Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین - نیما شایان: ۲۷۵ گود پرخطر رها شده از سوی مالکان و مجریان پروژه‌های عمرانی در سطح شهر تهران، کمیسیون‌های شهرسازی و معماری و عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران را بر آن داشت تا برای تعیین تکلیف آنها جلسه‌ای به ریاست محسن هاشمی رئیس شورای شهر و معاونان مربوطه در شهرداری تهران تشکیل دهند. پس از آن جلسه و در نظر گرفتن تکالیفی برای مدیریت شهری در زمینه رفع خطر این گودها، محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران در بازدیدهایی میدانی بر سر گودهای پرخطر مناطق یک و شش تهران حاضر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمید موسوی شهردار منطقه یک و تورج فرهادی شهردار منطقه شش تهران در این بازدیدها، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر را همراهی کرده و درباره سابقه ایجاد و رهاشدگی این گودهای خطرآفرین توضیح می‌دادند. سالاری در این بازدیدها از شهرداران مناطق درخواست داشت تا یک بازه زمانی مشخص را برای اجرای عملیات پر کردن گودها یا رفع خطر از آنها در نظر بگیرند و همچنین زمانی را مشخص کنند تا این عضو شورای شهر دوباره از این گودال‌های عمیق بازدید کند و در جریان روند بی‌خطرسازی آنها قرار گیرد.

یکی از گودهای پرخطر منطقه شش تهران که مالکیت زمین و مسئولیت آن متوجه یک بانک است، هدف بازدید سالاری در منطقه شش به عنوان منطقه مرکزی پایتخت قرار گرفت. این گود چنان پهناور است که از هر چهار طرف منتهی به معابر شهری بوده و اراده‌ات برای اینکه از بالا بایستی و به کف آن نگاه کنی، چند ثانیه بیشتر دوام نمیآورد. عملیات آن در دوره مدیریت شهری قبل انجام شده است.

بر اساس گزارش مسئولان شهرداری منطقه شش تهران، پروانه این ملک از سال ۱۳۹۵ همچنان در مرحله پیش‌نویس باقی مانده و در واقع این ملک حتی پروانه ساخت هم ندارد. اما گود شش سالی است که ایجاد و رها شده و بنای مالک و سازنده این بوده که یک بنای ۲۰ طبقه که ۱۱ طبقه‌اش روی زمین و ۹ طبقه زیر زمین دارد را بنا سازند. با اخطار و تذکر شهرداری منطقه شش تهران در یکسال اخیر، اقداماتی برای رفع خطر از این گود صورت گرفته اما به اعتقاد رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر، این گود همچنان خطرزا است.   

محمد سالاری، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران در حاشیه این بازدید گفت: متاسفانه در سطح مناطق ۲۲ گانه شهر تهران، گودهای رها شده‌ای داریم که به طور عمده و بلکه همه آنها در دوره مدیریت شهری گذشته نسبت به دریافت مجوز گودبرداری اقدام کرده‌اند، یعنی بدون اینکه پروانه ساخت برای آنها صادر شود، برای گودبرداری‌شان مجوز صادر شده است.

وی خاطرنشان کرد: در صورتی که بر اساس فرآیندهای قانونی صدور پروانه، ابتدا لازم است پروانه داده شود و مهندسین ناظر و مجری ذی‌صلاح و فرآیندهای قانونی و همچنین استعلامات مربوط به باغ بودن یا نبودن ملک و همچنین اینکه محل روی گسل قرار دارد یا خیر، مشخص شود و بعد از این مراحل، شروع به گودبرداری کنند. ولی در دوره قبلی مدیریت شهری، شهرداری تهران با رویکرد صرف درآمدزایی، پولی از مالکین می‌گرفته و بدون اینکه پروانه دهد، صرفا مجوز گودبرداری صادر می‌کرده است. بر اساس این مجوزها، گودبرداری‌ها انجام شده اما به دلیل برخی مشکلات وقتی برای اخذ پروانه اقدام کرده‌اند، نتوانستند پروانه بگیرند.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران با اشاره به احتمال فروریزش گود پرخطر متعلق به یک بانک که در منطقه شش تهران قرار دارد، گفت: این گود کاملا پرخطر است. با توجه به مشکلاتی که این گودها برای مردم ایجاد کرده‌اند و با توجه به جلساتی که بین شورای شهر و شهرداری تهران برگزار شده است، شهرداری تهران ملزم به تعیین تکلیف گودها است. اگر به موجب آخرین اخطار، صاحبان این املاک و گودهای رها شده نسبت به مقاوم‌سازی اقدام نکردند، شهرداری تهران رأسا نسبت به ایجاد سازه مقاوم اقدام کند.

سالاری در توضیح بیشتر اظهار کرد: در جلسه‌ای که اخیرا با حضور معاونان مربوطه شهرداری تهران به ریاست مهندس هاشمی رئیس شورای شهر تشکیل شد، مقرر شد شهرداری تهران از همه ظرفیت‌های قانونی و منابع اعتباری خود برای تعیین تکلیف گودهای پرخطر و رها شده استفاده کند. در صورتی که مالکین بر اساس آخرین اخطاری که شهرداری داده است حاضر به مقاوم‌سازی گود نباشند، با اولویت اول گودهایی که امکان پر کردن آنها با خاک وجود دارد و هزینه آنچنانی هم ندارد را پر کنند؛ برای بقیه گودها هم از محل منابع اعتباری نسبت به مقاوم‌سازی گود اقدام کنند.

وی درباره بازدیدی که به تازگی از گودهای پرخطر در محدوده شهرداری منطقه یک هم داشته است، گفت: همچنین گودهایی را در منطقه یک شهرداری تهران بازدید کردیم که به شدت پرخطر بود و هم برای ساختمان‌های مجاور و هم مردمی که از آن منطقه و محلات مربوطه تردد می‌کنند خطرساز بود؛ که امیدواریم با همکاری شهرداران مناطق شاهد این باشیم که طی سه تا چهار ماه آینده معضل گودهای پرخطر تهران تعیین تکلیف شود.

کد خبر 555059 برچسب‌ها منطقه ۱ طرح‌های عمرانی منطقه ۶ شهرداری شورای شهر تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منطقه ۱ طرح های عمرانی منطقه ۶ شهرداری شورای شهر تهران رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر شورای شهر تهران منطقه شش تهران شهرداری تهران گودهای پرخطر تعیین تکلیف مدیریت شهری بر اساس رها شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۳۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند

رئیس کمیسیون عمران و خدمات شهری شورای اسلامی شهر سنندج گفت: شهرداری سنندج با پرونده‌های تخلفات ساختمانی بدون هیچگونه چشم‌پوشی و برابر قوانین برخورد کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، بهروز ابراهیم آبادی امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در جلسه کمیسیون عمران و خدمات شهری شورای شهر سنندج که با حضور جمعی از اعضای شورای شهر، مدیران و معاونان شهرداری سنندج برگزار شد، اظهار کرد: در راستای اصلاح روش‌ها و برای نظارت بر وحدت رویه در جهت ارائه خدمات یکسان و بدون اغماض به شهروندان، پروانه‌های ساختمانی به‌صورت دوره‌ایی و رندوم مورد بازرسی و نظارت قرارخواهد گرفت تا خطای انسانی به کمترین حد خود برسد و در حق کسی اجحافی صورت نگیرد.

وی با تاکید بر اعمال قانون بدون غرض‌ورزی و یکسان برای همگان، افزود: سلایق مختلف موجب اختلاف در آرا می‌شود پس به صورت رندوم پرونده‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد تا بر ادعای اعمال قانون بدون اغراض شخصی تاکید شده باشد.

رئیس کمیسیون عمران و خدمات شهری شورای شهر سنندج به قید فوریت از معاونت شهرسازی و معماری شهرداری خواست نسبت به تشکیل کارگروهی در راستای نظارت بیشتر بر صدور پروانه های ساختمانی اقدام کند تا در این راستا شفاف سازی حداکثری صورت گیرد.

ابراهیم‌آبادی اضافه کرد: تصمیم‌گیری دقیق و کارآمد مهم‌ترین هدف برگزاری جلسات این کمیسیون در راستای رفع مشکلات مردم و صرفه جویی در اتلاف وقت است.

وی تصریح کرد: مجموعه مدیریت شهری باید از اختیارات خود در راستای قانون و تا حد امکان در جهت تسهیل و رفع مشکلات مردم استفاده کند.

رئیس کمیسیون عمران و خدمات شهری شورای شهر سنندج ادامه داد: شهرداری سنندج اگر در هر نقطه از شهر سنندج ارائه خدماتی را به ساختمان‌های بدون مجوز ساخت ارائه کند قطعا برابر قانون و مقرارت اقدامات لازم را به‌عمل خواهیم آورد.

ابراهیم‌آبادی گردش نیرو در سازمان‌ها را یکی از اصول مدیریتی دانست و گفت: گردش نیرو در راستای سالم‌سازی و به‌کارگیری مؤثر و کارآمد از منابع انسانی باید بیش از پیش مورد توجه مدیران قرار گیرد.

کد خبر 749252

دیگر خبرها

  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد
  • توسعه کشور بدون تلاش کارگران میسر نیست
  • مشکل صدور مجوز ساخت در ۲۸ قطعه از زمین‌های رو به روی شهرک خانقاه برطرف می‌شود
  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت
  • ۳۹ درصد پروانه های کسب کاغذی در لرستان الکترونیکی شد
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند