Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا منتظری صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در جزیره کیش از حمایت و اهتمام ویژه جهت مرتفع شدن مشکلات پیش روی فعالان عرصه تولید در جزیره کیش خبر داد و گفت: با در اختیار گرفتن تسهیلات و امکانات قانونی برای تولیدکنندگان و کاهش دغدغه‌های آنان در زمینه تولید برنامه‌های ویژه‌ای تدوین شده است چراکه این امر موجب رونق و جهش تولید در جزیره کیش خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه نظر هوشمندانه "مقام معظم رهبری" و بر اساس سیاست‌های کلی نظام، سکونت در جزایر سرزمین عزیزمان ایران یک اولویت مهم است، افزود: سکونت در جزیره کیش به‌عنوان منطقه گردشگری و اقتصادی کشور از نظر جامعه‌شناسی شهری و هم‌چنین موقعیت استراتژی جغرافیایی و اجتماعی خاصی که دارد شرایط زندگی در این جزیره را با مشکلاتی مواجه کرده است. به‌طوری‌که هزینه اجاره‌بها و قیمت مسکن و سایر اقلام ضروری زندگی نسبت به سرزمین اصلی بسیار بالاتر است.

مدیر امور مالیاتی کیش در رابطه با معافیت مالیاتی ماده(13) قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری-صنعتی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر اینکه تمام اشخاص حقیقی و حقوقی منطقه با فعالیت‌های اقتصادی در زمینه‌های مختلف از زمان شروع مجوز فعالیت اقتصادی در محدوده این منطقه می‌توانند نسبت به هر نوع فعالیت اقتصادی به مدت 20سال از معافیت مالیاتی بهره‌مند شوند.

منتظری در ادامه خاطرنشان ساخت: مدت زمان 20سال در اجرای قانون چگونگی اداره مناطق آزاد برای برخی از اشخاص حقوقی در این منطقه سپری شده و همچنین معافیت مالیاتی سازمان منطقه آزاد کیش در اواخر سال 93 به اتمام رسیده است از این رو بر اساس ماده(13) قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری-صنعتی جمهوری اسلامی ایران بعد از اینکه مدت 20 سال به اتمام رسید تابع مقرراتی خواهد بود که به پیشنهاد هیات وزیران به تصویب مجلس شورای اسلامی خواهد رسید.

وی عنوان کرد: لایحه موصوف در کمسیون اقتصادی طرح کلیات آن تصویب و در حال مراحل تقنین است.

مدیر امور مالیاتی کیش افزود: در لایحه موصوف آمده است؛ پس از اتمام مدت 20 ساله معافیت مالیاتی، نرخ و شمول مالیات به‌صورت پلکانی بوده و  پس از پنج سال نرخ مالیاتی مناطق آزاد با نرخ سرزمین اصلی یکسان خواهد شد.

منتظری در خصوص معافیت مالیاتی حقوق‌بگیران شاغل در مناطق آزاد گفت: بر اساس رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری، معافیت مالیاتی ناظر به فعالان اقتصادی بوده و از تاریخ صدور دادنامه که سی‌ام اردیبهشت‌ماه سال جاری بوده است، حقوق‌بگیران طبق قانون، مشمول مالیات شده‌اند.

وی در خصوص اینکه برخی افراد در فضای مجازی مطالبی مبنی بر اینکه رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری مورد بازنگری قرار گرفته و در واقع معافیت به قوت خود باقی است، خاطرنشان ساخت: تا زمانی که رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری بر اساس ماده ۹۱ و به تشخیص 20 نفر از قضات محترم دیوان یا بر حسب دستور رئیس محترم دیوان عدالت اداری و یا بر اساس ماده 94 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری به دستور ریاست محترم قوه قضائیه رای هیات دیوان عدالت اداری مورد بازنگری قرار نگیرد حقوق‌بگیران مناطق آزاد مشمول مالیات با اعمال سایر معافیت‌های مالیاتی خواهند بود.

مدیر امور مالیاتی کیش با بیان اینکه معاونت مالیاتی منطقه آزاد کیش شفافیت در وظایف عملکردی را سرلوحه کار خود قرار داده است، گفت: سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت‌های تابعه آن تاکنون به تکالیف مالیاتی خود از قبیل ارائه اظهارنامه، پرداخت مالیات متعلقه و کسر مالیات از حقوق‌بگیران اقدام و قانونمندی سازمان منطقه آزاد کیش در انجام تکالیف مالیاتی بی‌نظیر و ستودنی است.

منتظری میزان درآمدهای مالیات‌های منطقه آزاد کیش در سال گذشته را حدود 7 هزار و 400 میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: در 6 ماه نخست امسال حدود 3هزار و 500 میلیارد ریال مالیات دریافت شده است که این مبالغ عمدتا مربوط به فعالیت اقتصادی مودیان در سرزمین اصلی بوده است.

وی افزود: 3 درصد عوارض ارزش افزوده سهم شهرداری‌هاست و با توجه به اینکه در منطقه آزاد کیش شهرداری نداشتیم، به‌واسطه همین خلاء قانونی عوارضی به سازمان تعلق نمی‌گرفت که در سال 97 مصوبه‌ای از سوی شورای اسلامی جزیره کیش مبنی بر اینکه شرکت عمران، آب و خدمات منطقه آزاد کیش به‌عنوان شهرداری این منطقه معرفی و قلمداد شد.

مدیر امور مالیاتی کیش عنوان داشت: با توجه به فلسفه وجودی مناطق آزاد، ساکنین این مناطق شهروند هستند و شهروندان نیز باید عادلانه و یکسان از حقوق شهروندی بهره‌مند شوند.

منتظری ادامه داد: خوشبختانه با پیگیری‌هایی که انجام شد از ابتدای سال 97 عوارض ارزش افزوده به شرکت عمران، آب و خدمات منطقه آزاد کیش تعلق گرفت که ماهانه بر اساس شاخص جمعیت در استان، عوارض ارزش افزوده پرداخت می‌شود که از ابتدای سال 97 تاکنون حدود پانصد میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به شرکت عمران، آب و خدمات منطقه آزاد کیش که امورات شهرداری را انجام می‌دهد پرداخت شده است.

وی در پایان از مودیان محترم مالیاتی در بخش اشخاص حقیقی و حقوقی در خصوص ارایه اظهارنامه عملکرد سال ۹۸ تقدیر و تشکر کرد و افزود: با عنایت به اینکه یکی از شرایط بهره‌مندی از معافیت مالیاتی ارایه اظهارنامه و اطلاعات عملکردی مالی می‌باشد این اقدام باعث استفاده از تسهیلات و حقوق قانونی آنان خواهد بود.

انتهای پیام/88060

منبع: فارس

کلیدواژه: ارزش افزوده عوارض آب مالیات منتظری کیش دیوان عدالت اداری عوارض ارزش افزوده معافیت مالیاتی منطقه آزاد کیش جزیره کیش حقوق بگیران مناطق آزاد بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۱۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان ارسال اظهارنامه مالیات عملکرد اشخاص حقوقی و شرکت‌ها

به کارنامه مالی که در طی یک سال کاری شرکت یا شخص جهت محاسبه مالیات به سازمان امور مالیاتی ارائه می‌شود، اظهارنامه مالیاتی گفته می‌شود. به عبارتی دیگر، اشخاص یا صاحبان مشاغل هرساله موظف به پرداخت مالیاتی هستند که به آن مالیات تکلیفی نیز گفته می‌شود. برای این‌کار فرم‌های خاص مالیاتی در نظر گرفته شده است و این فرم توسط مودیان مالیاتی در سامانه مودیان یا موسسات خصوصی که باید گزارش بدهی مالیاتی از جمله مشاغل، شرکت‌ها و... را گزارش کنند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

امروزه مالیات به عنوان بخش بزرگی از درآمد دولت به شمار می‌رود. مالیات به دو بخش مستقیم و غیر مستقیم تقسیم می‌شود که هردو قسمتی از درآمد مالیات هستند. درآمد مالیاتی، درآمد دولت حاصل از مالیاتی است که از درآمد زمین، مالکیت، انتقال دارایی، سود، کالا و خدمات و ... اخذ می‌شود.

در این مقاله قصد داریم شما را با اظهرنامه مالیاتی و همچنین زمان ارسال اظهارنامه مالیات عملکرد اشخاص حقوقی آشنا کنیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، با ما همراه باشید.

کدام دسته از افراد موظف به ارائه اظهارنامه مالیاتی هستند؟

به صورت کلی تمامی تجار یا کسبه‌ای که برای شرکت‌های خصوصی یا دولت کار نمی‌کنند و از فیش حقوقی برخوردار نیستند، باید اقدام به ارائه اظهارنامه مالیاتی در زمان مشخص شده کنند‌ . صاحبان کارخانجات و تولیدی‌ها، واحدهای کارگاهی، فروشگاه و تمامی افرادی که به نوعی کارفرمای خود هستند و کارت بازرگانی دارند، به گروه‌های ۳گانه تقسیم و باید اظهارنامه مالیاتی خود را در زمان مقرر در سایت آپلود کنند. این گروه ۳ گانه عبارت است از:

گروه اول: این گروه شامل افرادی است که در یال گذشته ارزش فروش کالا و خدمات آن‌ها بیش از ۳۰ میلیارد ریال باشد. صاحبان مشاغلی همچون بیمارستان، صرافی، بهره برداران معادن، کارخانجات، واحدهای تولیدی، افرادی که دارای کارت بازرگانی هستند و... در دسته این گروه قرار دارند.

گروه دوم: این گروه شامل افرادی است که در طی یکسال ارزش فروش کالا و خدمات آن‌ها بین ۱۰ تا ۳۰ میلیارد ریال باشد.

گروه سوم: افرادی که در دو دسته قبلی جای ندارند، در این دسته قرار می‌گیرند.

لازم به ذکر است، افرادی که در یکی از این سه گروه قرار گیرند، تا مدت ۳ سال امکان تغییر گروه را نداشته و باید تعهدات مربوط به گروه خود را پرداخت نمایند.

انواع اظهارنامه مالیاتی و مدارک لازم جهت ارائه اظهارنامه مالیاتی

پیش از آنکه به ارائه انواع اظهارنامه مالیاتی بپردازیم، می‌خواهیم مدارک لازم جهت پر کردن اظهارنامه الکترونیکی مالیاتی را بیان کنیم. از این رو جهت اطلاع از مدارک لازم درجهت پر کردن فرم اظهارنامه و همچنین زمان ارسال اظهارنامه مالیات تکلیفی عملکرد اشخاص حقوقی، در ادامه با ما همراه باشید.

مجوزهایی که از سوی مراجع ذی صلاح برای شما صادر شده است. مدارک شرکت که شامل اساسنامه، آخرین تغییرات اساسنامه، شرکت‌نامه، موضوع فعالیت شرکت است. تهیه رونوشت از کارت ملی و شناسنامه اعضای هیأت مدیره و صاحبان امضا اسناد تعهد آور. تهیه اجاره نامه یا گواهی سند محل قانونی شرکت گواهی تراز نامه اشخاص حقیقی و حقوقی تهیه سود و زیان کلیه اشخاصی که بر طبق قانون، مکلف به تنظیم اظهارنامه هستند. میزان مبلغ درآمد داخل و یا خارج از کشور گواهی‌های گردش حساب مربوط به شعبه شرکت یا موسسه. تهیه صورت بهای تمام شده کالا یا خدماتی که به فروش رفته است. تهیه مانده سود و زیان دوره قبل و گردش حساب تعدیلات سنواتی شماره ثبت دفاتر قانونی سند مالیات پرداخت شده که به تایید سازمان امور مالیاتی کشور جهت کسر مالیات رسیده باشد. رمز عبور، کد کاربری، کد رهگیری پیش ثبت نام جهت ارسال اظهارنامه مالیاتی ارائه کارت بازرگانی ( درصورت دارا بودن) ارائه گواهی حساب سال‌های قبل مودی مالیاتی تهیه هر سندی که به تشخیص اداره دارایی نیاز باشد.

اظهارنامه مالیاتی در گروه‌های ۶ گانه قرار می‌گیرد که این ۶ گروه به شرح زیر است:

اظهارنامه مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی موضوع ماده ۱۱۰ قانون مالیات های مستقیم اظهارنامه مالیات انحلال شرکت طبق مانده ۱۱۴ و ۱۱۶ قانون مالیات های مستقیم اظهارنامه مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی گروه اول ماده ۹۵ قانون مالیات های مستقیم اظهارنامه مالیات بر درآمد املاک و مستغلات ویژه اشخاص حقیقی که درآمد املاک دارند مستند بر ماده ۵۷ و ۸۰ اظهارنامه مالیات بردرآمد اشخاص حقیقی گروه دوم ماده ۹۵ قانون مالیات های مستقیم اظهارنامه مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی گروه سوم ماده ۹۵ قانون مالیات های مستقیم

زمان ارسال اظهارنامه مالیات عملکرد اشخاص حقوقی

بر طبق ماده ۱۱۰ قانون مالیات‌های مستقیم، زمان ارسال اظهارنامه مالیات عملکرد اشخاص حقوقی، حداکثر تا ۴ ماه پس از پایان سال مالی خواهد بود. از این رو مودیان باید در این مدت اقدام به ارسال اظهارنامه مالیاتی کنند. اگر پایان سال مالی را اسفند ماه در نظر بگیریم، آخرین زمان ارسال اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی و شرکت‌ها، حداکثر تا پایان ۳۱ تیرماه سال آینده خواهد بود.

همچنین کلیه اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل، می‌بایست اظهارنامه مالیاتی خود را تا پایان خرداد ماه به سازمان امور مالیاتی ارائه دهند. اشخاص حقیقی در سه گروه تقسیم می‌شوند و هریک برای ارسال اظهارنامه اشخاص حقیقی باید مدارک مربوطه را به اداره امور مالیات کشور ارسال کنند.

جمع بندی

اظهارنامه مالیاتی نوعی سند رسمی است که در طی آن درآمد اشخاص حقیقی یا حقوقی به سازمان امور مالیاتی اعلام می‌شود. از این رو تمامی افراد حقیقی یا حقوقی که درآمد دارند،در پایان سال می‌بایست اظهارنامه مالیاتی خود را به صورت الکترونیکی به سازمان امور مالیاتی ارسال کند. عدم انجام این‌کار به منزله تخلف به شمار می‌رود و می‌تواند برای افراد عواقب نامطلوبی در پیش رو داشته باشد.

به همین دلیل تهیه و ارسال اظهارنامه مالیاتی یک وظیفه قانونی و اخلاقی به شمار می‌رود که باید از سوی اشخاص حقیقی و حقوقی مورد اهمیت قرار گیرد و از طریق سایت سازمان امور مالیاتی اقدام به پرداخت آن نمایند. شما می‌توانید اطلاعات دقیق‌تر در زمینه اظهارنامه مالیاتی و همچنین زمان ارسال اظهارنامه مالیاتی عملکرد اشخاص حقوقی را در سایت صدگان مشاهده و مطالعه کنید و از قوانین مهم این امر به خوبی مطلع شوید.

دیگر خبرها

  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟
  • صدور فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان +جزئیات میزان افزایش
  • فیش حقوقی جدید بازنشستگان صادر شد
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • چگونه مالیات کمتری بدهیم؟
  • زمان ارسال اظهارنامه مالیات عملکرد اشخاص حقوقی و شرکت‌ها
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • تحقق درآمد ۴۴۰ میلیاردی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان