا ما باید ۸۰ درصد وابستگی به ذرت و سویا داشته باشیم. ما به راحتی می‌توانیم نهاده‌های دامی را در کشور تولید کنیم که باید گفت در این زمینه بی‌تدبیری صورت گرفته است.   سبزی با بیان اینکه امنیت غذایی کشور شوخی بردار نیست، تاکید کرد: متأسفانه برخی امور در زمینه محصولات کشاورزی متولی خاصی ندارد و یکسری کار‌ها که بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است به وزارت صمت واگذار شده است.   عضو کمیسیون «کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست» مجلس در ادامه درباره اخباری مبنی بر استفاده سویای تاریخ گذشته به دام و طیور گفت: بنده از این موضوع اطلاعی ندارم البته شنیدیم که دوستان قرار است یک فرمول ترکیبی را جایگزین تامین نهاده‌ها کنند، البته این که دامداران سویای تاریخ گذشته به‌طور بدهند هم محتمل است و بعید هم نیست، اما بنده چیزی در این رابطه فعلاً نشنیده‌ام.   بیشتر بخوانید: هشدار گندمی به مسئولان انتهای پیام/ برچسب ها: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم منابع طبیعی و محیط زیست نهاده های دامی نهاده ها نهاد ها ۱۳ کشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۴۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ در دومین جلسه کمیته اقدام مشترک ستاد تنظیم بازار استان اعضا بر لزوم کیفی سازی نظارت‌ها بر واحد‌های خرده فروشی و تشدید بازرسی‌ها بر واحد‌های تولیدی تاکید کردند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان در حاشیه این جلسه گفت: در این جلسه نمایندگان سازمان‌های صمت، جهاد کشاورزی و اتاق اصناف گزارش‌های عملکرد بازرسی‌های صورت گرفته از سوی دستگاه‌های خود را ارائه کردند.

نوراللهی افزود: بر اساس قانون انتزاع نظارت و بازرسی برواحد‌های خرده فروشی از سازمان جهاد کشاورزی به سازمان صمت انتقال یافت و امید است کیفی سازی بازرسی‌ها وتشدید نظارت‌ها در دستور کار قرار گیرد.

دبیر این جلسه نیز گفت: در حوزه تشکیل پرونده‌های بازرسی مهم ملی جایگاه خوبی در کشور نداریم و امید است با همکاری دستگاه‌های نظارتی بتوانیم علاوه بر نظارت بر واحد‌های خرده فروشی، بازرسی‌های ویژه از واحد‌های تولید و بنکداری‌های عرضه کننده کالا‌های اساسی مردم که نقش بازدارنده در بروز تخلفات دارد، داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح ساماندهی تردد موتورسیکلت‌ها در میدان امام اصفهان
  • لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار
  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • تعزیرات گران‌فروشان بازار ‌زنجان را نقره داغ کرد
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟
  • قیمت محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ هاچ‌بک جدید سایپا گران شد
  • گران‌فروشی چه مجازاتی دارد؟
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر و مجری، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد