Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@00:43:01 GMT

شناسایی قاچاقچیان حیات وحش با تخم مرغ‌های جی پی اس

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۴۵۸۷۳

شناسایی قاچاقچیان حیات وحش با تخم مرغ‌های جی پی اس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، قاچاق تخم مرغ و بسیاری از اجزای بدن حیوانات کمیاب و گران بها در آمریکای جنوبی و مرکزی یک مشکل متداول است. برای ردگیری قاچاقچیان و اجزای بدن قاچاق شده حیوانات تجهیزات ردگیری مجهز به جی پی اس بسیار مفید هستند. اما استفاده از این ابزار به طور عادی توجه قاچاقچیان را جلب کرده و ممکن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای حل این مشکل می‌تواند از تخم مرغ‌های فریبنده‌ای استفاده کرد که نظر این افراد را متخلف را جلب می‌کند.

قاچاقچیان با جمع‌آوری این تخم مرغ‌های قلابی دارای ردیاب جی پی اس از نقاط مختلف خود را در معرض ردگیری لحظه به لحظه پلیس قرار می‌دهند. محققان دانشگاه کنت انگلیس این فناوری را در اختیار پلیس کاستاریکا قرار داده‌اند. تخم مرغ‌های قلابی طراحی شده بدین منظور در سواحل دریا کار گذاشته می‌شوند و ظاهراً شبیه به تخم لاک پشت هستند. اما در عمل دارای ردگیرهای جی پی اس هستند.

تخم مرغ‌های یادشده که بسیار مستحکم هستند با استفاده از چاپگرهای سه بعدی تولید شده اند و در بیش از ۱۰۰ محل طبیعی زاد و ولد لاک پشت‌ها رها می‌شوند. وسعت این سواحل بیش از ۱۳۷ کیلومتر است و امید می‌رود بدین شیوه بتوان مسیر حرکت قاچاقچیان و محموله‌های قاچاق دیگر آنها را شناسایی کرد.

کد خبر 5041638

منبع: مهر

کلیدواژه: تخم مرغ قاچاق کالا حیات وحش کاستاریکا ویروس کرونا فناوری فضایی تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گوگل شرکت دانش بنیان واکسن کرونا صندوق نوآوری و شکوفایی فناوری نسل 5 فیس بوک ایستگاه فضایی بین المللی آمازون ماهواره امنیت اطلاعات تخم مرغ جی پی اس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۵۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، ماموریت کاوشگر ناسا به قمر پوشیده از یخ سیاره مشتری قرار است حاوی پیام منحصربفردی باشد. 

دانشمندان سازمان آمریکایی «متی اینترنشنال» (METI International) نیز در همین راستا تاکید کرده‌اند که کاوشگر جست‌و‌جوی حیات در قمر یخی مشتری اهداف تعریف شده‌ای دارد که در یک قدمی دستیابی به آنها است. این سازمان نیز به انتقال پیام‌های رادیویی قدرتمند به حیات فرازمینی اختصاص دارد.

فضاپیمای اروپا کلیپر ناسا که در اکتبر ۲۰۲۴ (شش ماه دیگر) به قمر پوشیده از یخ مشتری می‌رسد، حامل پیامی حکاکی شده با لیزر است که ارتباط بشریت با قمر یخی را جشن می‌گیرد و ادای احترامی به ماموریت‌های گذشته این سازمان است که همگی به دنبال حیات در سیاره‌های فرازمینی بودند.

پژوهشگران اطمینان دارند اقیانوس عظیمی از آب شور کیلومتر‌ها زیر سطح پوشیده از یخ اروپا وجود دارد که این قمر را به نامزد اصلی میزبانی از حیات فرازمینی در منظومه شمسی تبدیل می‌کند. با این حال تعیین اینکه آیا این اقیانوس پنهان دارای عناصر شیمیایی مناسب برای حمایت از حیات است یا نه، دشوار بوده است.

دانشمندان سازمان آمریکایی «متی اینترنشنال» اظهار کرده‌اند، ما صدا‌های ضبط شده را به ۱۰۳ زبان جمع آوری کردیم و تصمیم گرفتیم آنها را به شکل موج‌هایی تبدیل کنیم که این صدا‌ها را به صورت بصری نشان می‌دهد. 

همکاران ناسا این شکل از موج‌ها را در صفحه فلزی حک کردند که از الکترونیک حساس فضاپیما در برابر تشعشعات شدید سیاره مشتری محافظت می‌کند. از آنجا که آب برای برقراری حیات اولویت اصلی کاوش‌های سازمان هوانوردی و فضای ایالات متحده آمریکا است، بخش دیگری از پیام نیز به طوری طراحی شده که طول موج‌های اجزای آب را به صورت بصری به تصویر می‌کشد.

حک کردن پیام‌ها در فضاپیما روش جدیدی نیست و پیام کلیپر پیروی از سنتی است که قدمت به آن چند دهه می‌رسد.

این ماموریت هدف اصلی خود را بررسی و تحقیق درباره قمر یخی و جستجوی اطلاعات در مورد وجود حیات در آن قرار داده است. یکی از جوانب این ماموریت، ارسال یک پیام میان دو سیاره آبی است که به زبان‌های مختلف و شکل‌های مختلف ارسال می‌شود و به عنوان نمونه تلاشی برای حضور انسان در فضا و کشف اسرار آن به جا می‌ماند.

ماموریت ناسا اطلاعاتی ارزشمند از این قمر را در اختیار می‌گذارد و شاید ادله‌ای برای وجود زندگی در فضا را ارائه دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توقیف خودرو‌های قاچاقچیان با کار اطلاعاتی مشترک
  • قاچاقچیان با بار تریاک در یزد به دام افتادند
  • تهدید حیات جزیره سرخ‌گون هرمز با شیشه و پلاستیک
  • محکومیت قاچاقچیان کالا در اردبیل
  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری
  • دپو بیش از ۱۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در شیراز
  • کشف هروئین از معده قاچاقچیان در جهرم
  • ببینید | حضور ترسناک یک کورکودیل در حیات یک خانه‌!
  • جریمه ۱۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریالی قاچاقچیان کالا در شیراز
  • ۸۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بندرعباس کشف شد