Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: واکسن آنفلوآنزا را اسفند سال گذشته سفارش دادیم و امسال تا تیر ماه نیز سفارش‌ها ادامه یافت و اکنون پول واکسن بلوکه نشده و دو الی سه بار این پول مرجوع شده و اکنون دنبال مسیر حمل‌ونقلی هستیم که بتوانیم همه ۱۶ میلیون دوز را وارد کنیم.

خبرگزاری میزان - بنا بر اعلام از سازمان غذا و دارو، سید حیدر محمدی درباره آخرین وضعیت واکسن آنفلوآنزا افزود: سال گذشته در این فصل یک میلیون و ۶۰۰ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا وارد کردیم، اما امسال با توجه به شرایط، میزان واردات ۱۰ برابری پیش‌بینی شد و قرار بود ۱۶ میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا وارد کشور شود که تاکنون به دلیلی مشکلات تحریم، یک میلیون و ۵۰۰ هزار دوز وارد و در مراکز بهداشت برای زنان باردار، گروه‌های پرخطر و کادر بهداشت و درمان توزیع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: تلاش می‌کنیم تا آخر آبان ماه که فصل طلایی تزریق واکسن است، این واکسن وارد شود، اما فعلا یک میلیون و ۵۰۰ هزار دوز وارداتی به صورت رایگان به مراکز بهداشتی توزیع شد تا بر اساس اولویت به مردم تزریق شود، اما اگر مقادیر بعدی وارد شود برای افراد مسن و کودکان ۵ ماه تا ۶ سال به مبلغ ۴۴ هزار تومان عرضه می‌شود.

بیشتر بخوانید: آخرین آمار مبتلایان به کرونا تا ۱۴ مهرماه

تولید دارو‌های موثر بر کرونا

محمدی گفت: جزو معدود کشور‌هایی هستیم که با شیوع بیماری کرونا دارو‌های آن را تولید کردیم. در حال حاضر رمدسیویر، فاوپیراویر، توسیلیزومب در داخل تولید می‌شود و تنها در داروخانه‌های بیمارستانی قابل تهیه است؛ بنابراین بیمارستان‌ها نباید بیماران را برای تهیه این دارو‌ها روانه مراکز دیگر کنند.

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو اظهار کرد: این دارو‌ها را در بیمارستان‌ها به میزان زیاد توزیع کرده‌ایم و با توجه به وفور دارو اکنون قصد صادرات هم داریم و اگر مراکز درمانی و بیمارستانی کمبود دارند به سازمان غذا و دارو اطلاع دهند.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا واکسن آنفلوآنزا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا واکسن آنفلوآنزا سازمان غذا و دارو واکسن آنفلوآنزا دارو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۵۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند

آفتاب‌‌نیوز :

طی دو ماه و نیم گذشته توزیع وارفارین چند برابر شده است و بیماران قلبی اطمینان داشته باشند که این دارو به مقدار بیش از نیاز وارد کشور شده و هیچ نگرانی برای تامین دارو وجود ندارد.

به گزارش سازمان غذا و دارو، در روز‌های اخیر نیز محموله‌های بزرگ از وارفارین به مراکز توزیع دارو و داروخانه‌ها توزیع شده است؛ بنابراین موجودی مناسبی از این دارو وجود دارد و با پلن معاونت‌های غذا داروی سراسر کشور در داروخانه‌های منتخب دپوی مناسبی از این دارو موجود است.

این گزارش خاطرنشان کرد: وارفارین در داروخانه‌های مشخصی عرضه می‌شود و مردم می‌توانند از طریق سامانه ۱۹۰، اپلیکیشن تیتک و یا درگاه (اینجا) با وارد کردن نام دارو، وارفارین را نزدیک‌ترین داروخانه تهیه کنند.

وارفارین دارویی ست که به عنوان رقیق کننده یا ضد انعقاد شناخته شده و و در مواردی که احتمال ترومبوز یا آمبولی عروقی بالا است مانند پس از جراحی قلب باز و سکته مغزی مصرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • خسارتی به گندم‌های ذخیره شده در استان خوزستان وارد نشده است
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • وارد نشدن خسارت به گندم کشاورزان خوزستانی در مراکز خرید روباز
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار