Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

 محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش صبح امروز در گلزار شهدای کرمان در جمع خبرنگاران با اشاره به اهداف سفر به استان کرمان اظهار داشت: سرکشی به استان ‌ها و گفت‌وگو با همکاران، بررسی اوضاع و رسیدگی به مشکلات و مسائل همکاران در استان‌ها از جمله وظایف ما در وزارت آموزش و پرورش است.

وی با اشاره به تأثیر بازگشایی مدارس بر شیوع کرونا گفت: مطالعات سازمان بهداشت جهانی نشان می ‌دهد که بازگشایی مدارس تأثیر تعیین کننده‌ای در شیوع کرونا نداشته و آماری که ما هم دریافت کردیم نیز موید همین موضوع است که تأثیر جدی نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر آموزش و پرورش با عنوان اینکه مدارس ما 10 درصد به صورت حضوری و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود و بقیه آموزش‌های ما غیر حضوری است ادامه داد: حضور و عدم حضور دانش آموزان در مدارس تابع نظر ستاد ملی کرونا و تشخیص وزارت بهداشت است.

وی با بیان اینکه هر زمان و در هر منطقه‌ای که تشخیص داده شود حضور دانش آموزان در مدارس زیان‌بار است قطعا آموزش‌ها غیرحضوری می‌شود گفت: در هر صورت پیش‌بینی آموزش حضوری و غیرحضوری در آموزش و پرورش انجام شده است.  

حاجی‌میرزایی با اشاره به اینکه حدود 35 درصد مدارس ما زیر 50 دانش آموز دارد که رعایت پروتکل‌های بهداشتی و آموزش حضوری در آنها امکان‌پذیر است ادامه داد: بیش از 11.5 میلیون نفر از دانش آموزان ما در شبکه شاد فعال هستند و عضویت دارند.

وی با بیان اینکه برای دانش آموزانی که امکان دسترسی به اینترنت و ابزار هوشمند ندارند آموزش از طریق رسانه ملی انجام می‌شود گفت: این شبکه ‌ها تمام جغرافیای ایران را پوشش می‌دهد و دانش آموزان می‌توانند هر هفته یا دو هفته‌ای یک بار برای رفع اشکال به معلمان خود مراجعه کنند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای معدود دانش آموزانی که نه امکان حضور در مدارس را دارند و نه امکان دسترسی به تلویزیون و اینترنت را دارند بسته خود آموز تدارک دیده شده است افزود: تعهد کردیم همه دانش آموزان در شرایط شیوع ویروس کرونا از دو اصل سلامت و آموزش بهره‌مند شوند.

حاجی‌میرزایی با اشاره به اینکه تعطیلی مدارس در تهران یک هفته به صورت غیر حضوری است تأکید کرد: تعطیلی مدارس در استان‌ها تابع ستاد ملی کرونا است.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار در ارتباط با برنامه ‌های آموزش و پرورش برای ترویج مکتب حاج قاسم در کتب درسی دانش آموزان گفت: در حقیقت شهید سلیمانی الگوی درخشان تاریخ معاصر کشور ماست و دانش آموزان ما باید با رفتار، منش، مرام و مقاومت آنها آشنا شوند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای آموزش و پرورش توفیقی است که بتواند افکار و اندیشه‌های این انسان‌های بزرگ را به دانش آموزان برساند افزود: پرداختن به مفهوم ایثار و شهادت و قهرمانان این عرصه هم در برنامه رسمی و محتوای درسی و هم در برنامه پرورشی و تربیتی آموزش و پرورش است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آموزش و پرورش پروتکل های بهداشتی اینترنت حاجی میرزایی پروتکل های بهداشتی شبکه شاد وزیر آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۱۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از دانش‌آموزان چهار دهک اول دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، الهام یاوری در نشست دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد با بیان اینکه این نمایشگاه در سال‌های دور در سمپاد برگزار شده، اما ۱۰ سال به وقفه افتاده و اکنون دوباره برگزار شده است، اظهار کرد: دانش‌آموزان خوب سمپاد اعم از دانش‌آموزان مدارس سمپاد و دیگر مدارس که دارای رتبه هستند در این نمایشگاه حضور دارند.

وی افزود: هدف اول نمایشگاه این است که همه این دانش‌آموزان توانمندی‌ها و دستاوردهای خود را به نمایش بگذارند و ظرفیت‌های نهفته خود را آشکار و صاحبان صنایع و کسانی که توانایی کمک دارند این استعدادها را یاری کنند، در این نمایشگاه شبکه ارتباطی خوبی بین دانش‌آموزان سمپاد ایجاد می‌شود و دانش آموزان فرصتی پیدا می‌کنند که با دانش‌آموزان مناطق دیگر ارتباط بگیرند و شبکه‌ای از ارتباط و همکاری دوستانه شکل بگیرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان دلیل دیگر برگزاری این نمایشگاه را در راستای شعار «هر نیاز کشور یک سمپادی آماده اثرگذاری» اعلام و تصریح کرد: دانش‌آموزان در این نمایشگاه کاربرد کارهای خود را برای رفع نیازهای کشور بهتر درک می‌کنند.

یاوری با بیان اینکه در این نمایشگاه ۱۱۸ طرح از گروه دختران و ۱۱۹ طرح در گروه پسران حضور دارند، اضافه کرد: بیش از ۲۰۰ نفر از مسئولان دولتی به این نمایشگاه دعوت شده‌اند و اگر کسی هم امکان حضور نداشت، دفترچه‌ای از تمام دستاوردها تهیه شده است تا در اختیار نهادهای مختلف برای تجاری‌سازی طرح‌ها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه به طور کلی ۱۵۶ دانش‌آموز دختر و ۱۸۵ دانش‌آموز پسر در نمایشگاه مشارکت دارند، افزود: در قالب اردوهای راهیان پیشرفت، دانش‌آموزان ما پیشرفت‌ها را می‌بینند و امیدآفرینی بسیار جدی در آنها ایجاد خواهد کرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به‌رغم رایگان بودن شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد، بعضی مدارس به دلیل پرداخت نشدن هزینه این دانش‌آموزان از سوی آموزش و پرورش خواستار پرداخت شهریه از سوی والدین دانش‌آموزان هستند، گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از این دانش‌آموزان دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

یاوری درباره راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری ادامه داد: سال گذشته یک مدرسه دیگر بعد از استان فارس، در آذربایجان غربی ویژه عشایر دختر و پسر راه‌اندازی شد که تمام برنامه‌ها را به صورت ویژه برای آنها برگزار می‌کنیم و امیدواریم این الگوی موفق را در سایر کشور توسعه دهیم؛ جمعیت عشایری استان باید به ۳ هزار نفر برسد تا این مدرسه راه‌اندازی شود.

وی با بیان اینکه مسئولیت سمپاد تا پایان دوره تربیت عمومی است و بعد از فارغ‌التحصیلی اگر شرایط نخبگی را داشته باشند به بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌شوند، گفت: ما باید کاری کنیم که دانش‌آموزان چالش‌های کشور را بشناسند و هم اینکه توانایی لازم برای حل این چالش‌ها را در خود پرورش دهند.

کد خبر 750857

دیگر خبرها

  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها