Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود نوروزی پیش از ظهر سه شنبه در جلسه کارگروه رسانه و فضای مجازی گیلان با بیان اینکه همزمان با شیوع بیماری کرونا گیلان و قم جز اولین استان‌های درگیر با این ویروس ناشناخته بودند، گفت: وخامت اوضاع و خطرات ناشی از شیوع این بیماری در گیلان و قم سبب شده دیگر استان‌ها با تجارب بیشتر و جدی گرفتن این بیماری مدیریت راحت تر و بهتری را در پیش بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت فنی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان افزود: اگر تلاش جهادگران و همکاری‌های گسترده بخش‌های مختلف خدمت رسانی نبود برای مهار پیک اول کرونا در گیلان با مشکلات جدی رو به رو می‌شدیم.

وی با اشاره به اینکه با مدیریت درست و همدلی مردم و مسئولان موفق به کنترل پیک اول کرونا در گیلان شدیم، گفت: متأسفانه کاهش سختگیری‌ها و بازگشایی برخی فعالیت‌ها بعد از پیک اول سبب شد تا شاهد کم شدن میزان مشارکت‌ها و عملکرد منفعلانه مردم هستیم.

نوروزی به افزایش میزان موارد ابتلاء و بستری در ماه‌های گذشته در استان گیلان اشاره و تصریح کرد: ما نگرانی آغاز فصل سرما و شکل گیری موج دوم ابتلاء هستیم.

وی با اشاره به تعطیلات پیش رو و مسافرت‌های غیر ضرور به استان گیلان، گفت: گیلان نباید قربانی تعطیلات در استان‌های دیگر شود، عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی گیلان را با خطر جدی مواجه کند.

نوروزی نقش رسانه‌ها به خصوص صدا سیما و فضای مجازی را در امر آموزش چگونگی رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بسیار مهم دانست و افزود: با واقعیت گویی از وضعیت شیوع بیماری مردم را برای رعایت هرچه بهتر پروتکل‌ها تشویق کنیم.

وی از شهروندان خواست با رعایت پروتکل‌ها از ترددهای غیر ضروری جلوگیری و تاکید کرد: می‌توان با استفاده از قوه قهریه مانع ورود مسافران به این استان شد.

نوروزی به طرح هر خانه یک پایگاه سلامت اشاره و با بیان اینکه در قالب این طرح پنج هزار و ۵۰۰ سفیر سلامت از خانوارها جذب شدند، افزود: سفیر سلامت برای خانواده خود آموزش‌ها و نکات بهداشتی را بازگو و همچون رابطین بهداشتی در سطح محلات نیز اهداف آموزشی و بهداشتی را پیاده کنند.

کد خبر 5041764

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشكی گیلان ویروس کرونا هشدار مسافرتی ویروس کرونا چهل سالگی دفاع مقدس شیراز اربعین 99 آمار کرونا بوشهر شیوع کرونا گرگان اربعین حسینی کرمانشاه دفاع مقدس خطبه های نماز جمعه هفته دفاع مقدس مجلس شورای اسلامی پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۷۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، بنابر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آن‌ها عازم سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک را انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

براساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند، علاوه بر این، در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم