Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، عباس علیزاده امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه زمینه اشتغال توسط تعاونی‌های توسعه در استان فراهم است، اظهار کرد: باید با استفاده از ظرفیت‌های موجود امورات غیر حاکمیتی هر شهرستان به مردم همان شهرستان واگذار شود تا بدین‌وسیله از مواهب اقتصادی آن بهره‌مند شوند.

وی با تأکید بر لزوم تأکید بر واگذاری ۱۰ درصد زراعت چوب و آب‌بندان به تعاونی‌های توسعه و عمران گفت: در این شرایط سخت اقتصادی نهادهای دولتی باید تسهیلگری لازم را در امور اقتصادی داشته باشند لذا با توجه به مصوبات قانونی در حوزه تعاونی‌های توسعه و عمران حداقل ۱۰ درصد از زراعت چوب و طرح‌هایی نظیر آب‌بندان ها و سایر امور عمرانی شهرستان‌ها باید به تعاونی توسعه و عمران واگذار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان یکی از دستورات کار مهم در استان را تشکیل شرکت‌های تعاون توسعه و عمرانی در استان دانست و بیان کرد: مردم هر شهرستان باید در امور غیر حاکمیتی نقش داشته و به اداره جامعه بپردازند لذا یکی از اولویت‌های مهم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را تشکیل و ایجاد زمینه فعالیت برای شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران است.

علیزاده با اذعان به قابل‌واگذاری بودن پروژه‌های دستگاه‌های اجرایی به تعاونی‌ها تصریح کرد: در راستای اصل ۴۴ واگذاری به امور به مردم تأکید شده است لذا دستگاه‌های اجرایی می‌توانند طرح‌ها و پروژه‌های قابل‌واگذاری را با ترک تشریفات به این تعاونی‌ها واگذار کنند.

وی از تشکیل کارگروه راهبردی تعاونی توسعه و عمران خبر داد و افزود: دبیرخانه این ستاد موظف به پیگیری و رصد فعالیت  شرکت‌های تشکیل‌شده و همچنین بررسی مشکلات و موانع موجود و رفع این مشکلات است.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: توسعه استان گیلان رفاه اجتماعی چوب مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گیلان عباس علیزاده واگذاری آب بندان ها مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گیلان توسعه و عمران تعاونی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۴۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، جمعیت‌شناسان می‌گویند طی ۵۰ سال آینده تعداد سالمندان ۶۰ سال به بالا افزایش خواهد یافت و این گروه بخش قابل‌توجهی از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند.

تخمین زده شده تا سال ۲۰۵۰ جمعیت افراد بالای ۶۰ سال به دومیلیارد نفر در جهان خواهد رسید و به این معناست که به ازای هر پنج نفر یک سالمند خواهیم داشت. 

به این ترتیب نه فقط در کشور‌های توسعه‌ یافته بلکه در کشور‌های در حال‌توسعه نیز بخش قابل‌توجهی از جمعیت را سالمندان تشکیل خواهند داد و افزایش سالمندان در صورت نداشتن برنامه‌های مدون، در آینده به چالشی مهم برای جوامع تبدیل خواهد شد. 

در کشور‌های توسعه‌یافته، از سه دهه گذشته سرویس‌های خدمات مراقبت روزانه به عنوان جایگزینی برای مراقبت‌های سازمانی و رسمی به وجود آمده است و این سرویس‌ها نقش مهمی در مراقبت‌های مبتنی بر جامعه برعهده گرفته‌اند. 

حالا با توجه به روند روبه رشد جمعیت سالمندان و نیاز‌های آنها بویژه باتوجه به مسائلی ازجمله تغییر در سبک زندگی خانواده‌ها و مهاجرت فرزندان و افزایش شمار سالمندان تنها، توسعه مراکز نگهداری روزانه سالمندان در کشور ما نیز ضروری به نظر می‌رسد. 

برخی از کارشناسان معتقدند اگر همین حالا برای افزایش تعداد سالمندان، برنامه‌هایی در نظر گرفته نشود به‌زودی با یک بحران جدی مواجه خواهیم شد.

درحال حاضر بیش از ۱۰درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند و باتوجه به آمار، پیش‌بینی شده است در سال ۱۴۲۰ حدود ۲۰درصد از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل خواهند داد که باید به نیازهایشان ازجمله بیمه، خدمات در زمینه‌های مختلف از جمله مسکن پاسخ داده شود.

حمید صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: متاسفانه تهران در حوزه جمعیت در آستانه بحران است که می‌توان از آن به ابر بحران نام برد، زیرا در جوانی جمعیت وضعیت خوبی نداریم.

وی با بیان اینکه متوسط ۱۳ درصد تهرانی‌ها سالمند محسوب می‌شوند گفت: اگر اقدام عاجل و موثر انجام ندهیم درصد سالمندان قابل توجه خواهد شد.

صاحب در خصوص میزان سالمندان در مناطق مختلف تهران گفت: درصد سالمندان در مناطق تهران متفاوت است به صورتی که در منطقه ۱، ۳، ۶، ۲۱ بیشترین تعداد سالمند را در تهران دارند و حدود ۱۶ درصد جمعیت سالمندان تهران را دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند
  • توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد
  • لزوم ارائه برنامه از سمت شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی