Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل یک شرکت ایرانی از طراحی ماسک ضدویروسی خبر داد که تا ۱۰۰ بار قابلیت شستشو دارد و فقط در ۵ کشور دنیا ساخته شده است! حتی اگر ویروسی از این ماسک عبور کند، ویروسی ضعیف‌شده، عقیم‌شده و از کار افتاده خواهد بود. - اخبار اجتماعی -

علی زینعلی؛ مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان توسعه فناوری‌های نوین سلامت سینا در گفت‌و‌گو با خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم از طراحی ماسک آنتی‌وایرال یا ضدویروسی خبر داد که پارچه‌ای و قابل شستشو بوده و به ادعای وی، تا 99 درصد ویروس، میکروب و باکتری‌ها را از بین می‌برد همچنین تا 100 بار شستشو هم خواصش حفظ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در ماسک‌های معمولی ویروس‌ها و دی‌اکسیدکربن در پُشت ماسک تجمع پیدا می‌کنند، گفت: تنفس‌پذیری در ماسک‌های معمولی بسیار سخت است و بعد از مدتی استفاده، دچار سرگیجه خواهید شد؛ ماسک‌های معمولی بعد از 2 ساعت باید تعویض شوند چراکه ماسک آلوده شده است، اما در ماسک‌ تولیدی ما، تنفس‌پذیری بسیار بهبودیافته و هر ماسک تا چند ماه قابل استفاده  است.

زینعلی از تمایل ستاد کرونا به استفاده از ماسک‌های پارچه‌ای قابل شستشو اشاره کرد و تصریح کرد: این ماسک تولید شده فقط در کشورهای اسراییل، آمریکا، ژاپن، لهستان و سوییس  و با قیمت نزدیک به 60 دلار تهیه شده است که ما با یک‌دهم قیمت مشابه خارجی یعنی نزدیک به 5 دلار این ماسک را تولید کرده‌ایم.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان  سلامت سینا با اشاره به مشکلات ماسک‌های یکبار مصرف گفت: اصول مکانیزم  ماسک‌های یکبار مصرف بر کیپ کردن ویروس در پُشت ماسک است، یعنی الیاف این ماسک باید آنقدر در مقیاس نانو کیپ شوند که هیچ ویروسی از آن رد نشود که این باعث می‌شود که پُشت این ماسک تجمعی از ویروس‌های زنده وجود داشته باشد به اضافه اینکه تنفس‌پذیری این ماسک نیز سخت است؛ به همین خاطر مشاهده می‌کنیم که در اغلب ماسک‌هایی که 3 لایه و یکبار مصرف هستند، تنفس‌پذیری از اطراف ماسک و دور بینی میسر است.

وی افزود: اصول ماسک‌های تولیدی این شرکت، بر عبور از یک لایه متراکم الیاف است که به هر کدام از الیاف این ویروس که برخورد کند، از بین می‌رود و هوا نیز به راحتی از آن عبور می‌کند؛ اگر ویروس از این ماسک عبور کند، ویروسی ضعیف‌شده، عقیم‌شده و از کار افتاده خواهد بود و این مکانیزم پارچه‌های بافت‌دار است.

زینعلی با اشاره به بازخورد مثبت این ماسک‌ها در بازار گفت: کشورهای زیادی از جمله فنلاند، انگلستان و ایتالیا درخواست خرید این ماسک را داشته‌‌اند و در آخرین مورد سفیر ایتالیا در تهران ضمن تماس با بنده درخواست خرید این ماسک را از ما داشته است.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان  سلامت سینا با بیان اینکه زمینه تخصصی این شرکت، ایمن‌سازی در برابر امواج الکترومغناطیسی و حوزه سلامت است، خاطرنشان کرد: تکنولوژی ساخت این ماسک‌ها را از قبل در اختیار داشتیم و با توسعه آن، در کمتر از 2 هفته این ماسک را ساختیم.

تامین اجتماعی در قبال دانش‌بنیان‌ها خلاف نص‌صریح قانون عمل می‌کند!/ عدم اعمال معافیت مالیاتی دانش‌بنیان‌هاگزارش/ اجازه ندهیم راه تنفس "دانش‌بنیان‌های ایرانی" مسدود شود!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان ویروس کرونا شرکت های دانش بنیان ویروس کرونا شرکت دانش بنیان ماسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۰۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان هواپیمایی کشوری، جعفر یازرلو سخنگوی این سازمان در این زمینه اظهار داشت: با عنایت به منویات رهبر معظم انقلاب درباره راهبرد حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان نماینده حاکمیت در هوانوردی غیرنظامی کشور، در راستای مقابله اثربخش‌تر با محدودیت‌های ناشی از تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی این صنعت ابرفناورانه و پیشران، در نظر دارد افزون بر راهبری، پشتیبانی و مشاوره‌های فنی ارائه شده، بستر حمایتی هدفمند جدیدی را برای گسترش فعالیت‌های آنان ایجاد کند.

وی افزود: در این راستا اعطای تسهیلات حمایتی به شرکت‌های دانش‌بنیان در دستور کار سازمان هواپیمایی کشوری قرار گرفته است.

یازرلو تصریح‌کرد: از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در صنعت هوانوردی واجد شرایط لازم دعوت می‌شود برای دریافت تسهیلات، جهت انجام پروژه‌های مورد نظر در این حوزه درخواست خود را مطابق توضیحات مندرج در پورتال سازمان هواپیمایی کشوری B۲n.ir/caa۱ ارائه کنند.

وی خاطرنشان‌کرد: سقف دریافت تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی که حائز شرایط مندرج در پورتال سازمان هواپیمایی باشند، ۱۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد