Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - به تازگی ویدئویی در خصوص دغدغه‌های یکی از شهروندان نسبت به موضوع نخاله‌های ساختمانی و مدیریت آن ها مطرح شد که شهردار تهران در پاسخ به این دغدغه، مهم‌ترین و آخرین اقدامات در این زمینه را مطرح کرد و اطمینان داد نخاله‌های ساختمانی که خارج از شهر انباشته شده‌اند، به هیچ عنوان ربطی به نخاله‌های شهر تهران ندارند و اقدامات شهرداری در این زمینه علمی، شفاف و مشخص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، مهدی احمدمهرابی معاون پسماندهای ساختمانی و عمرانی این سازمان ضمن قدردانی از نگاه ویژه و دغدغه‌مند شهردار تهران به موضوع نخاله‌های عمرانی و ساختمانی، درباره اظهارات شهردار تهران درباره ساماندهی این پسماندها گفت: در تهران روزانه بین 33 تا 35 هزار تن نخاله ساختمانی تولید می‌شود که 76 درصد آن به گود آبعلی، 7 درصد به گود آرادکوه و مابقی به گودهای مجاز شن و ماسه و کوره‌های آجرپزی منتقل می شود.
او با تاکید بر نظارت کامل سازمان مدیریت پسماند بر نخاله‌های حاصل از تخریب و ساخت و ساز ساختمان در تهران ادامه داد: در این دوره از مدیریت شهری مقرر شد افرادی که متقاضی جواز ساخت ساختمان و به دنبال آن تخریب و خاک برداری هستند، از طریق معاونت شهرسازی و معماری به سامانه سازمان پسماند وصل شوند. در این سامانه پیمانکارهایی که پیش از این فعالیتشان به تایید رسیده و کارت تردد دارند برای انتقال نخاله‌های ساختمانی معرفی می‌شوند و متقاضی از میان آن ها پیمانکار مورد نظر خود را انتخاب و قرارداد منعقد و در سامانه ثبت می‌شود.
مهرابی گفت: در این مرحله، براساس تقسیم بندی صورت گرفته در مورد مناطق، به پیمانکار اعلام می‌شود که نخاله‌های جمع‌آوری شده به کدام گود انتقال یابد. این روند نیز از ابتدا تا انتها توسط سیستم هوشمند و گشت‌های سازمان به صورت شبانه روزی رصد و کنترل می‌شود.
به گفته او؛ این فرایند شامل نخاله‌های ساختمانی کم حجم نمی‌شود، اما سازمان پسماند در این مورد نیز برنامه‌هایی در دست اقدام دارد که به زودی عملیاتی می‌شود.
مهرابی در بخش دیگر سخنان خود به موضوع بازیافت نخاله‌های ساختمانی نیز اشاره و تصریح کرد: در حال حاضر دو کارخانه بازیافت نخاله‌های ساختمانی در مجموع با ظرفیت 6 هزار و 600 تن در مجموعه آبعلی فعال است. در هفته دولت نیز کلنگ مجموعه‌ای دیگر با ظرفیت 3 هزار و 300 تن به زمین خورد و تا سه ماه دیگر به بهره‌برداری می‌رسد. مجموعه‌ای دیگر با همین میزان ظرفیت هم تا پایان سال مجوز دریافت می‌کند و سال آینده به بهره‌برداری خواهدرسید.
او گفت: تمامی اقدامات شهرداری تهران در زمینه پسماندهای عمرانی و ساختمانی با هدف کاهش دفن این نوع پسماند به دلیل اثرات مخرب آن صورت می‌گیرد. در واقع، سازمان پسماند تلاش می‌کند تا با بازیافت این نخاله‌ها، از آسیب‌های ناشی از دفن این نخاله‌ها در محیط زیست بکاهد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نخاله های ساختمانی سازمان پسماند نخاله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۰۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است

به گزارش صدای ایران از ایسنا، رضا محمدی در حاشیه مراسم تکریم از ۸۰۰ نفر از پاکبانان پایتخت به مناسبت روز جهانی کارگر در جمع خبرنگاران، گفت: براساس آمار و ارقام وضعیت تهران به لحاظ نظافت از پاریس بهتر است.

وی با اشاره به نظرسنجی از شهروندان درباره نظافت پایتخت، تأکید کرد: سامانه‌ای تحت عنوان ۱۳۷ وجود دارد که شهروندان می‌توانند موارد را به این سامانه اطلاع بدهند که شکایت‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش پیدا کرده است.

به گفته مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، یکی از مشکلات شهرداری در حوزه جمع آوری پسماند مدل ماشین آلات جمع آوری پسماند در شهر بود، بطوریکه معدل مدل ماشین آلات پسماند از مدل ۹۱ تا پایان اردیبهشت سال جاری به مدل سال ۱۴۰۰ می‌رسد.

تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت

وی اظهار کرد: همچنین کف حقوق پاکبانان از ۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به ۱۲ میلیون تومان رسیده است که قطعا این موضوعات اثر خود را در کف خیابان و نظافت شهر خواهد گذاشت.

دیگر خبرها

  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند
  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • وضعیت تهران به لحاظ نظافت بهتر از پاریس است
  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی /جزییات این طرح چیست؟