Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان گفت: شبکه آموزشی دانش آموزان (شاد) بزرگ ترین ظرفیت کشور در حوزه فناوری اطلاعات و آموزش مجازی است.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ محسن حاجی‌میرزایی ضمن قدردانی از همه دستگاه ها و نهادها، همین طور فرهنگیان و اولیایی که یاریگر آموزش مجازی دانش آموزان بوده و هستند، اظهار داشت: ضعف ها و مشکلات شبکه شاد از همه استان ها جمع آوری شده و کارشناسان در حال رفع آن ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به بهانه عدم دسترسی به تلفن هوشمند و اینترنت نباید دانش آموزی از آموزش عقب بماند و در حال حاضر تلویزیون، آموزش‌ها را ارائه می کند.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: تصویر کلی از جامعه ایران امروز این است که همه آحاد مختلف جامعه در تلاش هستند و گروهی برای امنیت، گروهی برای سلامتی و ... خدمت می کنند و در این میان جمعیتی هستند که موضوع کار آن‌ها، انسان ها هستند که برای زندگی کردن و ایفای نقش های مختلف آنها را پرورش می دهند.

وی افزود: امروز هم وحدت نظری و هم تجربیات علمی و عملی بر این مسئله است که بنیانی ترین حرکتی که برای تحول یک جامعه می توان انجام داد، تحول در یادگیری جامعه است و هر چه این امر عمیق تر و کارسازتر باشد، آینده آن جامعه بهتر خواهد بود.

حاجی میرزایی با بیان این که جامعه مطابق آنچه که یاد گرفته، عمل می کند و اگر نهاد اقتصاد و سیاست ما با کاستی روبه رو هستند، این کاستی ها قابل ارجاع به نظام یادگیری است، گفت: هرچه نظام یادگیری کارسازتر باشد، جامعه ای بهتر و با نشاط تر داریم و همه آرمان های دین و تحولات دینی که دنبال می کنیم مرهون جریان یادگیری جامعه است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: همه مسائلی که برای کاستن از رنج مردم و گرفتاری های جمعیت به کار می گیریم محصول جریان یادگیری جامعه است و کسانی که دست اندر کار تعلیم و تربیت هستند بدانند در شریف ترین، بنیانی ترین و کارسازترین فعالیت قدم نهاده اند و این کار، کار الهی و از شرافت ذاتی برخوردار است.

وی با اشاره به شرایطی که سال تحصیلی را آغاز کرده ایم، افزود: سیستم و دانش آموز ما سال ها یاد گرفته بود به مدرسه برود و در کلاس، آموزش ببیند که امسال در شرایط متفاوتی قرار گرفتیم و سیاست های بالادستی می گوید در شرایط سخت و بحران ها باید بتوان روی پای خود ایستاد و از وظایف و ماموریت ها پاسداری کرد که به همت جامعه فرهنگی در این حوزه سرافراز بودیم.

حاجی میرزایی اظهار کرد: وارد کار نو و متفاوتی شدیم که به سرعت به شرایط، واکنش نشان دادیم و فرصت آزمون و رفع اشکال نداشتیم و باید به سرعت وارد می شدیم و اشکالات هم به تدریج حل می شود.

وی بیان کرد: سیاست اصلی حمایت از این ظرفیت ملی است و هیچ خدمتی در کشور به گستردگی شبکه شاد در عرصه فضای مجازی نیست و هر چه ترافیک این شبکه افزایش می یابد، ترافیک دیگر شبکه ها کاهش می یابد و نشان می دهد جریان اینترنت کشور مصروف تعلیم و تربیت می شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این که حوزه پرورشی به طور جدی دغدغه ماست و همه کانال های پرورشی در شاد فعال شده، افزود: برخی برنامه های این حوزه که در شبکه شاد عرضه می شود مخاطبان بیش از یک میلیون نفری دارد.

وی با بیان اینکه سیاست ما کاستن از محرومیت ها و اولویت دادن به محروم ترین مناطق برای رساندن آنها به متوسط کشوری است، اظهار کرد: رئیس سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس قول داده اند سرانه فضای آموزشی استان کرمان تا پایان سال به متوسط کشور برسد.

حاجی میرزایی با اشاره به این که توزیع نامناسب در سطح استان وجود دارد اما همه منابع را برای کاستن این فاصله ها اختصاص خواهیم داد، گفت: جمعیت برای جابه جایی از کسی اجازه نمی گیرد اما با جابه جایی، تعادل های ما را به هم می زند و غالب مسائلی که داریم در حاشیه شهرهاست.

وی با اشاره به این که تجهیز هنرستان ها جزو اولویت های ماست، بیان کرد: برای کسانی که تبلت ندارند، راهی برای پاسخ به این نیاز ۳ میلیون نفری وجود ندارد و نهادهای مدنی و حمایتی را فعال کرده ایم که حداکثر می شود ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تبلت تامین کرد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: سیاست ما در مناطق کم جمعیت، آموزش حضوری است و کسانی که از تلویزیون آموزش می بینند هر هفته یا دو هفته باید به معلمشان مراجعه کنند تا کاستی در آموزش نباشد.

حاجی میرزایی با اشاره به این که معلمان موظف هستند روی تک تک دانش آموزانشان حساس باشند، تصریح کرد: هیچ دانش آموزی به هر دلیلی نباید از گردونه آموزش عقب بماند.

وی بیان کرد: سال ها به دنبال تقویت پیوند خانه و مدرسه بودیم که امروز این پیوند شکل گرفته و نقش دانش آموزان در فراگیری بیشتر شده و باید از این فرصت استفاده کرد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این که تامین مسکن فرهنگیان جزو سیاست ماست و هر کاری که از عهده ما بربیاید کوتاهی نمی کنیم، گفت: مدارس شبانه روزی و طرح نهاد(نظام مراقبتی دانش آموزان) را به طور جدی دنبال می کنیم.

وی در ادامه اظهار کرد: شهید سلیمانی یک کلاس درس است همچنان که عاشورا یک کلاس درس است و همانطور که کلاس عاشورا در سال ها و قرون پابرجاست، مکتب سلیمانی و درس سلیمانی همیشگی و پایدار و درس پایداری است و در آموزش و پرورش مجموعه ای برای ورود مفاهیم دفاع مقدس، قهرمانان دفاع، ایثارگران و شهدا تعیین کرده ایم و این اهداف را به طور دقیق پیگیری خواهیم کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: محسن حاجی میرزایی وزیر آمورش و پرورش آموزش و پرورش کرمان سفر وزیر آموزش و پرورش به کرمان وزیر آموزش و پرورش حاجی میرزایی دانش آموزان سیاست ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۴۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری دوشنبه شب در دیدار رییس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: هر کشوری که دارای آموزش و پرورش قوی باشد، آینده پیشرفت تمدن آفرین آن ممکن است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: این یک قائده است و می‌شود گفت تمامی فضای مدیریت کشور از آموزش و پرورش عبور می کند، و آموزش و پرورش مادر تمام وزارتخانه هاست.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش یک وزارتخانه راهبردی و منشا ثروت و قدرت است، گفت: چون ثروت یک مملکت منابع سرزمینی نیست بلکه منابع انسانی است و قدرت یک کشور با منابع انسانی و اندیشه ها و محصولات دانش بنیان و اقتدار آفرین است.

آیت الله صفایی بوشهری بیان داشت: رشد دانش آموزان در آموزش و پرورش، باعث تولید موشک ها و پهباد شده و امروز عملیات وعده صادق را ممکن کرد. بنابراین آموزش و پرورش هم مولد ثروت و قدرت است که نتیجه آن اقتدار ملی و بین المللی می‌باشد به همین خاطر توجه به آموزش و پرورش یک توجه راهبردی است.

امام جمعه بوشهر اظهار داشت: در نظام محاسباتی مدیریت، یکی از نشانه ها توجه به حوزه زیرساختی است که مهمترین آن آموزش و پرورش می باشد. آموزش و پرورش یک ریشه برای درخت است.

وی ابراز داشت: حوزه زیرساخت ساختمانی یکی از موارد مهم در آموزش و پرورش است. یک نقشه آمایشی بسیار مهم برای این موضوع را می طلبد که باید به صورت دقیق باشد. وزارت آموزش و پرورش نباید دغدغه زیر ساخت داشته باشد و بایستی همیشه آموزش و پرورش در حوزه زیر ساخت جلوتر از جمعیت باشد، هرچند در شرایط کنونی عقب تر از جمعیت هستیم.

آیت الله صفایی بوشهری با بیان اینکه ساخت مدارس بایستی بر اساس استانداردهای مهندسی و معماری و مناسب با فرهنگ آن منطقه باشد ابراز داشت: نمی توانیم مدرسه ای که مناسب شمال است را در استان کویری بسازیم.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه همیشه مواجه با مدارسی هستیم که بعد از چند سال دچار خوردگی می شود گفت: باید در حوزه مهندسی دارای تحول باشیم، در مدل مدرسه سازی یک مدل سنتی وجود داشته است بنابراین باید به سمت مدل های پرجاذبه برویم تا دانش آموز در کلاس خسته نشود.

وی افزود: امروز حضور در فضای مجازی متنوع شده از جهتی سیستم اکنون آموزش و پرورش و کلاس ها باعث خستگی می شود و یکی از علت های ارتباط امروز دانش آموزان با فضای مجازی پرتنوع بودن آن است.

امام جمعه بوشهر با اشاره به کمبود امکانات آموزشی در ایجاد مهارت افزایی گفت: در حال حاضر فضاهای مختلفی حتی متناسب با جنسیت برای ایجاد مهارت وجود دارد و باید مدرسه را طوری پرجاذبه کنیم که دانش آموزان آنجا را محل ورزش و پرورش و حتی محلی برای کسب کار بداند و از این فضا استفاده شایسته کند.

منتخب مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری همچنین خواستار تخمین رشد جمعیت ملی و منطقه‌ای و محلی شد و گفت: نیازها از قبل مشخص شود و اعتبارات استانی و خیرین هم برای آن لحاظ شود. بسیاری از امکانات در حاشیه مدرسه همچون حسینیه ها و مساجد وجود دارد که باید با مدرسه پیوند زده شود.

وی افزود: برگزاری جشن ها و برپایی نماز جماعت و برگزاری جلسات اولیا و مربیان در مساجد و مدرسه می تواند این ارتباط را فراهم کند. این ارتباط فیزیک ساختمانی و انسانی رشد ایجاد می کند.

آیت الله صفایی بوشهری همچنین حضور روحانیون در مدارس را بسیار موثری دانست.

وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت بازنشستگان نیروی انتظامی گفت: بسیاری از بازنشستگان آموزش و پرورش جوان و توانمند هستند، می توان از این افراد استفاده شود تا پیوند نسل بازنشسته با نسل کنونی حفظ شود.

امام جمعه بوشهر خواستار ایجاد اردوگاه بزرگ در استان شد و گفت: بوشهر پایتخت مقاومت است، اگر اردوگاه بزرگ دانش آموزی با منظر گردشگری فرهنگی پرورشی مقاومت ایجاد شود و دانش آموزان به استان بیایند می توانند با پیشرفت ها و تاریخ مقاومت استان آشنا شوند. علاوه براین می توانیم میزبان دانش آموزان محور مقاومت هم در استان بود.

کد خبر 6092618

دیگر خبرها

  • تحولات جامعه به دست معلمان رقم می‌خورد
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • اجرای ۶۰ عنوان‌برنامه به‌مناسبت هفته معلم در استان سمنان/ معلم، ماندگارترین واژه در هستی
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات