Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان یک اقتصاددان گفت: در برنامه پنج‌ساله هفتم توسعه کشور باید تمرکز بر مسائل بازدارنده و مانع ساز شود. ‏

دکتر بهزاد خسروی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ایران جزو اولین کشورهای درحال‌توسعه جهان بوده که به تدوین و اجرای برنامه‌ریزی توسعه روی آورده است.

وی با بیان اینکه متأسفانه کشور ما علیرغم بیش از ۷۰ سال سابقه برنامه‌ریزی توسعه، هنوز به موفقیت‌هایی که از برنامه انتظار می‎رفت، دست نیافته، ادامه داد: یکی از علل عدم تحقق برنامه‌ریزی در ایران نوع برنامه‌ها عنوان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خسروی یادآور شد: یکی از مشکلات اصلی برنامه‎ریزی در کشور به عقیده بسیاری از صاحب‎نظران و اساتید و مدیران اجرایی بحث جامع بودن برنامه‌ها است.

این اقتصاددان یادآور شد: جامعیت به معنای پوشش موضوعی و گسترده وسیع در برنامه‎هاست.

وی خاطرنشان کرد: در برنامه‌های سوم توسعه کشور این جامعیت به رویکرد اصلی تبدیل شد و در برنامه‌های چهارم، پنجم و ششم نیز استمرار یافت ضمن اینکه مؤلفه‌های دیگری نیز اضافه شده است.

خسروی افزود: یکی از آسیب‎های برنامه‎های گذشته این بود که "همه‌چیز اولویت داشت" وقتی چنین باشد در واقع هیچ‌چیزی اولویت ندارد.

این کارشناس مسائل اقتصادی یادآور شد: باید به اولویت‌ها بیشتر اهمیت داد تا قطار توسعه شتاب بگیرد. بدیل ترتیب  مقابل برنامه‌های جامع، تعابیری چون هسته‌های کلیدی یا core planning، خط دهنده یا برنامه‌های مسئله محور است.

وی گفت: به نظر در برنامه پنج‌ساله هفتم توسعه کشور باید تمرکز بر مسائل و مشکلات بازدارنده و مانع ساز شده و بر پیش‌ران‌ها توجه ویژه کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی برنامه ششم توسعه ایران برنامه ریزی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۱۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران

مدیر نگهداری و بهره‌برداری از تأسیسات آبی و برق‌آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: با توجه به ضرورت حفظ منابع آبی برای دوره‌های بعدی، برنامه‌ریزی تأمین آب کشتزارهای مازندران براساس نوبت‌بندی خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، جواد دادویه، امروز_یکشنبه نهم اردیبهشت_ با اشاره به آغاز فعالیت کشاورزان در کشتزارهای استان از میانه‌های فروردین و نیاز به آب برای عملیات کاشت اظهار کرد: خوشبختانه با توجه به آورد مناسب رودخانه‌ها و بارندگی‌های خوبی که از ابتدای سال آبی جاری تا کنون در بالادست سد داشتیم، وضعیت ذخیره آب در سد آیت‌الله صالحی مازندرانی مطلوب است.

وی افزود: حجم آب ذخیره شده در مخزن به بیش از ۱۳۹ میلیون متر مکعب معادل ۹۸ درصد پرشدگی رسید.

مدیر نگهداری و بهره‌برداری از تأسیسات آبی و برق‌آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران با تاکید بر اینکه با توجه به کاهش دبی آب میان‌حوضه‌ای رودخانه بابلرود و آغاز زودهنگام فصل کشاورزی، رهاسازی آب از این سد برای کشتزارهای شبکه البرز از تاریخ بیست‌وهفتم فروردین آغاز شد، گفت: از ابتدای رهاسازی آب کشاورزی از سد البرز تاکنون بیش از پنج میلیون متر مکعب آب برای آبیاری کشتزارهای شبکه البرز اختصاص پیدا کرده است.

دادویه با بیان اینکه با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته و وضعیت مناسب ذخیره مخزن این سد، متناسب با نیاز کشتزارهای پایین‌دست میزان آب مورد نیاز در ماه‌های آتی تأمین می‌شود، عنوان کرد: البته با توجه به ضرورت حفظ منابع آبی برای دوره‌های بعدی، برنامه‌ریزی تأمین آب براساس نوبت‌بندی خواهد بود.

وی ادامه داد: برای تأمین آب آشامیدنی شهرهای گروه الف از سد البرز هم ماهانه ۲.۵ میلیون مترمکعب آب به تصفیه‌خانه بابل انتقال داده می‌شود.

کد خبر 748797

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران
  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • اجرای کنارگذر جنوبی ایلام از اولویت‌های کمیته برنامه‌ریزی شهرستان است
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم