Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، امیر سرتیپ حاتمی صبح امروز سه‌شنبه در مراسم افتتاح کارخانه تولید کابل‌های تفلونی نظامی و غیرنظامی در صنایع دفاعی مستقر در خراسان با اشاره به تلاش دشمن برای تحریم جمهوری اسلامی ایران به‌ویژه نیروهای مسلح ‌اظهار داشت: از همین رو وزارت دفاع وارد لایه‌های عمیق‌تر خودکفایی شده است.

وی با بیان اینکه متخصصان صنعت دفاعی وزارت دفاع در سازمان صنایع دریایی در آستانه اربعین سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالحسین(ع) با تاسی و الگوگیری از این امام همام و یاران با وفایش در آوردگاه حساس نابرابر اقتصادی و در راستای مبارزه با تحریم‌های ظالمانه ی نظام سلطه و استکبار جهانی موفق به راه‌اندازی کارخانه بزرگ تولید سیم و کابل تفلون شدند، افزود:‌ بی‌شک این دستاورد، نقش مهمی در پیشبرد اهداف نظامی،  غیر نظامی، اقتصادی و تجاری کشور ایفا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه "هرچه دشمنان عنو‌د و خبیث ایران اسلامی تحریم‌ها را بر نیروهای مسلح و مردم ایران تنگ‌تر‌ کنند مطمئن باشند متخصصان جوان و متعهد صنعت دفاعی راه خودکفایی و شکست پروژه تحریم را پیدا کرده‌اند"، افزود: امروز بحمدالله در بخش‌های مختلف صنعت دفاعی مانند موشکی، هوایی‌، دریایی، صنایع دفاعی و... به موفقیت‌های ارزشمندی دست پیدا کرده‌ایم و برای تضمین پایداری تولید و خودکفایی کارخانه تولید کابل‌های تفلونی نظامی و غیرنظامی که یکی از نیازهای اساسی نیروهای مسلح است افتتاح شد.

‌وی کابل‌های تفلونی نظامی و غیرنظامی را یکی از بخش‌های مهم ‌صنایع دفاع عنوان کرد و ادامه داد: ‌سایر صنایع کشور مانند صنعت خودروسازی به این سیم‌ها نیاز مبرمی دارند و بحمدالله با افتتاح این کا‌رخانه نیاز کشور برطرف می‌شود و محصولات باکیفیت‌تری در اختیار جامعه قرار خواهد گرفت.‌

وزیر دفاع با بیان گسترش دامنه‌ی کاربرد انواع سیم و کابل تفلون در حوزه‌های مختلف نظامی و تجاری و بیان ویژگی‌های این محصولات  اعم از محدوده‌ی دمای عملکردی بالا، اشتعال‌پذیری پایین، مقاومت دربرابرمواد شیمیایی، قطر و وزن بسیار کم، انعطاف‌پذیری بالا، خواص دی‌الکتریک عالی، مقاومت در برابر سایش و مقاومت در برابر جذب رطوبت و شرایط محیطی گفت: از خروجی‌های این کارخانه بزرگ  در محصولاتی همچون قایق پرنده، اژدر، شناورهای تندرو، ناوشکن، پهپاد، سامانه های موشکی، هواپیما و بالگردهای نظامی و تجاری درحوزه‌‌ صنایع هوایی و هوافضا استفاده می‌شود و علاوه برآن، این اقلام در صنایع غیرنظامی همچون صنایع خودروسازی، پتروشیمی، لوازم خانگی و ... کاربرد وسیعی خواهد داشت.

امیر سرتیپ حاتمی با بیان هزینه‌های هنگفت تأمین "سیم و کابل تفلون" در کشور، تحریم‌های ظالمانه و از طرفی نیاز صنایع نظامی و غیر‌نظامی کشور به این محصول راهبردی گفت: برابر بررسی‌های به عمل آمده، نیاز‌سنجی‌ها، استانداردها، بررسی محصولات با کیفیت روز دنیا و طی بازدید از نمایشگاه های بین‌المللی ماشین آلات تولید انواع سیم و کابل وهمچنین با استفاده از تجارب موجود صنعت در زمینه‌ی فرآیند بومی‌سازی کابل‌های دریایی، این پروژه به عنوان یکی از موضوعات  اولویت‌دار وزارت دفاع  در سالی که از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و فرمانده معظم کل قوا به نام "جهش تولید" نامگذاری شده ‌افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

وی با بیان مقدار نیاز سالانه کشور به سیم و کابل گفت: میزان واردات سیم و کابل تفلون از مبادی رسمی بالغ بر 10 میلیون دلار در سال است و برآورد مصرفی این‌گونه سیم‌ها در کشور حدود 20 هزار کیلومتر در سال است که تولید این محصول راهبردی در سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع سالانه 70درصد صرفه‌جویی ارزی خواهد داشت.

وزیر دفاع با بیان اینکه  منابع تأمین سیم و کابل تفلون کشورهای محدودی هستند افزود:  این در حالی است که کیفیت محصولات تولیدی این کارخانه به لحاظ کیفیت‌، همتراز تولید کنندگان اروپایی و بالاتر از کیفیت سیم‌های تولیدی سازندگان کشورهای دیگر  در بازار فعلی است.

وی با تشریح روش های تولید سیم و کابل و همچنین سهم کارخانه از تولید این محصول گفت: در حوزه تولید سیم به روش اکسترود علاوه بر رفع تمام نیاز کشور از محل سرریز تولیدی، امکان صادرات نیز وجود دارد و در حوزه تولید سیم به روش نواری امکان تولید ‌40 درصد نیازمندی کشور وجود داشته است  که چنانچه حمایت از طرح توسعه انجام پذیرد، کل نیازمندی کشور قابل دستیابی بوده و امکان صادرات نیز فراهم خواهد بود.

وزیر دفاع بابیان اینکه با راه اندازی این کارخانه حدود 500 شغل مستقیم و غیر مستقیم ایجاد شده است افزود: سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع از آمادگی لازم جهت عقد قرارداد تأمین و تولید کابل‌های مذکور با صنایع برخوردار است.

امیر حاتمی خاطرنشان ساخت: هر اقدامی در راستای خودکفایی،  گامی مهم و اساسی در پیشبرد اهداف اقتصادی، غرور ملی، اعتماد به نفس ملی و افزایش انسجام اجتماعی محسوب می‌شود و سایر صنایع و دستگاه ها نیز می توانند با تغییر نگاه، روش و اصلاح فرایندها عزم خود را برای قطع هرگونه وابستگی جزم کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: وزارت دفاع صنعت دفاعی تولید سیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۴۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به‌کار نمایشگاه تخصصی فرانچایز در ایران‌مال

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، بزرگترین رویداد سالانه سرمایه‌پذیری و سرمایه‌گذاری تخصصی در حوزه فرانچایز کشور، یازدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صمت، زارع، سرپرست مرکز ملی صنایع خلاق و فرش ایران و سایر فعالان حوزه کسب‌وکار در مرکز دائمی نمایشگاه‌ها و رویدادهای بین‌المللی ایران‌مال افتتاح شد.

حدود ۳۰ برند معتبر داخلی و خارجی از جمله مجریان و مراکز آموزش فرانچایزینگ، برندهای پوشاک، شرکت‌های فعال در حوزه صنایع غذایی و مولتی برندها در این نمایشگاه حضور فعال دارند.

محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صمت با تاکید بر اهمیت موضوع فرانچایز گفت: نشان‌سپاری تجاری از حیث به اشتراک‌گذاری روش و تجربه و کاهش هزینه راه‌اندازی کسب‌وکار مناسب است و سطح نوینی از مدیریت کسب‌وکار را ارائه می‌دهد.

برادران در ادامه ضمن تشکر از زحمات مجموعه نمایشگاهی ایران‌مال، ابراز امیدواری کرد که صنعت و تجارت کشور از ظرفیت‌های این مجموعه بهره بیشتری ببرند.

محمدمهدی اسدی، مدیرعامل شرکت ایده تجارت هرمس و مجری نمایشگاه در مصاحبه با خبرنگار ما گفت: صنعت فرانچایز در سطح جهانی صنعتی پویا است که در ایران در نقطه آغاز خود قرار دارد. این صنعت می‌تواند حدود یک درصد سرانه ناخالص ملی را از آن خود کند و اقتصادی پایدار را رقم بزند. وی افزود: ششمین دوره نمایشگاه فرانچایز به عنوان یک نمایشگاه فوق تخصصی با تمرکز بر شعبه‌پذیری و شعبه‌فروشی در حال برگزاری است.

اسدی مجموعه ایران‌مال را آینده صنعت نمایشگاهی کشور توصیف کرد و گفت: با توجه به تجربه برگزاری نمایشگاه‌های عام، تخصصی و فوق تخصصی در اکثر مراکز معتبر کشور، مرکز نمایشگاهی ایران‌مال در مقایسه با سایرین از زیرساخت و امکانات بسیار خوبی برخوردار و است و حضور در ایران‌مال باعث افتخار ما است.

همچنین در حاشیه برگزاری این نمایشگاه، کارگاه‌هایی با موضوع صنعت فرانچایز برگزار می‌شود.

سرمایه‌گذاران و عموم علاقه‌مندان به حوزه فرانچایز و کسب‌وکار می‌توانند تا ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ از ساعت ۱۴ الی ۲۱ از این نمایشگاه در طبقه E۰ مرکز دائمی نمایشگاه‌ها و رویدادهای بین‌المللی ایران‌مال بازدید نمایند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6094040

دیگر خبرها

  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • «وعده صادق» شکافی بزرگ بر پیکره اسرائیل وارد کرد
  • اقرار مقام ارشد نظامی انگلیس به ضعف دفاعی این کشور در برابر حملات موشکی
  • خودکفایی ارتش در ساخت تجهیزات و ادوات مورد نیاز
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • در کشور کفر خوانندگان و رقاصان هم بیدار شدند اما برخی اساتید کشورمان بی‌تفاوت بودند
  • آغاز به‌کار نمایشگاه تخصصی فرانچایز در ایران‌مال
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی