Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، محمد سالاری با اشاره به برگزاری سلسله جلسات روسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری و فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با مدیران سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران برای بررسی وضعیت املاک شهرداری تهران، گفت: در اولین جلسه از این سلسله جلسات، مدیران سازمان املاک، گزارشی از وضعیت املاک شهرداری تهران ارائه دادند و ما بر ضرورت ساماندهی آن‌ها تاکید کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 برای تحقق این مهم، در هر جلسه موضوعات مختلفی از جمله وضعیت واگذاری املاک به بانک شهر، وضعیت واگذاری املاک به نهادها، وضعیت املاک در حوزه تهاترها، وضعیت سامانه املاک و شفافیت در حوزه املاک، وضعیت ثبت اسناد املاک شهرداری، تحقق منابع غیرنقد بودجه، تعیین حدود اختیارات مناطق در حوزه املاک، تفاهم‌نامه با ثبت اسناد املاک کشور و عملکرد مصوبات شورا، تعیین وضعیت تعهدات شهرداری و رسا تجارت و بنیاد تعاون سپاه و ... را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

وی با بیان اینکه دومین جلسه با موضوع بررسی عملکرد سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران در خصوص شناسایی و بازپس‌گیری املاک و اراضی واگذار شده در قالب بند ششم ماده ۵۵ قانون شهرداری برگزار شد، اظهار داشت: بنا بر گزارشات ارائه شده توسط سازمان املاک، کارگروهی به منظور رصد میدانی املاک موضوع بند ۶ ماده ۵۵ قانون شهرداری با همکاری معاونت اجتماعی و مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران تشکیل شده که اقدام به بازدید و شناسایی املاک و اراضی واگذار شده کرده‌اند و اکنون لیست اولیه این املاک تهیه شده است.

سالاری ادامه داد: بر اساس این گزارش، ایجاد کمیسیون بند ۶ ماده ۵۵ متشکل از مدیرکل دفتر شهردار تهران، معاونت امور اجتماعی و فرهنگی، معاون مالی و اقتصاد شهری، رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران و مدیرعامل سازمان املاک و مستغلات از دیگر اقدامات سازمان بوده است که پس از تشکیل ۵ جلسه در خصوص بیش از ۱۴۰۰ ملک از املاک تصمیم‌گیری شده است.

رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران اعلام کرد: کل املاک شناسایی شده در قالب بند ۶ در حدود ۱۹۰۴ مورد است که ۸۰۳ مورد املاک در اختیار معاونت اجتماعی شهرداری، ۱۵۳ ملک در اختیار نهادها از جمله نهادهای نظامی، انتظامی و ...، ۱۷۶ مورد در حال بهره‌برداری مذهبی در قالب مساجد و حسینیه و ...، ۳۱۸ مورد دارای انحراف موضوع بند شش ماده ۵۵، ۴۴۳ مورد املاک در دست بررسی در کمیسیون جهت تعیین تکلیف و ۱۱ مورد املاک ستادی شهرداری تهران بوده است.

وی افزود: بیشترین تعداد املاک واگذار شده در قالب بند ۶ ماده ۵۵ به ترتیب ۱۶۷ مورد در منطقه چهار، ۱۴۶ مورد در منطقه یک، ۱۳۷ مورد  در منطقه دو، ۱۲۵ مورد در منطقه ۱۵ و ۱۲۰ مورد در منطقه ۱۲ بوده است. همچنین بیشترین تعداد انحراف در قالب بند ۶ ماده ۵۵ به ترتیب در منطقه یک (۵۲ مورد)، منطقه هفت (۲۷ مورد)، منطقه چهار (۲۵ مورد) و منطقه ده (۲۵ مورد) بوده است.

سالاری در خصوص تصمیمات این جلسه گفت: در این جلسه مقرر شد، سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران، گزارش برآورد ارزش دارایی مجموعه املاک واگذار شده و باز پس گرفته شده را به شورای اسلامی شهر تهران ارائه کند و شهرداری لایحه‌ای پیشنهادی را در راستای اصلاح بند ۶ ماده ۵۵ قانون شهرداری به عنوان پیوست ساماندهی املاک به شورا بیاورد.

وی ادامه داد: همچنین مقرر شد، سازمان املاک لیست بهره‌برداران ۴۳۳ ملکی که تحت عنوان املاک در دست بررسی در کمیسیون بند شش ماده ۵۵ و لیست کامل املاک در اختیار بسیج و سپاه را به شورای اسلامی شهر ارائه دهد.

سالاری افزود: ارائه راهکارهای تخلیه املاک شناسایی شده توسط سازمان املاک نیز از دیگر تصمیمات این جلسه بود.

کد خبر 555158 برچسب‌ها شهرداری شورای شهر تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری شورای شهر تهران سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران مورد در منطقه بند ۶ ماده ۵۵ قالب بند واگذار شده شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۵۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان گفت: پروژه احداث شهرک بازیافت در حال حاضر در مرحله پیگیری نحوه واگذاری عملیات عمرانی به پیمانکار واحد صلاحیت و پیگیری انتقال پساب قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، غلامرضا ساکتی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید شهردار از تعدادی پروژه‌های عمرانی شهر اصفهانی اظهار کرد: استفاده از تکنولوژی‌های نوین و هوشمند از ابتدا در دستور کار سازمان مدیریت پسماند قرار داشته است.

وی با بیان اینکه پروژه احداث هاضم بی‌هوازی به‌ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در وضعیت مذاکره با سرمایه‌گذار در خصوص ارائه ضمانت‌نامه ملکی قرار دارد، افزود: فراخوان انتخاب مشاور برای مدیریت طرح اجرای پروژه در مرحله تجدید و مذاکرات با سرمایه‌گذار برای اجرای پروژه به‌صورت BOO در حال پیگیری است.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به چالش‌های اجرایی پروژه هاضم بی‌هوازی گفت: تأمین اعتبار و پرداخت به‌موقع آن توسط شهرداری برای پرداخت گیت فی به میزان تقریبی سالانه ۴۰ میلیارد تومان و تأمین تضامین ملکی برای اجرای پروژه به‌صورت BOO از جمله چالش‌ها است.

ساکتی با اشاره به پروژه هاضم بی‌هوازی به ظرفیت پنج تن در روز تصریح کرد: اسناد طراحی توسط مشاور تهیه شده است و به‌منظور تحویل نهایی نیازمند جلسات نهایی با کارشناسان مربوط به هر حوزه است و اسناد فراخوان انتخاب مجری احداث پروژه تهیه شده است.

وی با اشاره به چالش‌های پیش روی این پروژه تاکید کرد: هزینه بالای پروژه بر اساس برآورد نهایی مشاور و تأخیر زیاد شهرداری برای پرداخت هزینه اجرای پروژه، چالش‌ها اجرایی شدن این پروژه است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه تحویل زمین و تجهیز کارگاه برای احداث شهرک بازیافت انجام شده است، ادامه داد: اصلاح نقشه جانمایی، پیاده‌سازی نقاط برای خاکبرداری، عقد قرارداد برای خرید پنل‌های پیش‌ساخته بتنی و تسطیح و رگلاژ مسیر اجرای دیوار برای اجرای بتن انجام شده است، این پروژه در مرحله پیگیری نحوه واگذاری عملیات عمرانی به پیمانکار واحد صلاحیت و پیگیری انتقال پساب قرار دارد.

ساکتی با اشاره به چالش‌های این پروژه گفت: تأخیر در تولید قطعات بتنی مشکل جمع‌آوری توده‌های کمپوست در مسیر اجرای دیوار، پرداخت نکردن به موقع صورت وضعیت‌ها از سوی شهرداری و تعیین مدال مالی مشارکت، ساخت و واگذاری از جمله چالش‌ها است.

وی با اشاره به سایر پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند افزود: احداث نیروگاه ریجکت‌سوز ۳۰۰ تن در روز، پروژه تولید سوخت مشتق از پسماند RDF به ظرفیت روزانه ۱۵۰ تن و احداث کارخانه بازیافت پسماندهای ساختمانی از جمله سایر پروژه‎‌های شاخص این سازمان است.

کد خبر 748422

دیگر خبرها

  • وضعیت تهران به لحاظ نظافت بهتر از پاریس است
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • ایمن سازی فروچاله‌های ناشی از ریزش چاه‌های جذبی در منطقه چهار
  • ایمن سازی فروچاله‌های ناشی از ریزش چاه‌های جذبی بر اثر باران در منطقه چهار 
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها برای شروع اخذ «سند کاداستری» / صدور ۶۹۷ سند تک برگ املاک در یک سال
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها برای شروع فرآیند اخذ«سند کاداستری»/صدور ۶۹۷ سند تک برگ املاک دریک سال
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها جهت شروع فرآیند اخذ سند کاداستری
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق