Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: آموزش‌وپرورش متعلق به یک دستگاه نیست و پایه و اساس کشور است و همه دستگاه‌ها موظفند آموزش‌وپرورش راه یاری کنند.

محمود ثمینی در جلسه ویدئو کنفرانس شورای آموزش‌وپرورش لرستان که امروز ۱۴ مهرماه صورت گرفت، با تقدیر از اقدامات خوب انجام شده توسط آموزش‌وپرورش لرستان در زمینه بازگشایی مدارس و رعایت نکات بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی، اظهار کرد: زیربنای آموزش در دستگاه تعلیم و تربیت آموزش حضوری است و به همین منظور اکثر مدارس مورد بازدید بازرسان وزارت بهداشت و درمان قرار گرفته و کماکان تحت نظارت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به‌ضرورت حضور دانش‌آموز در برخی از مقاطع  مثل پایه اول ابتدایی در مدرسه و برقراری ارتباط با معلم و مدیر و قرار گرفتن در جریان آموزش به اولیا و دانش آموزان، تصریح کرد: ضمن رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی فرزندانشان را یکی دو روز در هفته به مدارس برده تا با شیوه‌های آموزشی آشنا شوند  و این در حالی است که بسته‌های آموزشی و آموزش مجازی توسط آموزش‌وپرورش در حال انجام است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با اشاره به محدودیت‌های آموزش مجازی، خاطرنشان کرد: در حال حاضر جمعیتی حدود ۷۰ هزار دانش‌آموز در آموزش‌وپرورش استان به موبایل و شبکه شاد دسترسی ندارند.

ثمینی با اشاره به تقارن ایام اربعین و عزیمت علاقه‌مندان به حرم اباعبدالله الحسین(ع) اضافه کرد: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری و دستورالعمل‌های ستاد ملی کرونا و با توجه به مسدود بودن مرزها می‌توان  هزینه‌های این سفرها را در جهت کمک‌های خیر  خواهانه و به‌منظور تهیه موبایل برای دانش آموزان نیازمند و قشر ضعیف قرار داده تا با همکاری نیروهای جهادی و مجموعه خیرین بخشی از این  مشکل برطرف شود.

وی با تأکید بر ادامه جلسه شورای آموزش‌وپرورش به موضوع تقویت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی تا حد ممکن در این زمینه آموزش‌وپرورش را یاری کنند.

معاون استاندار لرستان همچنین به موضوع دانش آموزان بازمانده از تحصیل نیز اشاره کرد و گفت: ثبت‌احوال و سایر دستگاه‌های اجرایی در زمینه شناسایی و ادامه تحصیل این قشر و برطرف کردن مشکلات تحصیلی دانش آموزان و احیاناً کمک‌های مالی با همکاری خیرین و دستگاه‌های حمایتی اقدام کنند.

ثمینی همچنین با تأکید بر نقش مؤثر آموزش‌های تلویزیونی از طریق صداوسیما از رسانه ملی خواست تا با پوشش مناسب در این زمینه دانش‌آموزان استان را یاری کند.

وی ضمن تقدیر از خدمات و اقدامات خوب شرکت‌های مخابرات و زیرساخت در زمینه ارائه خدمات ارزشمند و فراهم کردن بستر اینترنت برای مدارس، اظهار کرد: در صورت امکان نسبت به افزایش پهنای باند مدارس اقدام کرده و  تخفیفاتی را که در حدود اختیارات استان است در زمینه هزینه اینترنت مدارس اعمال شود.

معاون استاندار با تأکید بر اهمیت مشارکت عموم افراد در امر مدرسه‌سازی به اجرای طرح اجر به آجر در آموزش‌وپرورش و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس اشاره کرد و از عموم مردم خواست تا با شرکت در این طرح علاوه بر برخورداری از برکات امر مقدس مدرسه‌سازی و سهیم بودن در ساخت مدارس در جذب اعتبارات ملی نیز به‌واسطه مشارکت عمومی مؤثر واقع شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی آموزش و پرورش لرستان استانداري ستاد ملی کرونا اربعین آموزش وپرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۸۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند

طالب محمدی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی از پایه‌های دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم و جهش برای بار دوم با رعایت شرایط و مشروط به رای کمیسیون (منطقه) و سایر مقررات مربوط است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان افزود: جهش از پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) و ثبت شماره و تاریخ آن درسامانه سیدا می‌باشد.

وی اظهار کرد: مدیران مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز (با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه و در صورت نیاز تأیید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می‌کنند.

محمدی یادآور شد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش وپرورش (my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموز اقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می‌کنند.

وی افزود: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می‌کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب نمایند یک پایه تحصیلی را گذرانده وبه پایه بالاتر می‌روند.

محمدی گفت: ارزیابی هوشی/روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش وپرورش استثنایی انجام می‌شود و باتوجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می‌شود.

وی تأکید کرد: در این برنامه به دانش آموزان اجازه داده می‌شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • جذب بیش از ۱۹۰۰ معلم در چهارمحال‌ و بختیاری
  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • نباید با معلم‌مان کشتی بگیریم/ دولت‌ها تا یک سال اول‌شان به معلم‌ها توجه می‌کنند/ حضور طلاب در مدارس مسبوق به سابقه است/ «نیرزاده» هم طلبه بود
  • برگزاری آزمون استخدامی «معلم پرورشی» و «ورزش»؛ فردا جمعه/ ۱۹ هزار مربی اول مهر وارد مدارس می‌شوند
  • معلمان نیکوکار زمینه آزادی همکارشان را فراهم کردند
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • ۲ معلم لرستانی برگزیده کشوری شدند
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل