Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اصغر خالقی، سه‌شنبه در نشستی افزود: با توجه به اینکه شمار مبتلایان به کرونا در این شهرستان در حال افزایش است و در ۲ هفته گذشته، نتایج بین ۵۰ تا ۷۰ درصد آزمایش‌های انجام شده برای تشخیص کووید ۱۹ مثبت بوده است، رعایت اصول بهداشتی، خودداری از حضور در تجمع‌ها و اماکن پُر رفت و آمد ضروری است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا اضافه کرد: ما همچنان بر رعایت پروتکل‌های قبلی مبنی بر شست و شو و ضد عفونی کردن دست‌ها، استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی تاکید می‌کنیم و برگزاری تجمع‌ها، نشست‌ها و هر نوع مراسمی را به هر شکل ممکن به صلاح نمی‌دانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خالقی بیان داشت: همچنین شایسته است که کمک‌ها و نذورات مردم در دهه آخر صفر به تهیه ماسک و مواد ضدعفونی کننده برای محرومان به ویژه محرومان مبتلا به کرونا اختصاص داده شود.

وی تاکید کرد: باید از گردهمایی و دید و بازدیدهای اداری که نقش عملیاتی ندارند و بیشتر جنبه تشریفاتی دارد نیز خودداری شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: در شرایط کنونی و به دلیل به بروز شدید این بیماری، برای در امان ماندن دانش‌آموزان از ابتلای به ویروس کووید ۱۹ بهترین روش آموزش مدارس را آموزش مجازی می‌دانیم.

وی گفت: به باور من باید همکاران ما در دانشگاه علوم پزشکی فسا با همیاری دست‌اندرکاران حوزه شورای تامین این شهرستان، بدون اغماض صنوف و حتی اداره‌های متخلفی را که از رعایت پروتکل‌های بهداشتی سرپیچی می‌کنند، پلمب کنند، همچنین تاکسی‌ها و وسایل حمل و نقل عمومی که از انجام این پروتکل‌ها خودداری می‌کنند، متوقف شوند و از حضور افراد مبتلایی که قوانین قرنطینه را رعایت نمی کند و در خارج از منزل حضور می‌یابند به هر طریق ممکن ممانعت به عمل آید.

خالقی، با بیان اینکه تمام اداره‌ها، نهادها و سازمان‌ها باید در قبال نقش سازمانی و اجتماعی خود در زمینه مبارزه با کرونا پاسخگو باشند ،اظهار داشت: از فعالان رسانه‌ها، متنفذین و همه آنهایی که دل در گرو صیانت از سلامت مردم دارند، انتظار داریم که در این مورد بیش از پیش کوشا باشند.

امسال آیین اربعین حسینی (بیستم صفر) مصادف با پنجشنبه هفدهم مهرماه 99 و سالروز رحلت پیامبر اکرم (ص) (بیست و هشتم صفر) برابر با جمعه بیست و پنجم مهرماه است.

شهرستان فسا در فاصله ۱۳۰کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است.

بنا به اظهار سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا ظهر امروز (پانزدهم مهرماه ۹۹) تاکنون ۴۷۹ هزار و ۸۲۵ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۲۲۷ بیمار کرونایی دیگر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۲۷ هزار و ۴۱۹ نفر رسیده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا فسا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا اربعین فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا فسا اربعین فارس ویروس کرونا فسا اربعین فارس اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۹۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۰ نفر در استان کردستان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، فرزام بیدارپور اظهار کرد: ۱۰ نفر (از ابتدای سال جاری تاکنون) در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی مسموم شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها سمی هستند، افزود: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آن‌ها ندارند و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، خاطرنشان کرد: تنها راه‌حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

بیدارپور تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر است و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین پنج تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هرچه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

کد خبر 748429

دیگر خبرها

  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • وزیر علوم از دلیل اخراج استادان دانشگاه پرده برداشت
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی