Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مسعود مردانی با بیان اینکه امروز بخاطر تکمیل شدن ظرفیت هیچ بیمارستانی دانشجوی کرونایی سال هفتم پزشکی را بستری نکرد،گفت:پیشنهادی به کمیته کشوری کرونا ارائه دادم که باید افراد قانون‌شکن و بی توجه به رعایت پروتکل‌ها و مسافران شهرهای شمالی یا آلوده کشور را جریمه کنیم و با پول آن برای افراد کم برخوردار ماسک تهیه و در ایستگاه های مترو توزیع کنیم

دکتر«مسعود مردانی» عضو کمیته کشوری مقابله با کرونا ویروس در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به سفرهای بیش از حد مردم در تعطیلات و ارتباط این سفرها با شیوع گسترده کرونا در سراسر کشور، اظهار کرد: به‌رغم شیوع کرونا در کشور، بنده مطمئن هستم در تعطیلات پیش‌رو، مردم بی توجه به بحران کرونا دوباره شال و کلاه کرده و به شهرهای کشور سفر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیشنهاد توزیع ماسک رایگان در مترو برای اقشار کم در آمد

وی در خصوص بحث جریمه افراد بی‌توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی متذکر شد: بسیاری از مردم می‌خواهند ماسک را خریداری کنند؛ اما توان خرید ندارند! در صورتی اگر ماسک در اختیار آنها قرار بگیرد از آن استفاده و الزامات بهداشتی را رعایت می‌کنند. بنابراین پیشنهادی به کمیته کشوری کرونا ارائه دادم که باید افراد قانون‌شکن و بی‌توجه به رعایت پروتکل‌ها و مسافران شهرهای شمالی یا آلوده کشور را جریمه کنیم و با پول آن برای افراد کم برخوردار ماسک تهیه و در ایستگاه های مترو توزیع کنیم. چه اشکالی دارد که فردی در مترو ماسک رایگان را در زمان خریداری بلیت دریافت کند، این موحب می‌شود تا در مترو ماسک استفاده شود و اگر کسی عمدا از ماسک استفاده نکرد، .بهانه ای ندارد که بگوید مثلا پول نداشته ام که ماسک بخرم. لذا با اجرای چنین طرحی افرادی که از روی قانون شکنی ماسک نمی زنند را به راحتی می توان شناسایی و جریمه کرد

 بیمارستان‌های تهران جایی برای بستری انترن کرونایی نداشتند!

این مدرس دانشگاه در تشریح وضعیت نابسامان و ظرفیت حداکثری پذیرش بیماران کرونایی در بیمارستانهای تهران گفت: در چند روز گذشته ظرفیت بیمارستانهای تهران تکمیل شده. دیگر جایی برای پذیرش بیمارن کرونایی نیست. همین امروز یک دانشجوی سال هفتم گروه پزشکی را بستری کردم که مبتلا به کرونا بود. خیلی متاسف شدم. این بیماری با هیچ کس شوخی ندارد. جالب اینجاست که دو ماه تا پایان دوره تحصیلی این دانشجو باقی نمانده که مبتلا به کرونا شده است. اما متاسفانه بخاطر حجم بالای بیماران کرونایی و محدودیت بیمارستان‌ها جایی برای بستری شدن او نداریم. در بیمارستان لقمان هم جایی برای بستری او وجود ندارد و در بیمارستان خصوصی هیچ جایی برای او پیدا نکردیم.

وی با اظهار تاسف اضافه کرد: این دانشجوی پزشکی که از بد حادثه به کرونا مبتلا شده، اگر خدای ناکرده از دنیا برود، تکلیف آن همه هزینه‌ که برای پرورش و تحصیلات او صرف شده چه می‌شود؟ چه کسی جوابگو باید باشد؟خانواده او چقدر انتظار کشیده‌اند که او در آینده عصای دست‌شان شود و برای کشور و مملکت خود فردی مفید باشد.

عضو کمیته کشوری مقابله با کرونا در انتقاد به سفرهای روتین پایان هفته و مسافرت‌های تفریحی بین تعطیلی‌ها، عنوان کرد: اتفاقا امروز ثابت شده که سفرهای غیر ضروری و گردش های پایان هفته مردم به دیگر شهرها و تفریح‌گاه‌هایی مانند شمال کشور در ابتلای مردم به کرونا بسیار موثر بوده است. همین سفرهای به ظاهر بی خطر و ساده ارتباط تنگاتنگی با افزایش شمار مبتلایان و آمار مرگ و میرهای حاصل از ابتلا به کرونا دارد.

مشکل مقابله با سفرهای غیرضروری در خلاء قانون است

مردانی خلاء قانونی درباره اعمال جریمۀ افراد بی توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی را مهم‌ترین علت همه‌گیری کرونا برشمرد گفت: یکی از بزرگترین مشکلات ما در حوزه پیشگیری و مقابله با کرونا معضل خلا قانونی است؛ ما قانونی نداریم که به واسطه ان مانع شویم مردم به مسافرت‌های غیر ضروری نروند؛ باید افراد  بی توجه به پروتکل های بهداشتی بدانند که حق ندارند با سلامت مردم بازی کنند و سرنوشت یک جامعه را به خطر بیاندازند!

وی با تشریح وضعیت کنونی بیمارستانهای تهران در میانه مهر ماه گفت: متاسفانه در این روزها تخت خالی در بیمارستان های تهران نداریم. بیمارستان‌های دانشگاهی بخش های عمده‌ای از ظرفیت خود را به بیماران کرونایی اختصاص داده‌اند و به علت افزایش موارد ابتلا، این بیمارستان‌ها تخت خالی ندارند و ظرفیت پذیرش بیشتر را دارا نیستند. گاهی یک بیمار کرونایی چند روز در نوبت منتظر می ماند تا از سوی یک بیمارستان پذیرش شود.

این استاد دانشگاه  با تصریح بر این نکته که باید کماکان از ابتلا به کرونا پیشگیری کنیم ، گفت: اگر ما بزرگترین بیمارستان صحرایی دنیا را در جاده کرج احداث کنیم، اما مردم همچنان به مسافرت‌های خود ادامه بدهند و همچنان بدون ماسک در خیابان‌ها تردد کنند و فاصله اجتماعی را رعایت نکنند، هیچ اتفاقی رخ نداده است. درمان باید همزمان با قرنطینه و پیشگیری صورت بگیرد تا نتیجه دهد. متاسفانه مردم هنوز نمی‌دانند با چه پدیده خطرناکی مواجه هستند. 

مشکلات تامین واکسن آنفلوانزا با ارز نیمایی 

وی با اشاره به اینکه واردات واکسن آنفلوانزا با ارز نیمایی می تواند امکان خرید برخی خانواده را کاهش دهد،ادامه داد: برخی متولیان می خواهند واکسن آنفلوانزا را با ارز نیمایی به دست مردم برسانند که قیمت این واکسن در شرایط قیمت ارزو دلار در امروز چیزی حدود 250هزار تومانخواهد بود،یعنی هر واکسن حدود 250هزار تومان برای هر نفر هزینه برمیدارد. این در حالی است که در سال گذشته مردم واکسن را 40هزار تومان خریداری کردند، باید از متولیان این امر پرسید یک بازنشسته که 4 نفر در خانواده اش نیازمند دریافت واکسن آنفلوانزا است باید چگونه این هزینه را تامین کند؟ حقیقتا در واکسن‌هایی که استفاده از آنها با سلامت مردم مرتبط است اصلا صلاح نیست دولت با آن مانند کالاهایغیر ضروری برخورد کند؛ باید دولت به مواردی چون واکسن که با سلامت جامعه ارتباط دارد، یارانه اختصاص دهد؛ چرا که با یک حساب دو دو تا می‌توان به این نتیجه رسید که یارانه و سوبسید بخش درمان به مراتب خیلی خیلی بیشتر از یارانه ای خواهد بود که به اقلامی چون واکسن تعلق میگیرد. 

وی در پایان به لزوم همیاری و کمک سایر دستگاههای دولتی و غیر دولتی به وزارت بهداشت در امر مقابله با ویروس کرونا اشاره و تاکید کرد: ایجاد و احداث نقاهت‌گاه‌ها برای کمک به بیمارستان‌ها و خالی کردن مراکز درمانی از بیماران مبتلا به کرونا موردی است که باید پیش بینی شود و ممکن است که با شرایط کنونی انتشار این بیماری بیماری به زودی نیاز باشد تا اقداماتی مانند احداث نقاهتگاه‌ها و مراکز نگهداری از بیماران کرونایی در دستور کار قرار گیرد. گرچه امیدواریم با رعایت پروتکلهای بهداشتی اوضاع به سرعت تحت کنترل قرار بگیرد و آمار مبتلایان و جان باختگان هم روز به روز کاهش داشته باشد و بتوانیم به سرعت از این بحران عبور کنیم.

انتهای پیام/ا

منبع: دانا

کلیدواژه: بی توجه به رعایت پروتکل ها بیماران کرونایی واکسن آنفلوانزا بیمارستان ها کمیته کشوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۵۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • حجاب مسأله مهم کشور است/ باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضان به جان و مال مردم داشت
  • محسنی اژه‌ای: باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضین به جان و مال مردم داشت
  • فیلم/ اژه‌ای: برخورد با متجاوزین به بیت‌المال باید بازدارنده باشد
  • باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضان به جان و مال مردم داشت
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود