Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه موسیقی  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، سی‌ و‌ ششمین جشنوارۀ موسیقی فجر همزمان و در گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران از تاریخ ۲۸ بهمن تا ۳ اسفند ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد.

فراخوان حاضر بر اساس آیین نامۀ جشنواره و با هدف شناسایی، ظرفیت‌سازی و حمایت از فعالیت‌های خلاقانۀ هنرمندان و گروه‌های موسیقی سراسر کشور با اولویت معیار‌های هنری در هر شاخه از موسیقی تهیه و تنظیم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستاد برگزاری جشنواره با انتشار این فراخوان از کلیۀ گروه‌ها و هنرمندان فعال موسیقی در عرصۀ اجرای صحنه‌ای دعوت می‌کند در صورت تمایل با مطالعۀ دقیق فراخوان و ارسال آثار و مدارک خود در برگزاری و هرچه پربارتر شدن این رویداد هنری مشارکت نمایند.

مدارک لازم:
ــ ارائۀ نمونۀ تصویری از اجرا
ــ تکمیل فرم درخواست شرکت در جشنواره
ــ متن تایپ‌شدۀ شعر وکلام
تبصره ۱: (در صورتی که شعر یا کلام آثار به زبانی غیر از فارسی باشد، ارسال ترجمۀ دقیق شعر، ترانه یا کلام نیز الزامی است).

شرایط:
۱. مهلت ارسال مدارک: تا تاریخ ۲۰/۹/۱۳۹۹
۲. زمان شروع ثبت نام در سامانه ۱/۸/۱۳۹۹

نحوۀ ارسال مدارک:
از طریق بارگذاری در سایت سی‌وششمین دورۀ جشنوارۀ موسیقی فجر

۴. نمونه تصویری باید حداقل ۱۵ دقیقه، با یکی از فرمت‌های VOB، MP۴، WMV و بدون هرگونه ویرایش صوتی و تصویری به¬گونه‌ای ارسال شود که تمامی اعضای گروه در تصویر به‌طور کامل مشخص باشند.

تبصره۲: نمونه تصویری در بخش گروه نوازی موسیقی کلاسیک ایرانی، می بایست حداقل شامل یک قطعه بی کلام گروهی و یک تصنیف باشد.

۵. بازبینی آثار صرفاً بر اساس نمونه‌های تصویری ارسالی انجام می‌پذیرد، لذا تقاضا می‌شود متقاضیان در کنترل نمونه‌های ارسالی و به‌ویژه کیفیت صوتی آن‌ها کمال دقت و حساسیت را مبذول دارند.

۶. اجرا‌هایی که واجد شرایط زیر باشند در اولویت انتخاب قرار خواهند گرفت.
الف. هنرمندان و گروه هایی که برای اولین‌بار در جشنوارۀ موسیقی فجر شرکت کرده اند.
ب. هنرمندان و گروه‌هایی که کارگان (رپرتوار) جدید و مجزا برای اجرای جشنواره آماده کنند.
ج. گروه‌هایی که فاقد عضو مشترک در اعضای اصلی (سرپرست، خواننده، تک‌نواز) با دیگر گروه‌های شرکت‌کننده باشند.

۷. ترکیب اعضای گروه در زمان اجرای جشنواره، باید مطابق با فرم ثبت نام و نمونۀ تصویری ارسالی باشد. در صورت بروز اتفاق پیش‌بینی‌نشده و موجّه که منجر به تغییرات جزئی در ترکیب گروه شود، سرپرست گروه مؤظف است مراتب را در اسرع وقت کتباً به دبیرخانۀ جشنواره اطلاع دهد تا نتیجه پس از بررسی به گروه اعلام شود.

۸. هر اجرا شامل یک بخش، بدون تنفس با مدت زمان حداکثر ۶۰ دقیقه خواهد بود.

۹. تعیین مکان، تاریخ، ساعت و نحوه‌ی اجرا (آنلاین یا حضوری) با توجه به وضعیت و شرایط سلامت جامعه و هماهنگی با ستاد ملی کرونا و موضوعاتفنی، در اختیار ستاد جشنواره خواهد بود.

۱۰. رعایت حقوق مادی و معنوی پدیدآورندگان آثار ارائه‌شده در جشنواره (موسیقی، شعروکلام) بر عهدۀ متقاضی است.

۱۱. بدیهی است اعلام نظر نهایی برای حضور گروه‌ها درجشنواره منوط به نظر هیات انتخاب گروه¬ها و آثار بوده و حق اعتراض و تجدید نظربرای گروه¬های متقاضی وجود نخواهد داشت.

۱۲. گروه‌هایی که توسط هیات انتخاب گروهها و آثاربه جشنواره راه پیدا میکنند، می بایست تا پایان جشنواره به تمامی تعهدات خود که در فرم ثبت نامدرج گردیده عمل کنند؛ لذا ستاد جشنواره می تواند به دلیل عدم انجام تعهدات ذکر شده، گروه دیگری را با هماهنگی هیات انتخاب، جایگزین آنها کند.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جشنواره موسیقی فجر پیروزی انقلاب اسلامی جشنواره فجر گروه هایی موسیقی فجر گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۵۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهیابی 417 اثر به دومین جشنواره منطقه ای مطبوعات شرق کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، علی فرخنده با بیان اینکه در دومین جشنواره منطقه‌ای مطبوعات شرق کشور یادمان پروفسور معتمدنژاد به میزبانی خراسان جنوبی حدود ۶۰۰ نفر ثبت نام و آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند ، گفت:  پس از بررسی و داوری اولیه آثار، تعداد ۴۱۷ اثر تأیید شده و  در ادامه توسط دفتر مطالعات برنامه ریزی رسانه‌های وزارت ارشاد داوری می‌شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه از بین ۶۰۰ اثر ارسال شده به دبیرخانه جشنواره، خراسان جنوبی با ۳۱۴ اثر و خراسان رضوی با ارسال ۱۴۱ اثر به ترتیب بیشترین آثار را به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده، افزود: مابقی آثار هم از استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، جنوب کرمان، یزد، خراسان رضوی و شمالی ارسال شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی از برگزاری اختتامیه دومین جشنواره منطقه‌ای شرق کشور در ۲۷ اردیبهشت و روز ارتباطات خبرداد و گفت:  پس از بررسی اولیه، ۱۸۳ اثر به دلیل عدم مطابقت با فراخوان، عدم تناسب تاریخ آثار بر اساس فراخوان و... به جشنواره راه نیافت.
فرخنده با بیان اینکه جشنواره در دو بخش موضوعی و آزاد برگزار می‌شود، گفت: از ۴۱۷ اثر تأیید شده، ۲۵۵ اثر در بخش آزاد و ۱۶۲ اثر در بخش موضوعی است که در بخش آزاد نیز بیشترین اثر به ترتیب در زمینه تیتر و گزارش و در بخش موضوعی هم بیشترین آثار تأیید شده در بخش شعار سال است.
دومین جشنواره منطقه‌ای مطبوعات شرق کشور یادمان پروفسور معتمدنژاد با حمایت معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری خانه مطبوعات استان برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • فراخوان سومین جشنواره پرچمداران انقلاب اسلامی در لرستان
  • فراخوان اولین سالانه تبادل عکس ایران منتشر شد
  • راهیابی 417 اثر به دومین جشنواره منطقه ای مطبوعات شرق کشور
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • فراخوان نخستین سالانه تبادل عکس ایران
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان حمایت از فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای منتشر شد
  • انتشار فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»