Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲ هزارو ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای حمایت از فعالیت کسب‌ و کارهای آسیب دیده ناشی از کرونا برای این استان در نظر گرفته شد که نیمی از آن تخصیص یافت.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛پروانه نیک مرام در نشست کارگره اشتغال و سرمایه‌گذاری، جهش تولید افزود:  چهار هزارو ۶۱۱  فقره پرونده واحدهای آسیب دیده ناشی از کرونا به بانک های این استان معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای این میزان طرح های معرفی شده به بانک ها اختصاص یافت که تاکنون ۱۶۶ میلیارد ریال پرداخت شده است.

نیک مرام اظهار داشت: به ازای هر شاغل بیمه شده برای کسب و کار های آسیب دیده ۱۲۰ میلیون ریال و  ۱۶۰ میلیون ریال به ازای هر شاغل بیمه شده برای واحد هایی که به دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا تعطیل شده اند،پرداخت خواهد شد.

وی بیان کرد:۷۲۸ مورد از این تعداد پرونده های معرفی شده به بانک ها ،مربوط به شهرستان گچساران است که تاکنون  ۲۳۳ متقاضی موفق به دریافت ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات  کرونا شده اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: بانک های پرداخت کننده تسهیلات شامل بانک های انصار، بانک پارسیان، بانک تجارت، رفاه کارگران، سپه، صادرات ایران، ملت و ملی هستند.

وی ابراز کرد: بنگاه های  اقتصادی آسیب دیده ناشی از کرونا تا پایان مهرماه فرصت دارند از این تسهیلات استفاده کنند.

نیک مرام اظهار داشت: تاکنون ۱۴ رسته فعالیتی آسیب دیده از کرونا توسط ستاد ملی کرونا شناسایی شده ‌است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون یک هزارو ۲۶۰ نفر در این استان بیکار شدند.

وی افزود: بیشترین تسهیلات کرونایی در بانک ملی است که تا کنون کمترین پرداختی داشته است.

نیک مرام تصریح کرد: واحد های تولیدی بدون حمایت دستگاه های اجرایی و بانک ها  نمی توانند  فعالیت خود را ادامه دهند و این امر موجب بیکاری کارگران و متوقف شدن واحدهای تولیدی خواهد شد.

وی  ابراز داشت: امید است  بتوانیم در تسهیلات کرونایی همانند تسهیلات روستایی و عشایری موفق عمل کنیم.

نیک مرام اظهار داشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی بسیاری از واحد های تولیدی استان، ۲ هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال تسهیلات حمایتی برای کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا در استان اختصاص یافت.

فرماندار گچساران نیز در این نشست گفت: ۴۵ میلیارد ریال کمک یارانه تسهیلات اشتتغالزایی به حساب  بانک توسعه تعاون در سال گذشته واریز شد ولی متاسفانه تاکنون از این میزان هفت میلیارد ریال تاکنون به متقاضیان پرداخت شد.

علی خوان پایه افزود: از این میزان تسهیلات  کم یارانه ای هفت میلیارد ریال تنها به بخش صنعت پرداخت شد.

وی اظهار داشت:  همچنین در بخش کشاورزی  ۵۷میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد در حالی که این میزان اعتبار برای رفع مشکل مرغ این شهرستان در نظر گرفته شده بود.

خوان پایه ابراز کرد: از ۴۵ میلیارد ریال کمک یارانه تسهیلات اشتغالزایی،   ۲۵ میلیارد ریال آن برای بخش صنعت در نظر گرفته شد که تنها هفت میلیارد ریال پرداخت شد.

وی ادامه داد: میزان پرداختی بانک توسعه تعاون به بخش کشاورزی و صنعت ۶۰ میلیارد ریال بوده است.

خوان پایه اظهار داشت:  پرداخت تسهیلات اشتغالزایی در حوزه کشاورزی از سوی بانک  توسعه تعاون تا اولویت بندی متوقف شود.

رئیس بانک توسعه تعاون در این نشست گفت: ۷۰ پرونده در زمینه پرداخت تسهیلات در بانک توسعه تعاون این شهرستان به مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال تشکیل شد.

صیاد محمدی افزود: از این تعداد متقاضی دریافت تسهیلات کشاورزی به ۲۹ نفر ۵۷ میلیاردو ۶۷۰ میلیون ریال پرداخت شد.

وی ابراز کرد: این میزان تسهیلات در زمینه دام سنتی، ساخت جایگاه دام، مرغداری، گاوداری تشکیل شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد بانک توسعه تعاون میلیارد ریال آسیب دیده پرداخت شد نیک مرام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۵۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ برنامه در هفته بسیج کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود

مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد ضمن تشریح فعالیتهای بسیج سازندگی در استان به برنامه‌های بسیج سازندگی در هفته بسیج پرداخت و گفت: در هفته بسیج سازندگی بیش از ۷۰ برنامه داریم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سرهنگ حسن رضایی در نشست با اصحاب رسانه گرامیداشت یاد و نام شهدا و تبریک هفته معلم، اظهار کرد: آموزش و پرورش می‌تواند تمدن‌ساز باشد، یکی از پایه‌های تمدنی آموزش و پرورش است. معلمان در جامعه نقش انبیاء را دارند که سرمنشأ خیر و برکت برای جامعه هستند.

وی به 17 اردیبهشت و تشکیل بسیج سازندگی در سال 1379 پرداخت و افزود: بسیج سازندگی با تفکر جهادی در بخش عمرانی، فرهنگی، جهادی و… در شهر و روستا خدمت‌رسانی دارد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد به برنامه‌های بسیج سازندگی در این هفته پرداخت و گفت: در هفته بسیج سازندگی بیش از 70 برنامه داریم. استان ما بیش از 10 درصد آب‌های کشور را تأمین می‌کند، ولی چون نتوانستیم بهره کافی را ببریم امروز تأمین آب شرب برای روستاهای کهگیلویه و بویراحمد یکی از دغدغه‌ها و اولویت‌ها است. در همین راستا با همکاری آب و فاضلاب حدود 120 روستا آب شرب آنها تأمین و هم‌اکنون در روستاهای شهرستان باشت و بهمئی در حال آبرسانی هستیم.

وی با بیان اینکه آب‌رسانی یکی از اولویت‌های مهم است، تصریح کرد: طرح آبخیزداری برای کشاورزی با همکاری دولت از طریق انعقاد قرارداد جهت موضوعات کشاورزی دنبال شده‌ است.

رضایی با اشاره به برگزاری کنگره ملی شهدا، خاطرنشان کرد: دو هزار شهید در کهگیلویه و بویراحمد داریم که دو هزار جهیزیه هر یک با نام یک شهید توزیع می‌شود که هم‌اکنون یک‌هزار جهیزیه تقدیم شده و تا پایان کنگره و شهریورماه یک‌هزار مورد دیگر هدیه داده می‌شود. در ایام نوروز بیش از پنج گروه جهادی برای سیل سیستان و بلوچستان اعزام شد و بیش از 30 باب منزل، 30 میلیارد اقلام مختلف روغن، برنج وسایل گرمایی و سرمایشی، پتو و ایزوگام نیز ارسال شد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: 85 گروه جهادی با بیش از 500 عضو در ایام نوروز به مدت 10 روز با خدمات مختلف آموزشی، عمرانی، پزشکی و دندانپزشکی در مناطق مختلف استان حضور داشتند. توزیع 200 هزار افطاری از طریق خیرین، اجرای طرح شهید عجمیان برای مدارس و دانش‌آموزان و کمک به ترمیم مدارس، برگزاری انتخابات مجمع جهادگران شهرستان که از بین گروه‌های جهادی انتخاب و نماینده مجمع از بین آنها انتخاب و در مجمع کشوری معرفی و تصمیم‌سازی می‌کنند.

رضایی با بیان اینکه در زمینه کمک‌های مؤمنانه 306 دستگاه تبلت بین دانش‌آموزان محروم توزیع شد، خاطرنشان کرد: 2115 بسته لوازم تحریر، 16 هزار بسته معیشتی، آزادی 30 زندانی غیرعمد، معرفی برترین‌های جهادی، سرکشی مداوم از گروه‌های جهادی، کاشت بیش از 57 هزار نهال مثمر و غیرمثمر در سطح استان در راستای فرامین رهبری معظم انقلاب برای کاشت چهار میلیارد در یک سال که حدود یک میلیون نهال سهم بسیج سازندگی سپاه فتح و تاکنون بوده که حدود 57 هزار کاشت و آماده واگذاری درخت غیرمثمر هستیم.

وی به راه‌اندازی 708 صندوق خرد و خانگی با 82 تعاونی که تسهیلات به خانواده‌ها پرداخت می‌کنند اشاره کرد و گفت: تعداد اعضای صندوق بیش از 31 هزار نفر هستند و در بحث تسهیلات آموزش و حمایت داریم که مبلغ 150 میلیون تا 300 میلیون تومان است و اگر طرح توجیهی باشد تا چهار میلیارد تومان پرداخت می‌شود و این پرداخت در حوزه کشاورزی، دامداری، صنایع دستی، خیاطی و همه بخش‌ها را شامل می‌شود. بیش از هفت هزار فقره وام اشتغال داشتیم که بخشی از آنها در حوزه جهاد روشنایی و پنل روشنایی با 71 مورد در شهرستان بویراحمد توزیع شد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد در حوزه عمرانی علاوه بر آبرسانی تکمیل پروژه‌های دولت با تعداد 10 مورد مصلی، تکمیل فاز کتابخانه چرام و لیکک، تکمیل چمن مصنوعی، تشکیل اورژانس بین جاده‌ای در موشمی و زیلایی، حدود 50 پروژه و خاک‌برداری، تکمیل فرهنگ‌سرای لنده، پایگاه سلامت مادوان، تکمیل آب شرب حدود 261 کیلومتر، احداث یک باب پمپاژ آب و آبرسانی به 122 روستا انجام شد.

رضایی با بیان اینکه دهستان سیوکی بیشترین اعزام رزمنده به دفاع مقدس را داشته است،گفت: در این دهستان پروژه‌های مختلفی از جمله آب‌رسانی، زمین چمن مصنوعی انجام شده و تا پایان کنگره شهدا خدمت‌رسانی ادامه دارد و همچنین در ده برافتاب، دیشموک، دیل، گچساران خدمات ویژه‌ ای ذیل برنامه ملی کنگره شهدا خواهیم داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • ۷۰ برنامه در هفته بسیج کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • تامین ۵ هزار میلیارد ریال برای تکمیل ۶۱ طرح آبرسانی کهگیلویه و بویراحمد
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲