Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@04:28:46 GMT

نکاتی مهم درباره پرورش قارچ در خانه

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۵۰۴۴۳

نکاتی مهم درباره پرورش قارچ در خانه

قارچ را می‌توانید در خانه پرورش دهید، ولی فکر نکنید کار راحتی است و بدون آگاهی لازم در این زمینه موفق می‌شوید. علاوه بر مطالعه‌ی این گزارش نیاز است که دوره‌های آموزشی مربوطه را هم بگذرانید یا از تجربه‌ی شخصی کاردان استفاده کنید.

قارچ‌های خوراکی سه نوع رایج از جمله قارچ صدفی، دکمه‌ای و شیتاکه دارند. لازم است بدانید، لذیذترین آن‌ها قارچ دکمه‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در ادامه به بررسی سود اقتصادی، نکات مهم و خطرات احتمالی پرورش قارچ دکمه‌ای می‌پردازیم.

۱. سود اقتصادی

الف) هزینه‌های خرید کمپوست (بستری که قارچ در آن پرورش می‌یابد)، حمل و نقل و خاک برای مساحتی به وسعت ۴۰ متر مربع حدود ۴ میلیون تومان است.

ب) هزینه‌های نیروی انسانی برای راه‌اندازی، تخلیه‌ی کمپوست‌ها، ورود کمپوست‌های جدید و خاکدهی حدود ۸۰۰ تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.

ج) هزینه‌های آب، برق و گاز را به طور میانگین حدود ۳۵۰ تا ۴۵۰ هزار تومان در نظر بگیرید.

د) ۴۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان را برای هزینه‌های پیش‌بینی نشده در نظر بگیرید.

ه) سود این کار به محصولاتی که برداشت می‌کند بستگی دارد. برای مثال، برداشت از یک بستر ۴۰ متری به طور متوسط ۴ میلیون تومان سود خالص دارد.

۲. نکات مهم در پرورش قارچ

الف) بهترین زمان برای پرورش قارچ، بین ماه‌های مهر تا آذر است؛ اما اگر شرایط دما و رطوبت را کنترل کنید در تمام فصول می‌توانید به پرورش قارچ بپردازید.

ب) هیچ نور مستقیمی نباید به قارچ تابیده شود.

ج) دیوار‌ها و کف را باید با سیمان یا پلاستیک‌های مخصوص عایق کنید. چون اگر گچ باشد در مقابل رطوبت موجود در هوا فرسایش پیدا می‌کند.

د) در صورت نبود دستگاه رطوبت‌ساز، آب‌پاشی مرتب دیوار‌ها و کف اتاق می‌تواند به ایجاد رطوبت لازم کمک کند.

۳. خطرات احتمالی: ۲ مورد

الف) محل پرورش قارچ باید با فاصله از اتاق‌های زندگی شما باشد. برای مثال می‌توانید انباری، فضایی در پشت بام یا اتاقی که با فاصله از اتاق‌های زندگی شما قرار دارد را انتخاب کنید. این رعایت فاصله به علت باکتری‌ها، قارچ‌ها، نماتود‌ها و حشراتی است که در هنگام پرورش قارچ در بستر این محصول ظاهر می‌شوند.

ب) برای ظهور کلاهک‌های قارچ، دما باید بین ۱۶ تا ۱۸ درجه‌ی سانتی‌گراد باشد و رطوبتی نزدیک به ۸۵ درصد نیاز است. این شرایط را می‌توانید با ۲ دستگاه بخور خانگی (سرد و گرم) در محیطی به مساحت ۴۰ متر مربع به وجود آورید. دقت کنید که اگر دما و رطوبت را نتوانید کنترل کنید ممکن است محصول از بین برود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پرورش قارچ سبک زندگی پارسی خبر قارچ صدفی پرورش قارچ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۰۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ تا تکنیکی که با آن در طول خواب می‌توانید حافظه تان را تقویت کنید (فیلم)



منبع:پیج dr.neurosafari

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: رازهای داشتن مغزی قوی: 3 تکنیک ساده که زندگی شما را متحول می‌کنند (فیلم)

دیگر خبرها

  • کشاورزان بوشهری مراقبت‌های بعد از بارندگی در مزارع را جدی بگیرند
  • ۳ تا تکنیکی که با آن در طول خواب می‌توانید حافظه تان را تقویت کنید (فیلم)
  • مراقب «کلاهک‌های مرگ» باشید
  • نکاتی برای یافتن حلقه ازدواج مناسب از سایت زر
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • یک کیلو گوشت چند سیخ کباب چنجه دارد
  • مراقب این قارچ‌ها باشید!
  • سفر به دبی با عوارض خروج از کشور رایگان
  • وزیر آموزش و پرورش: اگر کسی به ایران چپ نگاه کند، درون خانه‌اش تنبیه می‌شود
  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟