Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به  نقل از وال استریت ژورنال،‌ مؤسسه ورتکسای لندن، که در زمینه جمع‌آوری اطلاعات بازار فعالیت می‌کنند،‌گزارش داد صادرات نفت آمریکا به چین از 0.4 درصد در ماه ژانویه به 7 درصد در ماه سپتامبر رسیده است.

آمارها حاکی از آن است که سهم عربستان سعودی به عنوان بزرگترین صادر کننده سنتی نفت به چین در همین مدت 19 درصد کاهش یافته و به 15 درصد کل صادرات نفت چین رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عربستان اخیرا قیمت نفت خود برای خریداران آسیایی را کاهش داده است و دیگر تولید کنندگان نفت در خاورمیانه است.

صادرات دیگر کشورهای نفتی خاورمیانه به چین نیز از محل افزایش صادرات آمریکا بی‌تاثیر نبوده است.

چین در ماه ژانویه و در قالب فاز نخست توافق تجاری با آمریکا متعهد شده که واردات نفت و گاز از این کشور را طی امسال و سال آینده 52 میلیارد دلار افزایش دهد.

در واقع حامل‌های انرژی صادراتی آمریکا بخشی از توافق برای واردات 200 میلیارد دلاری چین از آمریکا تا سال 2021 است.

بر اساس توافقی که بین دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و لیوهه،‌ معاون رئیس‌جمهور چین، در کاخ سفید امضا شد نفت، گاز، فرآورده‌های نفتی و ذغال سنگ از جمله حامل‌های انرژی هستند که چین متعهد شده تا از آمریکا خریداری کند.

چین بزرگترین وارد کننده نفت در جهان است و آمریکا هم طی سال‌های گذشته به بزرگترین تولید کننده نفت در جهان تبدیل شده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: چین آمریکا عربستان سعودی خاورمیانه صادرات نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۵۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات نفت با خط لوله نداریم

به گزارش خبرنگار مهر ارسلان رحیمی مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: سرقت از خطوط لوله همواره وجود داشته و به دنبال کاهش آن هستیم البته این سرقت‌ها صدماتی را وارد می‌کنند.

رحیمی ادامه داد: خوشبختانه اقدامات و فعالیت‌های تجهیزاتی در دستور کار است و اقداماتی که انجام شده نشان دهنده عملکرد موفق ما است به طوری که در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز داشتیم که ۳۵ مورد به برداشت رسیده بود در حالی که در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز به ۴۱ مورد رسیده است که ۲۵ مورد انشعاباتی بوده که به برداشت نرسیده است.

وی در پاسخ به سوال مهر مبنی بر اینکه آیا ترانزیتی با کشورهای همسایه وجود دارد، گفت: برای همسایگان خط لوله‌ای برای انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی وجود ندارد و زمانی که انتقال فرآورده‌های نفتی صورت می‌گرفت به وسیله نفت کش بوده است.

این مقام مسئول در پاسخ به سوال دیگر مهر مبنی بر اینکه چه میزان صرفه جویی از طریق انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی به خطوط لوله صورت می‌گیرد، خاطر نشان کرد: میزان هزینه صرفه جویی یک‌میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار است که تقریباً ۹.۵ برابر است، زیرا عددی که انتقال می‌دهیم بسیار ناچیز و ۷۰ تومان است که این انتقال با نفت کش ۹ تا ۱۰ برابر می‌شود.

ادامه دارد…

کد خبر 6094284 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • تولید زعفران ۷۰ درصد افت پیدا کرده است/صادرات با نام دیگران
  • هم‌میهن آمریکا و انتساب رکورد تورمی روحانی به رئیسی!
  • اژدهای زرد در مسیر صلح‌سازی / بررسی نوع بازیگری چین در حوزه میانجیگری میان گروه های فلسطینی
  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست