Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان پیشوا با تاکید بر لزوم مراقبت‌های دامپزشکی از مجموعه‌های دامی این شهرستان گفت: اقتصاد پیشوا بر پایه کشاورزی و دامپروری استوار است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شهرستان­های تهران، به مناسبت روز دامپزشکی، حسین عباسی فرماندار پیشوا به‌ همراه سیروس جعفری معاون سیاسی انتظامی همزمان با  با علیزاده رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دیدار و ضمن تبریک این روز به وی و مجموعه کارکنان،‌ معضلات و مشکلات موجود را بررسی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی فرماندار شهرستان پیشوا در این بازدید گفت: از آنجا که پیشوا رتبه دوم دام سنگین استان تهران را دارد، امکانات و زیرساخت‌های قوی‌تری را برای ارائه خدمات به فعالان این حوزه می‌طلبد که برای تحقق آن پیگیری‌های لازم صورت می‌گیرد.

وی تصریح کرد: حوزه‌های دامی و کشاورزی وابسته به هم و دارای اهمیت ویژه‌ای است زیرا حجم بالای فعالیت‌‌ این مجموعه‌ها موجب گردش اقتصادی منطقه شده و بیشترین اشتغال را ایجاد کرده است.

عباسی با تاکید بر فعالیت مستمر ناظرین شبکه دامپزشکی شهرستان بیان داشت :نظارت و تلاش مستمر اداره دامپزشکی باعث آسودگی خاطر مردم از سلامت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی شده است.
 
فرماندار پیشوا در پایان اظهار داشت: ظرفیت‌های بی‌نظیر و تعدد مجموعه‌های دامی شهرستان حساسیت کار اداره دامپزشکی را بیشتر نموده و لازم است نسبت به انجام وظایف، پایش، مراقبت‌ و کنترل واحدهای دامی، توجه به بهداشت عمومی و سلامت جامعه و پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام دقت‌ نظر بیشتری داشته باشد.

پایان پیام/659

منبع: شبستان

کلیدواژه: عباسی فرماندار پیشوا شهرستان پیشوا نظارت دامپزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۲۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۱۳ مجتمع دامپروری در چهارمحال و بختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به ضعف در زیرساخت‌های حوزه بازرگانی استان، گفت: ایجاد میدان عرضه دام، سردخانه‌های زیرصفر و بازارچه‌‌های مستقیم در این زمینه در دستور کار است. - اخبار استانها -

حسین برزگر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، با اشاره به ضعف در زیرساخت‌های حوزه بازرگانی استان، اظهار داشت: ایجاد میدان عرضه دام، ایجاد سردخانه‌های زیر صفر برای ذخیره استراتژیک منابع پروتئینی و ایجاد بازارچه‌های عرضه مستقیم کالا جزو ضرورت‌های در این زمینه است که در دستور کار است.

برزگر با اشاره به اینکه لازم است در سال جاری توجه بیشتری به زیرساخت‌های بازرگانی استان صورت گیرد، بیان داشت: استان چهارمحال و بختیاری نسبت به استان‌های بزرگ و کلانشهرها، در ساختارها و زیرساخت‌های حوزه بازرگانی ضعیف‌تر است.

وی با اشاره به اینکه با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود استان، ضرورت دارد تغییراتی در برنامه‌های بخش کشاورزی استان رخ دهد، اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های سال جاری بر همین اساس و بر اساس نیازمندی‌ها و همچنین جهش تولید صورت گرفته و اجرایی خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در زمستان گذشته 2.6 درجه دمای هوا بالاتر از سنوات گذشته بود، گفت: بارندگی در استان با کاهش 106 میلیمتری نسبت به سنوات گذشته روبرو بوده است،  کاهش بارندگی و تغییرات اقلیمی باعث شده تلاش در حوزه بهره‌وری آب بیشتر شود.

برزگر ادامه داد: افزایش سامانه‌های نوین آبیاری، ایجاد شهرک‌ها و مجتمع‌های کشاورزی، طرح جهش تولید در دیمزارها، خاک‌ورزی حفاظتی و حرکت از کشاورزی گسترده به کشاورزی عمودی و متراکم در راستای افزایش بهره‌وری آب در سطح استان صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه در سال جاری بهبود توسعه وضعیت گوشت صورت خواهد گرفت، مطرح کرد: متناسب با طرح مردمی سازی یارانه‌ها، وضعیت گوشت قرمز در یک سال گذشته دچار تلاطماتی شد که برای همین بازسازی جمعیت دام مولد و افزایش بهره وری تولید در حوزه پروار ضرورت دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به شروع برنامه اصلاح نژاد دام در 9 هزار راس، خاطرنشان کرد: در همین راستا برنامه ریزی شده است 13 مجتمع دامپروری در نیمه اول سال جاری وارد مرحله اجرایی خواهد شد.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • شوراها کمک کنند ظرفیت مردمی پای کار بیاید
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • معلمان نقش با ارزشی در ترسیم آینده دانش آموزان دارند
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • ۳۰ تُن مکمل و افزودنی‌های غیرمجاز دامی در پردیس کشف شد
  • احداث ۱۳ مجتمع دامپروری در چهارمحال و بختیاری
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور