Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، دکتر مصطفی جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل ظهر امروز در جمع خبرنگاران از اثربخشی ۴۰ درصدی واکسن آنفلوانزا در پیشگیری از ابتلا به این بیماری فصلی خبر داد.

وی افزود: با توجه به اینکه واکسن آنفلوانزا همه‌ساله در ایام شهریور و مهر ماه برای افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای و کادر بهداشت و درمان تزریق می‌شد، واکسن از طریق معاونت بهداشتی وزارت بهداشت تهیه و برای کارکنان درمانی، مادران باردار، بیماران خاص، جانبازان شیمیایی بالای ۵۰ درصد به بالا و معلولین توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوانیان با اشاره به اینکه اثربخشی واکسن آنفلوانزا در بهترین شرایط ۳۰ تا۵۰ درصد بوده است، بیان کرد: ۴۰ درصد کسانی که سال گذشته واکسن آنفلوانزا را تزریق کردند از این ویروس در امان ماندند، بنابراین از هر ۱۰۰ نفر با وجود استفاده از واکسن، ممکن است ۶۰ نفر به‌واسطه در معرض قرار گرفتن با ویروس مبتلا شوند.

متخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی بابل عنوان کرد: نباید روش‌های حفاظتی را کنار بگذاریم و فقط به دنبال تزریق واکسن آنفلوانزا باشیم، با تجویز واکسن آنفلوانزا شانس ابتلا به بیماری همچنان وجود دارد، شرط اصلی برای جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های تنفسی و آنفلوانزا  استفاده از ماسک، فاصله‌گذاری اجتماعی و شستن مکرر دست‌ها است که می‌تواند افراد را از عفونت‌های تنفسی، عفونت‌های گوارشی و سایر عفونت‌ها محافظت کند.

این مسؤول تاکید کرد: با توجه به اینکه واکسن آنفلوانزا حدود یک هفته در سطح مراکز بهداشتی شروع به توزیع‌شده است، واکسن در این مرحله مختص کارکنان درمانی، مادران باردار، بیماران خاص و جانبازان شیمیایی ۵۰ درصد به بالا، مراکز نگهداری سالمندان و معلولین تحت پوشش بهزیستی هستند قرار می‌گیرد.

وی تاکید کرد: همشهریان بعد از توزیع سراسری واکسن در سطح داروخانه‌ها می‌توانند با مراجعه به داروخانه‌ها واکسن آنفلوانزا را دریافت کنند، استفاده از ماسک، شستن دست‌ها و فاصله‌گذاری شرط اصلی بوده و تزریق واکسن هرگز جایگزین آن نمی‌شود و کسانی که از واکسن استفاده کردند، باید مسائل بهداشتی را رعایت کنند.

*نحوه دریافت واکسن آنفلوانزا

جوانیان با بیان اینکه مادران بارداری که زیرپوشش خانه‌های بهداشت و پایگاه پزشک خانواده بودند فراخوان شده و زمان مشخص تزریق می‌شوند، اظهار کرد: اما مادرانی که هیچ مدارک ثبتی در این سیستم ندارند با نامه پزشک متخصص و مدارک لازم بارداری به خانه‌های بهداشت و یا پایگاه پزشک خانواده مراجعه کنند تا اقدامات لازم صورت پذیرد.

متخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: توزیع واکسن آنفلوانزا برای کارکنان درمانی در بیمارستان‌ها در حال توزیع است، برای جانبازان بالای ۵۰ درصد و شیمیایی لیست اسامی از بنیاد شهید و امور ایثارگران دریافت خواهد شد و چند مرکز خاص جهت تزریق واکسن اعلام خواهد شد.

وی بیان کرد: لیست بیماران خاص از طریق معاونت درمان دانشگاه دریافت خواهد شد تا بیمارانی خاص شامل بیماران هموفیلی، تالاسمی، ام‌اس، بیماران همودیالیزی، بیماران سرطانی که در حال شیمی‌درمانی هستند، بیمارانی که پیوند شدند و در حال دریافت داروهای شیمی‌درمانی است بر اساس زمان‌بندی مشخص واکسن دریافت کنند.

 جوانیان در پایان گفت: بیمارانی که در لیست بیماران خاص نیستند با ارائه مدارک لازم بعد از فراخوان به معاونت درمان مراجعه کنند تا اقدامات لازم برای تزریق واکسن صورت پذیرد.

انتهای پیام/۸۶۰۴۸/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسن درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل واکسن آنفلوانزا بیماران خاص تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۶۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثار کشف‌ شده در خیابان باباطاهر همدان مربوط به دوره ایلخانی است

معاون میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: در پی عملیات اجرایی پیاده‌راه باباطاهر همدان و در سفال‌های تاریخی کشف شده در این منطقه، شواهدی از دوره اسلامی و ایلخانی قابل مشاهده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، حمیدرضا حیدری امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت‌_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حین حفاری در روز یکشنبه شانزدهم اردیبهشت‌، در عمق ۱.۵ متری در ابتدای خیابان باباطاهر که از سوی شهرداری به‌منظور آغاز عملیات عمرانی پیاده‌راه سازی آغاز شده بود، یک دیواره آجری از یک بنا کشف شد که به نظر باستان‌شناسان شواهدی از دوره اسلامی، و ایلخانی روی بعضی تکه‌های سفال‌های قابل رؤیت است.

وی با اشاره به توقف پروژه پیاده‌راه‌سازی باباطاهر همدان، افزود: مکاتبه لازم برای دریافت مجوز از پژوهشکده تهران برای کاوش در این منطقه انجام شد و منتظر دریافت مجوز هستیم.

کد خبر 751774

دیگر خبرها

  • آثار کشف‌ شده در خیابان باباطاهر همدان مربوط به دوره ایلخانی است
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • کمک کمیته امداد خراسان شمالی به بیماران خاص
  • خدماتی که صندوق صعب‌العلاج به بیماران تالاسمی ارایه می دهد
  • خدمات صندوق صعب‌العلاج برای بیماران تالاسمی
  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود
  • آغاز دادگاه حقوقی بین‌المللی بیماران تالاسمی
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته