Web Analytics Made Easy - Statcounter

زن مسنی که مدت های طولانی در خانه به تنهایی زندگی می کرد سرنوشتی دلخراش را تجربه کرد.

به گزارش گروه گوناگون خبرگزاری برنا؛ یکی از مشکلاتی که ممکن است در افراد مسن رخ دهد که بیشتر یک نوع وسواس و یا اختلال رفتاری است که در آن فرد تلاش می کند تا تمام چیزهایی که به آن علاقه دارد را یکجا جمع کند! این اختلال رفتاری به نام " hoarding " است که فرد مبتلا به آن نهایت تلاش خود را به کار می گیرد تا تمام ابزار و وسایل مورد نیاز خود را که شاید گاها اصلا هیچ کاربردی ندارد را یکجا جمع می کند!

 این مشکل از نظر برخی روان شناسان، یک اختلال روانی است که می تواند در اثر زندگی پر استرس ایجاد شود و فرد مبتلا به هیچ وجه حاضر به از دست دادن این وسایل نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق داده های آماری بیشتر این افراد مسن یا طرد شده هستند و یا بعد از انجام این اقدام، توسط خانواده خود طرد می شوند و این می تواند آنها را چند برابر تحریک کند.

خانم " سالی هانیچک " متاسفانه مبتلا به چنین اختلال روانی-استرسی شده بود که خانواده او سالیان طولانی از او خبر نداشتند و سالیان طولانی به همراه سگ خانگی خود زندگی میکرد. اما این در حالی بود که دختر عموی او به نام " کاجما " با او چندین بار تماس گرفت و اما هیچ پاسخی را دریافت نکرد!

به همین دلیل بسیار شوکه شد و تصمیم گرفت تا فورا به خانه او برود. او گفت که قبل از حضور یافتن در خانه او انتظار بدترین چیزها را داشت و اما بعد از ورود به خانه بسیار شوکه شد. او دقیقا روی یک صندلی که گویی شام آخر عمرش را در حال خوردن بود، جانش را از دست داده و جسم او توسط سگ و موش هایی که در خانه او زندگی میکردند، خورده شده بود و تنها اسکلت او باقی مانده بود!

واقعا دلخراش است! دختر عموی او به هیچ وجه انتظار دیدن چنین صحنه ای را نداشت و بر این باور بود که دختر عموی او قصد شوخی دارد و یک اسکلت را همراه با کلاه گیس را ساخته است تا او را بترساند. اما این چنین نبود!

همچنین محققان علت مرگ او را کاملا طبیعی اعلام کردند و بعد از مرگ توسط سگش خورده شده بود و این سگ در یکی از اتاق های خانه در حال زندگی کردن بود.

انتشار این مطلب جهت سرگرمی مخاطبین خبرگزاری برنا در خروجی این سایت بارگذاری شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سگ ها این زن موش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۳۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های پتروشیمی بدهی خود را به شرکت گاز تسویه کنند

مرتضی شاهمیرزایی گفت: شرکت‌های پتروشیمی باید به حساب و کتاب خود توجه کرده و بدهی‌ها را تسویه کند. طبیعی است که مطابق برنامه باید بدهی را پرداخت کرد تا مانند چند روز گذشته، گاز قطع نشود. البته مجتمع و شرکت‌ها در بالا و پایین دست نباید خوراک را دریغ کنند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی امروز در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اساسی در سال جاری، تامین خوراک است، گفت: همه ما برای تحقق بخشیدن به این مهم، وظیفه داریم. سه شرکت ملی گاز، نفت و پالایش و پخش، کمک می‌کنند تا این اتفاق رقم بخورد.

وی ادامه داد: شرکت‌های پتروشیمی باید به حساب و کتاب خود توجه کرده و بدهی‌ها را تسویه کند. طبیعی است که مطابق برنامه باید بدهی را پرداخت کرد تا مانند چند روز گذشته، گاز قطع نشود. البته مجتمع و شرکت‌ها در بالا و پایین دست نباید خوراک را دریغ کنند.

شاهمیرزایی افزود: رویکرد اصلی صنعت پتروشیمی در دولت سیزدهم این است که کم‌کاری‌های گذشته را با سرمایه‌گذاری جبران کند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی عنوان کرد: هم‌اکنون طرح‌های جمع‌آوری گاز‌های همراه نفت در قالب چهار طرح برای جمع‌آوری گاز‌های غرب و شرق کارون از سوی شرکت پالایش بیدبلند خلیج‌فارس، شرکت هویزه خلیج‌فارس، ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و شرکت پتروشیمی مارون در حال اجراست تا از سوزاندن گاز‌هایی که در دهه‌های پیش سوزانده می‌شد، جلوگیری شود.

وی اظهار کرد: حداکثر تا سه سال آینده در مجموع یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعب از گاز‌های همراه شرق و غرب کارون توسط صنعت پتروشیمی جمع‌آوری می‌شود که گاز متان آن به شبکه سراسری تزریق و C ۲+ آن خوراک پتروشیمی‌ها می‌شود.

شاهمیرزایی گفت: شرکت پتروشیمی به عنوان شرکت مادرتخصصی تا پایان این اتفاق در کنار هلدینگ‌ها خواهد بود. هلدینگ‌هایی که متعهد می‌شوند، باید به اندازه توان خود سرمایه‌گذاری کنند.

وی در پایان اضافه کرد: در حال حاضر مهمترین راهبرد صنعت پتروشیمی این است که به سمت تکمیل زنجیره ارزش برویم و این وابستگی در خام فروشی را به صفر برسانیم.

دیگر خبرها

  • شرکت‌های پتروشیمی بدهی خود را به شرکت گاز تسویه کنند
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گاز‌های همراه
  • طلاق به خاطر پیدا شدن روسری در خودروی همسر
  • طلاق به‌خاطر پیدا شدن روسری در خودرو شوهر
  • زن جوان خطاب به قاضی:اول یک روسری در ماشین همسرم پیدا کردم؛بعدا هم دیدم از مهد کودک یک دختر را بغل کرد و برد/ حالا هم طلاق می خواهم
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • چرا هیچ دستگاه نظارتی به داد مستاجران نمی‌رسد | اختیار آینده زندگی ما دست صاحبخانه هاست! | مستاجران به ناچار اجازه می‌دهند بر سرشان کلاه برود
  • رویای خرید برای تهرانی‌ها / ۵ میلیارد بدهید، صاحب خانه شوید
  • (تصاویر) این زن زندگی خود را وقف گربه‌ها کرد