Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم انزلی در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر آزاد سازی حریم سواحل خواستار حرکت به سمت اقتصاد دریامحور در شهرستان بندرانزلی شد.

احمد دنیا مالی"روز سه شنبه در همایش روز ملی روستا و عشایر در سالن اجتماعات استراحتگاه کارگران سنگاچین افزود : نهادها و ارگانهای دولتی باید حریم سواحل را آزاد کنند تا به این ترتیب زمینه برای استفاده بهینه از دریا جهت پرورش ماهی و توسعه صنایع دریایی فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان ساخت : مادامی که سواحل این شهرستان تحت اشغال دستگاهها و ارگانهای مختلف باشد این امر میسر نخواهد بود.
رئیس مجمع نمایندگان گیلان با بیان اینکه توجه به نیازهای جامعه روستایی باید عمیق و زیربنایی باشد از سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر انزلی خواست در حوزه بهداشت و درمان امکانات مطلوب تری برای روستائیان فراهم کند.
وی شهرستان بندرانزلی را از معدود شهرستان های استان با ۱۶ درصد جمعیت روستایی عنوان و ذکر کرد: گرچه تولیدات کشاورزی ما از نظر وزنی در رتبه پایین تری نسبت به سایر شهرستانها قرار دارند اما به لحاظ شاخص بهره وری ارزی و تولید محصولات باغی و شالیزاری با کیفیت از برترین شهرستانهای استان هستیم .
دنیامالی با بیان اینکه باید محدودیت ها را به فرصت تبدیل کنیم، اظهار داشت : نخستین گام در این زمینه تلاش برای عبور از کشاورزی سنتی است. اقلیم این منطقه برای بسیاری از محصولات کشاورزی مناسب است بطور مثال در حاشیه هفت دغنان در زمینی به وسعت ۴۲ هکتار محصولات خانواده بری مانند بلوبری و غیره در حال کشت است و تولید بادام زمینی در اراضی سنگاچین و تولید جوجه یکروزه و مانند آن نیز از این دسته اقدامات است.
وی در ادامه با انتقاد از افزایش حریم تالاب از ۱۵هزار ۵۰۰ هکتار به ۲۵ هزار هکتار در این شهرستان گفت : ۱۰ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی روستاهای این شهرستان در حریم تالاب قرار گرفته که این امر چالشی برای بخش کشاورزی ما محسوب می شود و با طرح این موضوع در دیوان بدنبال رفع این مشکل روستائیان هستیم.
وی تصریح کرد : علی رغم محدودیت ها و مشکلات موجود زمینه برای انجام کارهای نو و جدید فراهم است و باید با خلق روشهای جدید از اراضی کشاورزی بهترین بهره را ببریم. 
بخشدار مرکزی بندرانزلی نیز در این همایش با اشاره به تولید سالانه ۱۱ هزار تن برنج از اراضی شالیزاری این شهرستان اظهار داشت : ارزش ریالی محصول برنج این شهرستان ۲۸۰ میلیارد تومان می باشد.
اسماعیل قاسمی تاکید کرد : سال گذشته در برخی از روستاهای این شهرستان با کم آبی مواجه بودیم که با کمک جهاد کشاورزی و امور آبیاری شهرستان اقدامات پیشگیرانه ای در این حوزه را بکار بستیم .
وی در خصوص خسارت ناشی از بارش باران در فصل برداشت برنج نیز گفت : متاسفانه بارندگی شدید به محصولات برنج برخی کشاورزان خسارت وارد کرد که با پیگیرهای انجام شده از استانداری گیلان و وزارت کشور اسامی خسارت دیدگان از طریق جهاد کشاورزی شهرستان برای دریافت مبلغ خسارت اعلام شده است .
در پایان این همایش از دهیاران و شوراهای اسلامی شهرستان بندرانزلی قدردانی شد.
بندرانزلی در ۴۰ کیلومتری غرب مرکز گیلان واقع شده و ۲۶ روستا و ۳۱ هزار نفر جمعیت روستایی دارد./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۱۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد

رحیم الهیاری مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی ایلام اظهار کرد: مبارزه شیمایی در سطح حدود ۲۱۲ هزار هکتار از مزارع استان علیه علف‌های هرز، ۹۴ هزار هکتار علیه آفات و ۵۷ هزار هکتار علیه بیماری‌ها از جمله زنگ زرد انجام شده است.

وی افزود: این میزان عملیات مبارزه با آفات در سطح مزارع استان، با تلاش مستمر شبکه‌های مراقبت و اطلاع رسانی به موقع به طُرق مختلف از جمله استفاده از ظرفیت فضای مجازی، نصب بنر، ارسال پیامک انبوه، صدور اطلاعیه، بروشور و پوستر‌های آموزشی - ترویجی با هدف ترغیب کشاورزان به انجام به موقع مبارزه شیمیایی با عوامل خسارت‌زا در اراضی زراعی انجام شد.

الهیاری ادامه داد: در سال زراعی جاری، برای کاهش خسارت ناشی از عوامل خسارت‌زای محصولات زراعی بخصوص گندم، ۲۶ گروه، در قالب شبکه‌های مراقبت و پیش آگاهی، متشکل از کارشناسان حفظ نباتات و حوزه تولیدات گیاهی شهرستان‌ها و مدیریت حفظ نباتات استان، مزارع را پایش و به محض مشاهده عوامل خسارت‌زا شامل آفات، بیماری و علف‌های هرز، با اطلاع‌رسانی گسترده به کشاورزان، مانع از بروز خسارت به این قشر زحمتکش و آسیب پذیر می‌شوند.

وی اضافه کرد: با وجود بارندگی‌های فراوان زمستان و بهار و مهیا شدن شرایط برای بروز و اپیدمی بیماری‌های قارچی مخصوصاً زنگ زرد در مزارع غلات، با مشارکت کشاورزان و اجرای توصیه‌های فنی کارشناسان حفظ نباتات استان، بیماری خطرناک زنگ زرد و سایر بیماری‌های قارچی به شکل مطلوب و رضایت بخشی کنترل شده و از بروز خسارت به کشاورزان و کاهش تولید جلوگیری به عمل آمد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی استان ایلام یادآور شد: با توجه به اینکه استان ایلام و شهرستان دهلران به عنوان پنجره ورودی زنگ زرد به کشور شناخته می‌شود، اما کنترل به موقع این بیماری مانع از توسعه زنگ زرد شد.

به گفته وی پیش بینی می‌شود باتوجه به عملیات‌های به موقعی نظیر پایش، مراقبت و مبارزه در گندم‌زار‌های استان، نه تنها کاهش عملکرد در مزارع گندم رخ ندهد بلکه عملکرد مساوی و حتی بیشتر از سال گذشته در استان داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • توانایی ایران در وصل شدن گذر جنوب شرق به اروپای شرقی
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ