Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: امیدواریم سیستم بانکی همکاری کند تا زنان روستا بتوانند از سهام عدالت برای وثیقه استفاده کنند که به همین منظور در حال مذاکره با بانک مرکزی هستیم.

به گزارش ایمنا، به نقل از معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، معصومه ابتکار در خصوص حمایت‌های این معاونت از زنان روستایی، اظهار کرد: برنامه‌های متنوعی را دولت برای زنان روستایی و زنان عشایر داشته است که از طرح‌های توسعه سواد آموزی گرفته تا طرح‌هایی برای توسعه کشاورزی را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه طرح‌های سواد آموزی زنان روستایی با همکاری سازمان سواد آموزی برای زنان روستاییان و عشایر اتفاق افتاده است، گفت: همچنین طرح‌هایی که برای توسعه کشاورزی است و نیاز به آموزش‌های خاصی دارد تا محصول تولید شده سالم و استاندارد باشد نیز با همکاری وزارت جهاد کشاورزی انجام شده است.

ابتکار با بیان اینکه طرح‌هایی برای توسعه روستای بوده است، بیان کرد: علاوه بر این از طرح‌هایی مربوط به اشتغال زنان روستایی است که ۳۶ تا ۳۸ درصد از طرح‌های روستایی را زنان روستا دریافت کرده‌اند.

معاون زنان و خانواده رئیس جمهور با بیان اینکه ۳۸ درصد از ۱۲ هزار میلیارد تومانی که بابت پرداخت تسهیلات روستایی از صندوق توسعه ملی برداشت شده به زنان کارآفرین روستا اختصاص داده شده است، افزود: زنان روستایی در طرح‌هایی که بخش‌هایی مانند کشاورزی، صنایع دستی و فناوری‌های نو بوده، بسیار موفق بودند.

وی درباره بازپرداخت تسهیلات برای زنان روستایی، تصریح کرد: بازپرداخت تسهیلات برای زنان خیلی متفاوت نیست اما تلاش کردیم برای اعطای تسهیلات بیشتر از طریق وثیقه امکان‌پذیر باشد.

ابتکار با تاکید بر اینکه امیدواریم سیستم بانکی همکاری کند تا زنان روستا بتوانند از سهام عدالت برای وثیقه استفاده کند، بیان کرد: این اتفاق هنوز رخ نداده و به همین منظور در حال مذاکره با بانک مرکزی هستیم.

معاون زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به اینکه به مناسبت روز روستا خبر خوشی هم برای زنان روستایی داریم، خاطرنشان کرد: طرح‌های توسعه صندوق‌های اعتباری خرد زنان روستایی را گسترش داده‌ایم تا طرح‌های خوبی در این زمینه داشته باشیم.

کد خبر 448290

منبع: ایمنا

کلیدواژه: معاونت زنان ریاست جمهوری معصومه ابتکار سهام عدالت وثیقه بانکی اشتغال زنان زنان روستایی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق برای زنان روستایی زنان و خانواده طرح هایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۳۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عالت اداری به حوزه کار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ حجت‌الاسلام حکمت علی مظفری در جلسه شورای اداری استان بوشهر با بیان اینکه این استان با دیرینه روش و سابقه درخشان افتخارات مهمی در ادوار مختلف تاریخ داشته است، اظهار داشت: استان بوشهر از بزرگ منشی، غیرت، و شجاعت جایگاه مهمی در ایران اسلامی دارد.

وی شخصیت‌های برجسته علمی، فرهنگی، تاریخی، سیاسی و مبارزاتی استان بوشهر را یکی از افتخارات این خطه دلیرپرور دانست و بیان کرد: شهیدان همچون رئیسعلی‌ها، مهدوی‌ها، عاشورای‌ها نشان از اقتدار و افتخار استان بوشهر در عرصه مبارزه با استعمار، استکبار و طاغوت است.

رئیس دیوان عدالت اداری دفاع از حقوق کارگر یکی از سیاست‌های مهم دیوان عدالت اداری دانست و اضافه کرد: برای رسیدگی به حقوق و مطالبه کارگران در این حوزه ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری تعیین و راه‌اندازی شده است.

مظفری ادامه داد: تنها در یک شعبه از این حوزه ۱۵ قاضی برجسته مسائل و مشکلات حوزه کار و کارگری به‌صورت تخصصی دنبال می‌کنند.

رئیس دیوان عدالت اداری توجه به حقوق و رضایتمندی مردم را از آزمون‌های مولای متقیان امام علی علیه‌السلام دانست و تأکید کرد: توجه به مردم و مردم‌داری با اخلاص و بی‌منت یک فرصت مهم برای خدمتگزاری مسئولان به مردم است و مدیران برای تحقق حقوق مردم از هیچ کوششی نباید فروگذاری کنند.

مظفری با اشاره به تخصیص ۲ اصل از قانون اساسی به مجموعه دیوان عدالت اداری را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: دیوان عدالت اداری شکایت مردم از دستگاه‌های اداری و اجرایی رسیدگی می‌کند و این دیوان مولود نظام اسلامی ایران است.

استاندار بوشهر هم در این نشست با تاکید بر لزوم تحقق عملی شعار سال اظهار داشت: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده و مدیران استان باید برای تحقق شعار سال هدفگذاری کنند.

احمد محمدی زاده با تبریک روز معلم و گرامیداشت یاد و خاطره شهید استاد مطهری افزود: معلمان قشر مهم و تاثیرگذار جامعه هستند و تکریم این عزیزان وظیفه تک تک مسئولان است.

وی همچنین با گرامیداشت روز کارگر گفت: کارگران موتور محرکه اقتصاد و تولید هستند و در تحقق شعار سال نقشی غیر قابل انکار دارند.

 در این آیین، یاسمن حیدری به عنوان مشاور امور جوانان استاندار، اسما لک نماینده استاندار و مدیر راهبردی استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری خلیج فارس، حجت الاسلام محمدرضا عاشوری مشاور استاندار در امور روحانیت و مرتضی بحرانی نیز به عنوان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر منصوب و معارفه شدند.

دیگر خبرها

  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری به حوزه کار
  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عالت اداری به حوزه کار
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • پیگیری بیمه شورای روستایی در کشور
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت اعلام شد + جزئیات
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی