Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعالان مستقل کارگری شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در بیانیه‌اى درباره مالک آینده شرکت، نوشتند: با واگذاری شرکت به هرگونه بخش خصوصی مخالف بوده و تنها راه نجات هفت‌تپه را واگذاری آن به دولت یا نهاد‌های وابسته به دولت می‌دانیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزارى دانشجو، فعالین مستقل کارگری شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در بیانه‌ای در خصوص شایعاتی که در فضای مجازی درباره مالک آینده شرکت منتشر می‌شود، نوشتند: با هرگونه بخش خصوصی یا خصوصی‌های به اصطلاح تعاونی مخالف بوده و تنها راه نجات هفت تپه و این صنعت عظیم را واگذاری آن به دولت یا نهاد‌های وابسته به دولت و در راس آن‌ها شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی استان خوزستان می‌دانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این بیانیه آمده است:
با توجه به اینکه اخیراً خبر‌ها و شایعات متعددی درباره نحوه واگذاری شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه و گمانه زنی‌های بسیاری در این خصوص در فضای مجازی و رسانه‌ها منتشر شده است و از طرفی با توجه به حجم پیام‌ها و سوالات همکاران دلسوز و ارجمند لازم می‌دانیم موضع خود را همچون گذشته بطور کاملاً شفاف اعلام نماییم.

همچون همیشه جهت اطلاع تصمیم گیران به صراحت اعلام می‌داریم که با هرگونه بخش خصوصی یا خصوصی‌های به اصطلاح تعاونی مخالف بوده و تنها راه نجات هفت تپه و این صنعت عظیم را واگذاری آن به دولت یا نهاد‌های وابسته به دولت و در راس آن‌ها شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی استان خوزستان می‌دانیم و این موضوع را بار‌ها و بار‌ها در تمام جلسات منجمله جلسات کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی مطرح کرده ایم و آنچه مسلم است این است که کارگران هفت تپه ۵ سال زحمت و مشقت و زجر و آنهمه هزینه را متحمل شدند تا این قطب تولید شکر کشور برای همیشه نجات پیدا کرده و به ساحل آرامش برسد.
طبق آخرین رایزنی‌ها و اطلاعات ما بر اساس پیشنهادی که توسط فعالین کارگری مطرح شده بود گزینه اول واگذاری شرکت تا این لحظه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان می‌باشد.   در پایان فارغ از اینکه این خبر‌های مشکوک و شایعات متعدد صحت داشته باشد یا به منظور ایجاد فضای رسانه‌ای و حتی در مواردی برای ایجاد ترس و وحشت در دل همکاران گرامی منتشر شده باشد آنچه مهم است این است که می‌بایست تا آخرین دقایق هوشیار بود تا جلوی تکرار اشتباهات ویرانگر گذشته گرفته شود و این قطب صنعتی که سهم عمده‌ای در تولید کشور دارد مجدداً احیا شده و امنیت شغلی و آرامش فکری از دست رفته کارگران هفت تپه باز پس گرفته شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرونده هفت تپه شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه خصوصى سازى مجلس شوراى اسلامى فساد اقتصادى دولت یا نهاد های وابسته به دولت هفت تپه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۷۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی

محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • چالش‌های آوج در مسیر توسعه
  • چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟
  • خانه تاریخی آصف اردبیل واگذار می‌شود
  • خانه آصف اردبیل برای مرمت به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • بنا‌های تاریخی اردبیل برای احیا به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟