Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه با بیان اینکه کار بروی تولید واکسن کرونا در دانشگاه بقیه‌الله در حال انجام است، گفت: مطالعات حیوانی آن انجام شده و به تفتیع و تأیید مسئولان وزارت بهداشت رسیده است، پس از اینکه تأییدیه لازم را گرفت، رونمایی خواهد شد. سردار احمد عبداللهی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به فعالیت سپاه در بحث مقابله با کرونا، گفت: از همان ابتدا در بحث مقابله با کرونا در کنار وزارت «بهداشت و درمان» بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بیمارستان بقیه‌الله در تهران و سایر در خدمت بیماران کرونایی
معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه ادامه داد: تمام بیمارستان‌ها مثل بیمارستان بقیه‌الله در تهران و بیمارستان صدوقی در اصفهان همانند گذشته در خدمت بیماران کرونایی است و همچنان به بیماران کرونایی ارائه خدمت می‌دهیم؛ درمانگاه‌های ما نیز همچنان سرویس ارائه می‌دهند.   وی افزود: در حال حاضر تقریباً تمام مراکز ما بنا بر آنچه که از ابتدا در خدمت بیماران کرونایی بودند، همچنان در خدمت بیماران کرونایی هستند و هیچ‌گونه تقلیلی در فعالیت‌هایمان نداده‌ایم.

معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه تصریح کرد: با توجه به شیب افزایشی کرونا، بیش از ۲۵۰ - ۲۶۰ بیمار کرونایی در بیمارستان بقیة‌الله بستری‌اند، سایر مراکز درمانی ما آماده به خدمت است و خدمات ارایه می‌دهد.
عبداللهی تأکید کرد: مراکز درمانی و بیمارستان‌های ما در خدمت بیماران کرونایی قرار دارد؛ هم درمان‌گاه‌ها و هم بیمارستان‌ها.
بیش از هفت هزار کارگاه تولید ماسک با کمک سازمان بسیج مستضعفان 
وی با اشاره به فعالیت معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه در بحث تولید ماسک و مواد ضد عفونی کننده افزود: بیش از هفت هزار کارگاه تولید ماسک با کمک سازمان بسیج مستضعفان در سراسر کشور داریم.

معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه تصریح کرد: این کارگاه‌ها خصوصی و غیر خصوصی هستند، که بسیج بروی آن‌ها مدیریت می‌کند، یعنی بکارگیری بخش مردمی در تولید ماسک و مواد ضد عفونی کننده.

عبداللهی افزود: بخش‌های خصوصی هم هستند، منتها مدیریت شده است و این تولیدات را انجام می‌دهند، این که سازماناً و ملکاً مال بسیج باشد، بخشی از آن هست، منتها همه آن نه، یک بخش قابل توجه‌اش به اصطلاح هماهنگی و سازمان‌دهی بخش خصوصی و تأمین نیاز حوزه سلامت است.

معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه ادامه داد: این تولیدات (الکل، ماسک، مواد ضد عفونی) را بین مراکز درمانی، مردم، مؤسسات، مجموعه‌های دولتی و خصوصی توزیع می‌شود و در اختیار عامه مردم هم قرار می‌گیرد.

عبداللهی تأکید کرد: هر گونه نیازمندی که مراکز درمانی در خصوص ضد عفونی و گندزدایی کردن نیاز دارند، زمانی که اعلام کنند در خدمت‌شان هستیم، از ابتدا تا الان هر از چند گاهی برخی از بیمارستان‌ها اعلام می‌کنند، آن مجموعه را ضد عفونی می‌کنند.

معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه اظهار داشت: تیم‌های مختلف درمانی ما در مناطق کم برخوردار مشغول فعالیت‌اند.   وی افزود: به خصوص در چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس، مراکز درمانی در مناطق کم برخوردار، تعدادی از استان‌ها (خوزستان، ایلام، کرمانشاه، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی) درگیر جنگ در دوران (دفاع مقدس)  برپا کردیم که همچنان خدمات می‌دهند.

عبداللهی تأکید کرد: سازمان بسیج جامعه پزشکی ما تیم‌های متعددی را اعزام کرده و در حال ارایه خدمت است، این موضوع را تا هفته‌های آینده برحسب نیاز و ضرورت و شرایط تداوم خواهیم داد.

معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه ادامه داد: هرآنچه که وزارت بهداشت نیاز به کمک در حوزه سلامت (مرکز درمانی، نیروی انسانی و غیره) در هر نقطه جغرافیایی کشور داشته باشد، نیرو‌های متخصص، پزشک و پرستار به بخش‌های مختلف کشوری معرفی کردیم و رفتند و مأموریت‌های خودشان را انجام دادند.

وی تأکید کرد:  کمک بخش نظارتی کردیم و الان هم هر زمان نیاز باشد در خدمت بوده و هستیم و خواهیم بود.

معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه در پاسخ به این سؤال که چه فعالیتی هم در بحث تولید واکسن تا الان انجام داده اید؟، اضافه کرد: کار بروی تولید واکسن کرونا در دانشگاه بقیه‌الله در حال انجام است.

عبداللهی اظهار داشت: مطالعات حیوانی آن انجام شده است، به تفتیع و تأیید مسئولان وزارت بهداشت رسیده است، ان‌شاءاالله مراحل تکمیلی را طی می‌کند و پس از اینکه تأییدیه لازم را گرفت، رونمایی خواهد شد. بیشتربخوانید: جدیدترین خبر در مورد خرید «واکسن کرونا» توسط ایران   انتهای پیام/ برچسب ها: عبدالهی سپاه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: عبدالهی سپاه خدمت بیماران کرونایی بیمارستان ها وزارت بهداشت مراکز درمانی بقیه الله معاون سلامت واکسن کرونا تولید واکسن تولید ماسک ضد عفونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۵۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد

شهنام عرشی؛ رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: واکسن پنوموکوک و روتاویرس پس از گذشت ۱۰ سال از تصویب به زودی در سبد واکسیناسیون ملی کشور قرار خواهند گرفت.  

وی بیان کرد: تزریق واکسن  پنوموکوک در۷ استان و واکسیناسیون روتاویروس در دو استان به صورت آزمایشی تحت قالب سبد واکسیناسیون ملی به کودکان تزریق خواهند شد.  

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که تزریق واکسن پنوموکوک از مرگ سالانه ۱۵۰۰ کودک پیشگیری خواهد کرد.

عرشی ادامه داد: تزریق واکسن روتاویروس مانع از بستری شدن سالیانه ۱۰ هزار کودک در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در کشور خواهد شد.

وی افزود: پس از ۱۰ سال از تصویب ورود این واکسن‌ها به برنامه واکسیناسیون ملی، خوشبختانه از اواخر سال گذشته با تامین واکسن، اجرای آزمایشی واکسیناسیون پنوموکوک در بندر خمیر استان هرمزگان آغاز شد و امیدواریم طی ماه‌ها و سال‌های آتی تولید داخلی دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس را شاهد باشیم.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت بیان کرد: هم‌اکنون چند شرکت داخلی واکسن روتاویروس را تولید می‌کنند؛ اما هنوز واکسن پنوموکوک در ایران تولید نمی‌شود و این واکسن وارداتی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد