Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم قدردان تلاش و روحیه ایثارگرانه کادر درمانی هستند، گفت: فردا در نشست سران قوا، بنده به عنوان یکی از خدمتگزاران مسائل و مشکلات را منعکس می کنم و ان شاءالله بتوانیم در مباحث این حوزه از جمله پیشگیری، تشخیص، درمان و توانمندسازی بعد از درمان اقدامات لازم را صورت دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا،محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی ظهر امروز (دوشنبه 14 مهرماه) پس از بازدید سرزده از بخش های مختلف مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با مسئولان، روسا و کارکنان این مجتمع بیمارستانی دیدار و گفت وگو کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در این نشست با تقدیر از عملکرد و تلاش اساتید، پرستاران و کارکنان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گفت: وقتی وارد محیط بیمارستان شدم، کاملا روحیه ایثارگری را در میان کارکنان مشاهده کردم که قطعاً این مسئله فی نفسه به حل بسیاری از مشکلات کمک می کند.

وی ادامه داد: زمانی که یک انسان باارزش ترین سرمایه خود که جانش است را برای کمک به همنوع خود به خطر می اندازد، این مسئله خیر و برکت را با خود به همراه می آورد که این همان صفا و صمیمیتی است که بین شما وجود دارد و ما این فضا را در دوران دفاع مقدس نیز حس کردیم، همین حس را در زمانی که شهردار بودم در بازدید از سازمان آتش نشانی و در گفت وگو با کارکنان این سازمان تجربه کردم.

رئیس قوه مقننه کشور تصریح کرد: ما جزو مسئولان هستیم، اما تماس های مردمی نیز برقرار است و انصافاً مردم قدردان کادر پزشکی در تمام بخش ها از نگهبانی تا متخصصان هستند و امیدوارم تلاش ها برای شما اجر دنیوی و سعادت داشته باشد و قطعاً اجر اخروی نیز خواهد داشت، زیرا پس از شیوع بیماری کرونا، علاوه بر کادر درمان، خانواده این عزیزان نیز درگیر این مشکل شدند.

قالیباف با بیان اینکه بازدید امروز از مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) پیرو نگاه نظارتی مجلس به عنوان یکی از اولویت های اصلی این نهاد قبل از قانونگذاری صورت گرفت، افزود: بخشی از نظارت مجلس، نظارت و بازدید میدانی است. از آنجا که فردا نشست سران قوا برگزار می شود، بنده به عنوان یکی از خدمتگزاران در قوه مقننه و هم به نمایندگی از سران قوا مزاحم شما شدم تا نظرات و دغدغه های شما را بشنوم تا این مسائل را در جلسه فردا منعکس کنم و ان شاءالله بتوانیم هم در مباحث این حوزه از جمله پیشگیری، تشخیص، درمان و توانمندسازی بعد از درمان اقدامات لازم را صورت دهیم.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از مسائل، بحث اثرگذاری جدی بیماری کرونا در حوزه سبک زندگی مردم از جمله مسائل اجتماعی، سیستم آموزشی و بحث حمل و نقل و سفرها است، بیان کرد: در کلانشهر تهران روزانه 18 میلیون سفر صورت می گیرد که این مسئله نشان می دهد باید برای آن برنامه ریزی درستی کرد. از طرف دیگر کشور در شرایط سخت اقتصادی قرار دارد، از طرفی بسیاری از کشورهای قدرتمند اقتصادی به دلیل شیوع بیماری کرونا دچار مشکل شده اند، حال کشور ما هم با تحریم ها روبروست و هم با مسائل و معضلات بیماری کرونا مواجه است، از این رو خیلی مهم است که در تصمیم گیری ها به گونه ای توازن برقرار شده و در نقطه ای قرار بگیریم که هم پیشگیری را درست انجام داده و هم اقتصاد را اداره کنیم.

قالیباف ادامه داد: تشخیص اینکه در تصمیم گیری ها برای مقابله با کرونا کجا بایستیم، بسیار مهم است و پس از تصمیم گیری برای اجرای آن باید سختگیرانه عمل کنیم که این به نفع جامعه و مردم است، از طرفی مهمترین زبان شکر و تقدیر مردم از کادر پزشکی، رعایت پروتکل های بهداشتی است.

وی با اشاره به نشست چهارشنبه آتی با وزیر بهداشت و روسای بیمارستان ها، گفت: امیدوارم بعد از بازدید امروز، برگزاری نشست سران قوا و نشست تشخیصی روز چهارشنبه، به یک جمع بندی و تصمیم کامل درباره مقابله با بیماری کرونا برسیم، زیرا این مسئله مورد تاکید مقام معظم رهبری و روسای قوا است.

رئیس قوه مقننه کشورمان با اشاره به بازدید امروز از مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گفت: براساس رویه فرهنگ جهادی، دیدن و مشاهده موضوعات به صورت میدانی کاملا متفاوت از بررسی مسائل با اخذ گزارش است.

در این نشست علیرضا زالی رییس ستاد فرماندهی مقابله با کرونا در کلانشهر تهران نیز با بیان اینکه بیمارستان امام خمینی (ره) نقطه درخشان و ممتازی در حوزه مبارزه با بیماری کرونا بوده است، گفت: باید بپذیریم که در بحث بیماری کرونا با یک فرآیند فرسایشی و پیک های متوالی مواجهیم و در چند روز اخیر میزان تلفات این بیماری در شهر تهران رکورد زده، از این رو این بیماری نه تنها کمرنگ نشده، بلکه ابعاد پیچیده تری به خود گفته است.

وی با انتقاد از عدم محدودسازی درست در کلانشهر تهران افزود: اگر صدها بیمارستان دیگر نیز در تهران بدون انجام مداخلات و محدودسازی ساخته شود، باز هم این مراکز از بیمار اشباع خواهند شد، از این رو مبارزه با بیماری کرونا در تهران بدون اعمال مدیریت هوشمند و منضبط شدنی نیست و این مسئله با تعارف حل نخواهد شد. متاسفانه بعد از گذشت حدود 8 ماه ، هنوز در بحث محدودسازی، جریمه های بازدارنده تعیین و اعمال نشده است.

رییس ستاد فرماندهی مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه یکی از مسائل مهم در بحث مقابله با بیماری کرونا، موضوع حمل و نقل عمومی به ویژه مترو است، گفت: رعایت فاصله گذاری در متروی تهران غیرممکن است، در شرایط کنونی حمل و نقل عمومی به یکی از نقاط خطرناک شیوع بیماری تبدیل شده، از طرفی چرا اصرار داریم کارکنان با تمام ظرفیت در محل کار خود حاضر شوند؟

زالی با بیان اینکه اعمال محدودیت های مقابله با کرونا باید توسعه یابد، اظهار داشت: اگر به ما اختیارات ویژه داده شود، ما محدودیت های طبقه بندی شده را اعمال خواهیم کرد.

وی از ارسال نامه به وزیر کشور برای اعمال جرایم رانندگی برای مقابله با مسافرت های غیرضروری خبر داد و گفت: در روزهای آینده شاهد شکل گیری مسافرت ها هستیم، حال ما در نامه مذکور اعلام کرده ایم که جرایمی برای خودروهای غیربومی اعمال شود.

رییس ستاد فرماندهی مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه برای مقابله با بیماری کرونا نیازمند اقدام و تصمیمات انقلابی هستیم، افزود: ما در شرایط کنونی به یک کُنش انقلابی برای اعلام مسیر و اعمال تصمیمات نیاز داریم، حال تمام دستگاه ها باید همین مسیر و ریتم را دنبال کنند. 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: قالیباف مجتمع بیمارستانی امام خمینی کلانشهر تهران مقابله با کرونا بیماری کرونا برای مقابله سران قوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۹۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن نامی ظهر شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران این استان که با حضور استاندار کرمانشاه و مدیران دستگاه‌های اجرایی استانی در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: روح حاکم بر مدیریت بحران بحث پیشگیری است.

وی با اشاره به اینکه اقدامات پیشگیرانه و آمادگی برای بحران ۲ مؤلفه اصلی مدیریت بحران است، افزود: وقوع حوادث غیر مترقبه زمان نمی‌شناسد، بنابراین باید برای هر نوع حادثه‌ای از آمادگی‌های لازم برخوردار باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه نظم آب و هوایی در جهان بهم خورده است، گفت: با توجه به اقلیم آب و هوایی ایران، این شرایط آمادگی بالایی را می‌طلبد.

نامی با بیان اینکه حوزه مدیریت بحران مورد توجه مقام معظم رهبری است، خاطرنشان کرد: در حال خرید یک سری تجهیزات هستیم که استان کرمانشاه با توجه به نقش مرکزیت در غرب کشور از این تجهیزات بهره‌مند خواهد شد.

وی پیشگیری، آمادگی و بازسازی و باز توانی از ارکان مدیریت بحران دانست و تصریح کرد: امروزه بحران به عنوان اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین مسئله کشورها مطرح است، بنابراین آمادگی کامل برای مقابله با هر حادثه‌ای ضروری است.

نامی به وقوع سیل‌های اخیر در برخی از استان‌های کشور اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۴۴ هزار کیلومتر رودخانه در کشور وجود دارد که ۶ هزار و ۸۲۰ آن از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می‌کند.

وی با اشاره به مخاطرات احتمالی در این مناطق، اضافه کرد: ایجاد سیل بند عرضی و جلوگیری از ساخت و سازها در بستر رودخانه‌ها از اقدامات لازم برای جلوگیری و پیشگیری از خطرات سیل در این مناطق است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر اینکه برای در امان ماندن از سیلاب‌ها راهی به جز اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری در کشور نداریم، تصریح کرد: با اجرای این پروژه‌ها علاوه بر حفظ و ذخیره آب‌های زیرزمینی، از فرسایش خاک نیز در هنگام وقوع سیلاب جلوگیری می‌شود.

کد خبر 6089801

دیگر خبرها

  • ببینید | اظهارات تکان‌دهنده یک نماینده مجلس؛ بزرگان ما برای درمان مریضی‌شان سریع به اروپا می‌روند اما برای اقتصاد بیمار نه!
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کادر درمان آینده در لباس عروسی و دامادی
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟