Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، این روزها که دولت، وعده فعال شدن نسل پنجم ارتباطات (۵G) را می‌دهد، با چقدر هزینه می‌توان تلفن هوشمندی را تهیه کرد که  این فناوری را  پشتیبانی کند؟
در چنین شرایطی، رئیس جمهور و مقامات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، از ورود فناوری نسل پنجم ارتباطات یا 5G به کشور می‌گویند؛ حتی چندی پیش اعلام شد که این فناوری در دو نقطه از تهران فعال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این در حالی است که همه مدل‌های تلفن همراه از 5G حمایت نمی‌کنند. برای تهیه دستگاهی که از فناوری نسل پنجم ارتباطات پشتتیبانی کند، چقدر باید هزینه کرد؟

فناوری ارزانی نیست
مهدی محبی، رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی تهران، در پاسخ به این پرسش به تجارت‌نیوز می‌گوید: اکنون برندهای مختلفی مدل‌هایی را تولید کرده‌اند که از چنین امکانی برخوردار است و برخی از آنها در بازار ایران در دسترس هستند. قیمت‌ این مدل‌ها، برای مثال از حدود 16 تا 50 میلیون تومان متغیر است.

همچنین به گفته آیدین آرام، کارشناس حوزه موبایل، این روزها مدل‌هایی با قیمت‌های متنوع در بازار وجود دارند که از شبکه 5G پشتیبانی می‌کنند و قیمت آنها به طور متوسط ممکن است تا 34 یا 35 میلیون تومان هم برسد.

او می‌افزاید: در کل، این فناوری ارزان نیست و گوشی‌هایی که از آن پشتیبانی می‌کنند، قیمت‌های نسبتا بالایی دارند.

گوشی‌های بیش از 30 میلیون تومانی
اکنون در سایت دیجی‌کالا، چند مدل تلفن همراه هوشمند دیده می‌شود که قابلیت اتصال به شبکه 5G را دارند. از جمله آنها می‌توان به گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS اشاره کرد. فیمت این محصول، روز دوشنبه چهاردهم شهریور ماه، 31 میلیون و 990 هزار تومان ذکر شده بود.

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy S20 Plus 5G SM-G986B/DS نیز از این قایلیت برخوردار است و باید برای خرید آن حدود ۳۶ میلیون و 300 هزار تومان هزینه کرد.

گوشی موبایل شیائومی مدل Mi 10 5G M2001J2G مدل دیگری است که بر اساس اطلاعات دیجی‌کالا از فناوری ارتباطات نسل پنجم حمایت می‌کند. اما این محصول اکنون در سایت مورد نظر، موجود نیست.

از 10 تا 40 میلیون تومان
سایت مرجع موبایل ایران نیز مدل‌های مختلفی از گوشی‌های تلفن همراه را معرفی کرده است که قابلیت اتصال به این شبکه را دارند. در ادامه گزارش می‌توانید با تعدادی از آنها آشنا شوید. همه این مدل‌ها در سال 2020 عرضه شده‌اند.

یکی از دستگاه‌های مورد اشاره، گوشی سامسونگ مدل گلکسی اس 20 اولترا 5 جی (Galaxy S20 Ultr 5G)، است که بر اساس اطلاعات این سایت باید حدود 22 میلیون و 500 هزار تا 29 میلیون و 592 هزار تومان برای آن هزینه کرد.

گلکسی نوت 20 اولترا 5 جی (Galaxy Note20 Ultra 5G)، محصول دیگری از برند سامسونگ است که قابلیت اتصال به فناوری ارتباطات نسل پنجم را دارد. این محصول بین 40 تا 44 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

برخی از انواع اینگونه دستگاه‌ها، قیمت کمتری دارند. برای مثال برای تهیه گوشی موبایل شیائومی، مدل می 10 لایت 5 جی (Mi 10 Lite 5G) باید حدود 10 میلیون و 529 هزار تا 12 میلیون و 899 هزار تومان هزینه کرد.

در سایت مرجع موبایل ایران، برخی مدل‌های دیگر نیز معرفی شده‌اند که قیمتی برای آنها ذکر نشده است و به برندهایی چون نوکیا، موتورولا، هواوی، وان پلاس، زد تی ای و آنر، تعلق دارند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: نسل پنجم اینترنت هزینه اینترنت میلیون تومان گوشی موبایل هزار تومان نسل پنجم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۹۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل

مدیریت تبلیغات پنهان اقلام لوکس و همچنین بازگشت به مدل خدمات پس از فروش رسمی می‌تواند در یک بازه مشخص زمانی منجر به کاهش ارزبری سنگین حوزه تلفن همراه شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در حال حاضر شاهد هستیم که تلفن همراه به دومین کالای ارزبر کشور تبدیل شده است. بخش عمده ارز وارداتی تلفن‌های همراه نیز با نرخ دولتی وارد کشور می‌شود چرا که دولت تلفن همراه را به عنوان یک کالای ضروری برای مصارف مردم در نظر گرفته است.

واردات 3.2 میلیارد دلاری گوشی تلفن همراه در سال گذشته

باید توجه داشت که در شرایط محدودیت‌های ارزی که وجود دارد، میزان ارزی که به واردات تلفن همراه تخصیص پیدا می‌کند از برخی ردیف‌های مختلف کالاهای اساسی بالاتر است. در اینکه واردات تلفن همراه یک امر ضروری است شکی نیست اما رقم کنونی واردات بسیار بالا است و همین موضوع سیاست‌گذار را ناچار می‌کند تا برای کنترل مصارف ارزی دست به اقدام بزند.

در این زمینه دو راهکار پیش روی دولت قرار دارد. اول جایگزینی واردات با تولید داخلی که در حال حاضر دور از ذهن به نظر می‌رسد. اما راهکار دوم که می‌تواند جنبه عملیاتی داشته باشد، جلوگیری از تقاضاهای مصرفی غیرواقعی است. موضوع جلوگیری از تقاضاهای غیرواقعی را می‌توان در دو بخش بررسی کرد. بخش اول که مهم‌ترین مسیری است که باید پیگیری شود، فراهم شدن خدمات پس از فروش رسمی است.

بخش دوم کنترل تقاضای مصرفی غیرواقعی برای تلفن همراه نیز کنترل و کاهش تبلیغات پنهان تلفن‌های همراه لوکس است.

کاهش ارزبری 15 درصدی واردات تلفن همراه با عملیاتی شدن خدمات پس از فروش رسمی

مهم‌ترین توصیه‌ای که می‌توان برای کاهش ارزبری تلقن‌های همراه داشت، تحقق خدمات پس از فروش رسمی است. نمونه این مسئله را به صورت مستقیم و غیرمستقیم در گذشته شاهد بوده‌ایم. خدمات پس از فروش رسمی سبب کاهش هزینه‌های مصرف‌کننده خواهد شد. در حقیقت خدمات پس از فروش بخشی از هزینه تمام شده تلفن همراه است و اگر چنین خدماتی در ایران وجود داشته باشد، مصرف‌کننده دیگر نیازی به پرداخت هزینه‌های اضافی برای گارانتی و ... نخواهد داشت.

ضمن این که با وجود دفاتر خدمات رسمی می‌توان شاهد واردات تلفن‌های همراه با کیفیت بود چرا که شرکت اصلی دیگر مسئول مشکلات کالاهای وارد شده خواهد بود. به این ترتیب اگر تاجر یا واردکننده‌ای کالای بی‌کیفیت وارد کشور کند، به سرعت مشخص خواهد شد.

نکته دیگری که وجود دارد این است که با ارائه خدمات پس از فروش با کیفیت می‌توان انتظار داشت که عمر تلفن‌های همراهی که در اختیار کاربران قرار دارد افزایش پیدا کند. در حال حاضر عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران 2 سال است. 

واردات کالای با کیفیت در کنار ارائه خدمات پس از فروش رسمی و ارزان قیمت می‌تواند عمر مفید تلفن‌های همراه را به عنوان یک کالای مصرفی افزایش دهد. تخمینی وجود دارد که اگر این اقدامات بتواند تقاضای واردات تلفن‌های همراه را تا 15% کاهش دهد، میزان واردات که هم اکنون به بیش از 3 میلیارد دلار می‌رسد، به 2.5 میلیارد دلار کاهش خواهد یافت. به نظر می‌رسد که با تحقق این پیش‌فرش، عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران به 3 تا 5 سال برسد. این مسئله اثر مهمی در کاهش تقاضا خواهد داشت.

تبلیغات پنهان کالای لاکچری را مدیریت کنید

با جلوگیری از تبلیغات پنهان کالای لوکس وارداتی، تقاضای مصرفی و تعویض کاهش پیدا خواهد کرد. در حقیقت تبلیغات یک برند را به شکل غیر مستقیم زیاد می‌بینیم و می‌شنویم. معمولا هم افرادی که در فیلم‌ها و سریال‌ها نقش لاکچری دارند از همین تلفن‌های همراه استفاده می‌کنند.

در نتیجه کنترل تبلیغات پنهان کمک خواهد کرد تا اولا تقاضای این دسته از کالاهای لوکس کاهش پیدا کند و دوما احساس نیاز کاربران به تعویض تلفن همراه خود پیش از پایان عمر آن را کم می‌کند. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت تا تقاضای واردات کالاهایی که حدود هزار دلار قیمت دارند و به همین دلیل ارزبری بالایی نیز دارند کاهش پیدا کند.

در صورت تحقق این هدف، شاهد اثرگذاری بالایی در کاهش واردات تلفن‌های همراه گران قیمت خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نصب همزمان ۲ اپ در موبایل اندروید ممکن شد
  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۳
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم ندارید
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی