Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایمیدرو، خداداد غریب پور در بیست و دومین سمپوزیوم فولاد کشور که پیش از ظهر امروز برگزار شد، افزود: نگرانی برای تأمین سنگ چشم انداز فولاد نداریم و در این زمینه حفاری در عمق یکی از اهداف ما است.

وی گفت: برخی ذخایر سنگ آهن اگرچه روبه اتمام است، اما معادن جدیدی کشف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برای دستیابی به هدف تولید ۵۵ میلیون تن فولاد، نیاز به ۵ میلیارد یورو سرمایه گذاری است، افزود: این میزان سرمایه از محل منابع صنایع معدنی قابل تأمین است و با توجه به توسعه اکتشافات به طور حتم این هدفگذاری زودتر از موعد تعیین شده (سال ۱۴۰۴) محقق می‌شود.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو سهم معدن و صنایع معدنی در GDP کشور را ۲۶ میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: با توجه به ظرفیت‌های این حوزه، این سهم در اقتصاد کشور باید افزایش یابد.

وی گفت: با اکتشافات جدید، در پهنه ایران مرکزی ذخیره ۵۰۰ میلیون تنی سنگ آهن و همچنین ذخایری در پهنه‌های آباده - جازموریان و بهرام گور دست پیدا کردیم.

غریب پور با بیان اینکه انجام یک میلیون متر عملیات حفاری در این حوزه مورد توجه است، افزود: گزارش‌ها حاکی است ذخایر فعلی تا سال ۱۴۰۵ به اتمام می‌رسد. با توجه به شناسایی ظرفیت‌های جدید که حاصل افزایش عملیات اکتشافات ایمیدرو است (اکتشاف در ۴۰۰ هزار کیلومتر مربع طی سال‌های ۹۷ و ۹۸)، ذخایر درخشانی شناسایی شده است.

وی گفت: به منظور توسعه اکتشافات، تعداد پیمانکاران حفاری در کشور کم است و برای حل این مشکل، شرکت‌ها تأمین ماشین الات مورد نیاز را مورد توجه قرار دهند.

صندوق بازارگردانی معدنی‌ها در بورس

رئیس هیئت عامل ایمیدرو در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اقدامات معدنی‌ها در تثبیت بازار بورس، گفت: بازارگردانی در بورس با حرکت شرکت‌های معدنی آغاز شد و از صنایع معدنی برای حمایت از دارایی ۶۰ میلیون نفر فعال در این بازار قدردانی می‌کنم.

غریب پور عنوان کرد: معدنی‌ها با هدف متعادل شدن بازار سرمایه، در اختصاص اعتبار به صندوق بازارگردانی مشارکت دارند.

بومی سازی

رئیس هیئت عامل ایمیدرو در بخش دیگری از سخنانش اعلام کرد: امسال تا ۵۰۰ میلیون یورو هدفگداری در بومی سازی تجهیزات این حوزه است.

وی افزود: رویکرد ایمیدرو برای همکاری با دانشگاه‌ها، رویکردی "مسئله محور" است.

غریب پور اظهار داشت: ۱۷۰ نیاز تحقیقاتی در این حوزه شناسایی شده و به دانشگاه‌ها اعلام کرده ایم.

وی ادامه داد: دانشگاه‌ها و مراکز علمی اذعان دارند که رویکردی که معدن و صنایع معدنی با دانشگاه‌ها داشته، بی نظیر بوده است.

غریب پور گفت: ایمیدرو در بخش پژوهش طی شش ماهه امسال، رشد ۵۰ درصدی داشته است و رویکرد تقاضا محور کردن پژوهش‌ها بر اساس نیاز اقتصاد معدن را مورد توجه قرار داده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: کمیته‌ای بین انجمن آهن و فولاد و ایمیدرو تشکیل شود تا نیازهای صنعتی که این سازمان احصا کرده، در اختیار انجمن قرار بگیرد و تجارب بین دو مجموعه به اشتراک گذاشته شود.

غریب پور گفت: آماده هر نوع همکاری با سازمان‌های محیط زیست و انرژی اتمی هستیم تا توسعه در بخش معدن و صنایع معدنی را هدایت کنیم.

کد خبر 5041147

منبع: مهر

کلیدواژه: ایمیدرو سنگ آهن قیمت دلار ویروس کرونا بازار سهام تولید نفت قیمت نفت شاخص کل بورس بانک مرکزی ایران وزارت جهاد کشاورزی وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت طلا قیمت سکه بهار آزادی قیمت یورو اقتصاد آمریکا بورس تهران صنایع معدنی دانشگاه ها غریب پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۹۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند

بهروز محبی نجم‌آبادی درباره شرایط اقتصادی کشور و اصلاح سیاست‌های ارزی دولت اظهار کرد: در کشور در حوزه ارزی نیاز‌های کاذب و واقعی داریم و دولت باید تمرکز خود را بر نیاز‌های واقعی بگذارد و اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره نزند. ما باید با تهاتر و استفاده از سایر ارز‌های کشور‌هایی که از نظر راهبردی با ما ارتباط دارند و سایر شیوه‌هایی که داریم تلاش کنیم نیاز واقعی به ارز را کاهش دهیم.

وی ادامه داد:با صادرات ویژه و تولید صادرات محور تلاش کنیم که ارز آوری را در کشور به صورت جدی پیگیری کنیم و اگر این اتفاق عملی شود، قطعا نیاز واقعی به ارز کاهش پیدا می‌کند و ما می‌توانیم به راحتی پاسخگوی نیاز‌های کشور باشیم.  

منتخب مردم سبزوار برای مجلس دوازدهم افزود: تا زمانی که نگاه سرمایه‌ای به ارز داشته باشیم و افراد ارز را مانند یک کالا مبادله کنند و عرضه و تقاضا تعیین تکلیف کنند همین مشکلات وجود خواهد داشت؛ بنابراین مسئولان ما باید بدانند که در بحث ارز باید تلاش کنیم قانون مالیات بر عایدی سرمایه را به نتیجه برسانیم. در این زمینه  شورای نگهبان می‌تواند کمک کند که در همین مجلس این موضوع را به نتیجه برسانیم.

محبی تاکید کرد: قانون مالیات بر عایدی سرمایه مشکلات ما را حل خواهد کرد. این قانون باعث می‌شود که نقدینکی به جای آن که به سمت سوداگری ارز رود به سمت تولید برود. تا زمانی که تولید در کشور به صورت جدی سود آوری برای مردم نداشته باشد قطعا رفتن به سمت دلالی ارز و سایر مشکلات در این حوزه وجود خواهد داشت و این‌ها همه ما را دچار مشکل خواهد کرد  و اقتصاد و شاخص‌های اقتصادی ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • اگر سرماخوردگی دارید این 2 میوه را بخورید
  • تخصیص ۴۳۵ میلیارد برای اجرای طرح‌های آبی استان قزوین
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • فرآیند احداث پایانه مکانیزه مواد معدنی آغاز شد/ تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال
  • مدیران آذربایجان غربی اهتمام ویژه‌ای به جذب سرمایه‌گذار دارند