Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه همکاری فکری و رسانه‌ای میان ایران و روسیه برای مقابله با توطئه‌های رسانه های آمریکایی مهم است، گفت: آماده گسترش همکاری رسانه‌ای با روسیه هستیم.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، سومین نشست کمیته همکاری‌های رسانه‌ای ایران و روسیه به میزبانی معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روز سه‌شنبه بعدازظهر در تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نشست به دلیل شرایط شیوع کرونا، به‌صورت وبینار و با سخنرانی آنلاین (برخط) شماری از سیاست‌گزاران و مدیران رسانه‌های جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه برگزار شد.

سخنگوی وزارت خارجه در این نشست گفت: در شرایطی گردهم آمدیم که جهان در حال تغییر و ویروس کرونا ابعاد مختلف سیاسی و اقتصادی جهان را تحت تاثیر قرار داده است.

سعید خطیب زاده با اشاره به برگزاری نشست مزبور به شیوه وبینار تصریح کرد: همین نشست امروز حاکی از تغییری است که کرونا بر همه پدیده ها گذاشته است. در این دنیای در حال تغییر محور شرق از نظر سیاسی و اقتصادی محور مهمی است و تهران و مسکو در این محور نقش مهمی دارند.

وی، توطئه های رسانه های آمریکا و روابط استراتژیک تهران-مسکو  را یادآور شد و افزود: همکاری فکری و رسانه ای میان ایران و روسیه برای مقابله با توطئه های رسانه های آمریکایی مهم است.

سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه اخبار جعلی فضای رسانه ای دو کشور را تحت تاثیر قرار داده، خاطرنشان کرد: در بعد دیپلماسی عمومی، تصویر دو کشور برای نخبگان مهم است و وزارت امور خارجه آمادگی دارد با همکاری طرف روس برای تعمیق همکاری ها تلاش کند.

روابط اقتصادی و فرهنگی تهران-مسکو تقویت شود

سفیر ایران در روسیه نیز در این نشست گفت: روابط سیاسی مستحکمی بین تهران و مسکو شکل گرفته اما باید روابط اقتصادی و فرهنگی هم تقویت شود.

کاظم جلالی با بیان اینکه در زمینه فرهنگی هنوز شناخت کامل بین دو ملت شکل نگرفته و نیاز به کار دارد، افزود: البته برای ایجاد شناخت متقابل بین دو ملت نقش رسانه ها مهم است و اهمیت رسانه جایگاه ویژه ای دارد.

وی با اشاره به این موضوع که دیپلماسی رسمی بدون دیپلماسی عمومی و رسانه ای کار مهمی انجام نمی دهد، تصریح کرد: ما مواضع مشترکی برای تبلیغ داریم و مبارزه با یکجانبه گرایی، افراط گرایی و اشغال گرایی از جمله این مواضع مشترک هستند.

سفیر ایران در روسیه، نقش کمیته همکاری های رسانه ای ایران و روسیه را مهم وتعیین کننده دانست و خواستار برگزاری منظم جلسات بین اعضای ایرانی و روس این کمیته شد.

جلالی با بیان اینکه ما در سفارت، پیگیر همکاری های رسانه ای بین دو طرف هستیم، گفت: اسم خلیج جنوب ایران فارس است و در روسیه الیوم عربی به خلیج عربی معروف است که باید  رسانه های روسیه به این موضوعات توجه کنند.
 

وی با تقدیر از مواضع روسیه در شورای امنیت در مقابل یکجانبه گرایی آمریکا خاطرنشان کرد: بی تردید روابط سیاسی دو کشور زمانی می تواند ماندگار شود که حمایت اقتصادی و فرهنگی داشته باشد و روابط ایران و روسیه خوب و رو به پیشرفت است اما در دو زمینه دچار نقص جدی هستیم که روابط آینده را دچار تهدید می کند و آن هم بعد اقتصادی و فرهنگی است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران ایران و روسیه رسانه روسیه وزارت خارجه سخنگوی وزارت خارجه اقتصادی و فرهنگی ایران و روسیه رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۹۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه توسط وزرای خارجه ایران و استونی

به گزارش خبرگزاری مهر، در گفت‌وگوی تلفنی امروز (پنجشنبه) مارگوس تاساکانا، وزیر امور خارجه استونی با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان، در خصوص آخرین وضعیت روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای بحث و تبادل نظر شد.

طرفین در این گفت‌وگو با اشاره به وجود فرصت‌ها و ظرفیت‌های همکاری میان دو کشور، آمادگی متقابل برای توسعه بیش از پیش مناسبات را مورد تاکید قرار دادند.

امیرعبداللهیان در خصوص تحولات فلسطین، تاکید کرد: عمق فاجعه نسل کشی و جنایات صهیونیست‌ها در غزه می‌طلبد که تمامی کشورها برای برقراری آتش بس پایدار، رفع کامل محاصره انسانی، تبادل اسرا و جلوگیری از وقوع جنایات بیشتر رژیم اسرائیل در غزه تلاش کنند.

وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به درخواست طرف استونیایی در خصوص کشتی توقیف شده در آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران و آزادی خدمه استونی، اظهار داشت: کشتی توقیف شده که در آب‌های سرزمینی ایران رادار خود را خاموش کرده و امنیت دریانوردی را به خطر انداخته در توقیف قضائی قرار دارد، اما ایران همه خدمه آن را با نگاه انسانی آزاد کرده است و در صورت همراهی کاپیتان کشتی، امکان بازگشت آنها به کشورشان و از جمله استونی فراهم است.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: رعایت قوانین و مقررات دریایی از سوی تمامی کشتی‌ها در راستای حفظ امنیت دریانوردی امری ضروری و غیرقابل اجتناب است.

مارگوس تاساکانا، وزیر امور خارجه استونی نیز ضمن با اهمیت دانستن روابط کشورش با جمهوری اسلامی ایران ابراز امیدواری کرد که در سایه رفع موانع، مناسبات فی‌مابین بیش از پیش گسترش یابد.

وزیر امور خارجه استونی همچنین با اشاره به بحران‌های منطقه‌ای، خواستار همکاری همه کشورها برای توقف جنگ در غزه شد.

وی از نگاه انسانی جمهوری اسلامی ایران برای آزادی خدمه کشتی توقیف شده قدردانی کرد.

کد خبر 6095271

دیگر خبرها

  • روحیه مبارزه و شجاعت ایران را تمجید می‌کنیم
  • تاکید عمار حکیم بر گسترش همکاری فرهنگی ایران و عراق
  • امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • تاکید عربستان بر آتش‌ بس فوری در غزه
  • تاکید عربستان بر آتش‌بس فوری در غزه
  • تاکید وزیر خارجه مصر بر تقویت روابط مردمی و گردشگری با ایران
  • دولت عراق استفاده از واژه «اسرائیل» را در رسانه‌ها ممنوع کرد
  • دیدار وزرای خارجه ایران و مصر در حاشیه نشست سازمان همکاری اسلامی
  • بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه توسط وزرای خارجه ایران و استونی
  • امیرعبداللهیان: ایرانیان معدودی تحت تاثیر فضاسازی رسانه‌های معاند نگران تردد خود به ایران هستند/ آنها می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد وزارت خارجه از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند