Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نیرو گفت: در صورتی که مشترکان روستایی مطابق الگوی سال گذشته مصرف کنند، ۵۰ درصد جمعیت روستایی معادل ۱۰ میلیون نفر از تخفیف صددرصدی طرح برق امید برخودار خواهند شد. به گزارش پول نیوز، رضا اردکانیان در «آیین بهره برداری از طرح‌های ملی روستایی و عشایری» با بیان اینکه آب و برق به عنوان دو کالای راهبردی و زیرساختی نقش مهمی در زندگی و توسعه عمران دارد، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران خدمت رسانی وسیعی انجام داده که می‌توان با افتخار شاخص‌های ایران را در مقایسه با سطح جهانی نگاه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود: جمعیت شهری و روستایی تحت پوشش شبکه برق در جهان به ترتیب ۹۶ و ۷۹ درصد است که این رقم در کشور ما به ترتیب ۱۰۰ و ۹۷ درصد است و به دنبال تکمیل پوشش شبکه روستایی تا پایان دولت دوازدهم به ۹۹.۹ درصد هستیم که شامل ۲۰ هزار خانوار عشایر و کوچنده خواهد بود.

وزیر نیرو تصریح کرد: میزان دسترسی به منابع آب در مناطق شهری و روستایی جهان به ترتیب ۸۵ و ۵۳ درصد است که این رقم در کشور به ترتیب ۱۰۰ و ۸۳.۵ درصد است.

وی افزود: اتفاقات خوبی در هفت سال اخیر شکل گرفته است و علاوه بر ۹۰۰ هزار نفر که قبل از دولت حاضر، در روستا‌ها از شبکه آب پایدار برخودار بودند، ۸ میلیون نفر نیز به این جمعیت اضافه شدند و ۱.۴ میلیون نفر تا پایان سال به آن اضافه می‌شود.

هر هفته ۳۵ روستا به شبکه دسترسی آب وصل می‌شوند

اردکانیان بیان کرد:  هر هفته ۳۵ روستا به شبکه دسترسی آب وصل می‌شوند و امروز ۱۱ هزار و ۹۱۸ روستا از این نعمت برخودارند، ۳۷۰۹ روستا در این هفت سال اخیر به شبکه برق متصل شدند و تا پایان دولت به رکورد ۹۹.۹ می‌رسیم و امروز به مناسبت روز روستا و عشایر ۱۵۰ روستا در ۲۲ استان کشور به شبکه وصل می‌شوند.

وزیر نیرو بیان کرد: طرح برق امید در  شهریور با مصوبه هییت وزیران نهایی شد و از آبان ماه عملیاتی خواهد شد، مطابق برنامه ریزی‌های صورت گرفته در صورتی که مشترکان روستایی مطابق الگوی سال گذشته مصرف کنند نیمی از هموطنان روستایی معادل ۱۰ میلیون نفر از این تخفیف برخوردار خواهند شد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: برق روستا منابع آب روستایی عشایری میلیون نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۰۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستائیان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام ملایی‌هزاروندی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به آموزش مهارت بین روستائیان و عشایر، اظهار داشت: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بین روستائیان و عشایر در سال گذشته 4هزار و 288 نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

وی ادامه داد و افزود: این آموزش ها در قالب  750 هزار و 99 نفرساعت در حرفه هایی  ازقبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران‌کاری، سرمه‌دوزی، خیاطی، قالی‌بافی و ... بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان  اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاها را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه دانست و گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها ازاهداف اجرای آموزش مهارتی دراین مناطق است.

ملایی‌هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، گفت:  ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان  وعشایر مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران وتبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 55 مرکز آموزش دولتی و یک هزارو 530 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • افزایش ۲.۵ درصدی مشترکان برق
  • تخفیف موزه‌ها و اماکن تاریخی یزد به مناسبت روز معلم
  • اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • برگزاری جشنواره «گیلاس کن»
  • افزایش ده درصدی مصرف برق در خراسان رضوی
  • بهره مندی هشتاد درصدی جمعیت روستایی ارومیه از شبکه آب و فاضلاب
  • ۳۰۲ کیلومتر راه روستایی در لرستان آسفالت شد