Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا گفت: نحوه جریمه متخلفین عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی با تصمیم ستاد ملی کرونا تعیین می شود.

به گزارش مشرق، سی و هفتمین نشست کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا امروز با حضور حسین ذوالفقاری رئیس کمیته و ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در سالن پیامبر اعظم(ص) در محل وزارت کشور با محوریت بررسی راهکارهای لازم برای کاهش مرگ و میرهای ناشی از بیماری کرونا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست، ذوالفقاری با اشاره به اینکه کرونا بیماری است که هنوز در کشور قربانی می گیرد؛ گفت: رعایت پروتکل ها و اصول بهداشتی تنها راهکار شناخته شده برای مهاراین بیماری است.

وی در این خصوص گفت: در ایام منتهی به اربعین انتظار داریم مردم عزیز کشورمان با توجه افزون تر به مسائل بهداشتی، مانع از شیوع بیشتر این بیماری شویم.

رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با تاکید بر اینکه طبق گزارشهای وزارت بهداشت، میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در کشور کاهش یافته است؛ گفت: طبق آمار دقیق وزارت بهداشت، از ۸۰ درصد رعایت اصول بهداشتی به رقمی در حدود ۶۰ درصد رسیده ایم.

وی اضافه کرد: این کاهش آمار بسیار نگران کننده است و باید برای این مساله تدبیر جدی داشته باشیم. کار ما دراین کمیته همفکری و رسیدن به راهبردی کارامد در مهار این بیماری است و برای همین باید بتوانیم بهترین تصمیمات ممکن را در خصوص مدیریت بیماری کرونا در کشور بگیریم.

ذوالفقاری گفت: باید افراد را مجاب به رعایت اصول بهداشتی کنیم و مساله جریمه را به عنوان گزینه آخر در نظر بگیریم.

وی خاطر نشان کرد: موضوع جریمه شدن افرادی که حاضر به رعایت اصول بهداشتی نیستند؛ از دیگر موارد دستورکار  نشست امروز بود که در این خصوص مقرر شد، تصمیمات نهایی در خصوص افرادی که بیمار هستند ولی اصول بهداشتی را تعمدا رعایت نمی کنند؛ از سوی ستاد ملی مدیریت کرونا گرفته شود.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ وزارت بهداشت جریمه بیماری ذوالفقاری حسین ذوالفقاری ستاد ملی کرونا اربعین وزارت کشور ویروس کرونا مدیریت بیماری کرونا ستاد ملی مدیریت اصول بهداشتی رعایت پروتکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۰۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • بررسی بخشنامه های بانک مرکزی در نشست کمیته رعایت قوانین و مقررات
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • حضور سفیران و مقامات بین المللی در همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • پیش بینی ۴۹۱ شعبه ثابت و سیار در ۲ حوزه انتخابیه استان زنجان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تابع فضاسازی ها تصمیم قضائی نمی گیریم
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود