Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا نژادبهرام: یقینا اگر تصمیمی برای اعمال دورکاری در ستاد ملی کرونا گرفته شده باشد با توجه به وضعیت وخیم شیوع کرونا در تهران این وضعیت تاثیر خودش را در داخل شهر هم خواهد گذاشت و این محدودیت‌ها فقط شامل خارج از شهر و استان تهران نخواهد بود و ما هم موظف خواهیم بود دوباره از شیوه‌هایی که بیشترین ظرفیت را به دورکاری بدهد استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان- زهرا نژادبهرام عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در رابطه با آنچه که معاون برنامه‌ریزی و نظارت ستاد فرماندهی مقابله با کرونا در پایتخت درباره اتخاذ تصمیم و ارایه پیشنهاد اعمال دورکاری کارمندان و محدودیت سفر از مبداء تهران به سایر شهر‌ها و استان‌های کشور ابراز داشته به  میزان گفت: ما از ابتدای شیوع کرونا سعی کردیم این مساله را رعایت کنیم. چنانکه در خود شهرداری تهران ۳۰ درصد کارمندان به شکل دورکاری مشغول کار هستند. حتی در سطح استان تهران با تصمیمی که ستاد کرونای استان گرفت همین اتفاق افتاد، ولی از حدود دو سه هفته پیش گفته شد کارکنان به شکل کامل به محل کار برگردند.
نژادبهرام در خصوص احتمال اخذ تصمیم برای اعمال دورکاری کارکنان دستگاه‌های دولتی در شهر تهران هم گفت: یقینا اگر این تصمیم در ستاد ملی کرونا گرفته شده باشد که با توجه به وضعیت وخیم شیوع کرونا در تهران این وضعیت تاثیر خودش را در داخل شهر هم خواهد گذاشت و این محدودیت‌ها فقط شامل خارج از شهر و استان تهران نخواهد بود و ما هم موظف خواهیم بود دوباره از شیوه‌هایی که بیشترین ظرفیت را به دورکاری بدهد استفاده کنیم.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به این پرسش که آیا اعمال دورکاری علاوه بر کارکنان دستگاه‌های دولتی بخش خصوصی و اصناف و مشاغل آزاد را هم در بر خواهد گرفت یا نه گفت: این‌ها همه به تصمیم ستاد مقابله با کرونا بستگی دارد. اما آنطور که در گزارش‌ها آمده در حال حاضر شرایط کرونا در کل استان و به ویژه در شهر تهران خیلی وخیم شده است.
وی ادامه داد: مانند دفعات گذشته که ستاد مقابله با کرونا تصمیم گرفت برخی مشاغل تعطیل شود الان هم به خاطر این شدت کرونا بنا به تصمیم استانداری یک هفته قرار شده تمام مراکز عمومی مثل رستوران‌ها و کافه‌ها تعطیل شود.
نژادبهرام با اشاره به اینکه ما هم موظف هستیم تابع تصمیمات ستاد مقابله با کرونا باشیم گفت: مرکز فرماندهی و تصمیم گیری درباره مبارزه با شیوع کرونا یک جاست. هر تصمیمی که در آنجا گرفته شود همه دستگاه‌ها باید آنرا رعایت کنند.
وی با بیان اینکه در بحث دورکاری اولویت با دستگاه‌های دولتی است ادامه داد: اما دستگاه‌های خصوصی و اصناف هم باید تابع تصمیم گیری‌های ستاد کرونا باشند. چرا که در حال حاضر همان طور که بعضی از کارشناسان از موج سوم کرونا خبر می‌دهند در دوره اوج بحران مربوط به این بیماری به سر می‌بریم و نمی‌شود این محدودیت‌ها را رها کرد. پس باید رعایت‌ها بیشتر شود.
نژادبهرام در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا زیرساخت‌های کافی برای اعمال دورکاری در تهران وجود دارد گفت: تصور می‌کنم امروز نسبت به ابتدای دوره‌ای که بیماری کرونا شایع شد خیلی وضعیت بهتر شده باشد. امروز در مقایسه با فروردین ماه هم از نظر زیرساختی و هم از نظر ظرفیت‌های لازم برای دورکاری شرایط بهتری را تجربه می‌کنیم. در دستگاه‌های گوناگون مهارت‌ها افزایش پیدا کرده و ارتباط‌ها به شکل هماهنگ تری برقرار می‌شود و جلسات بیشتری به شکل مجازی برگزار می‌شود.
وی درباره میزان آمادگی دستگاه‌های اداری برای اعمال دورکاری گفت: در حال حاضر دستگاه‌ها می‌توانند حداقل تا ۵۰ درصد کارکنان را به صورت دورکاری در اختیار بگیرند و پوشش دهند که این نشان می‌دهد امروز ما ظرفیتی بهتر از شش ماه پیش داریم.   بیشتر بخوانید: تشدید محدودیت و نظارت‌هایی کرونایی
وی همچنین درباره تاثیر دورکاری بر سیستم حمل نقل عمومی پایتخت گفت: وقتی دورکاری اتفاق بیفتد میزان استفاده و نیاز به استفاده از سیستم حمل نقل عمومی کاهش پیدا می‌کند. آنچه که موجود است برای تعدادکمتری مورد استفاده قرار می‌گیرد.
وی ادامه داد: البته الان هم رقم مسافران وسایل حمل و نقل عمومی آمار پایینی را نشان می‌دهد. مثلا برای مترو چیزی کمتر از یک میلیون سفر در روز ثبت می‌شود و به نظر می‌رسد این رقم همچنان در حال کاهش باشد. حالا هم اگر میزان دورکاری‌ها افزایش پیدا کند تاثیر مستقیمی بر کاهش استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی خواهد گذاشت.

انتهای پیام/ برچسب ها: شورای اسلامی شهر تهران محدودیت های کرونایی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شورای اسلامی شهر تهران محدودیت های کرونایی برای اعمال دورکاری مقابله با کرونا محدودیت ها شیوع کرونا شهر تهران نقل عمومی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۳۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!

جلال محمودزاده یکی از نمایندگان مخالف تعطیلی روز پنج شنبه گفت: ما با دنیا چهار روز ارتباط نداریم. در تهران پنج شنبه و جمعه و در دنیا شنبه و یکشنبه تعطیل است که در یک هفته چهار روز در ارتباط نیستیم. برای اینکه ما بتوانیم از هر نظر فعالیت‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی با دنیا برقرار کنیم، بهتر است با دنیا هماهنگ باشیم، اما اگر ما جمعه و شنبه را تعطیل کنیم حداقل یک روز به ارتباطاتمان با دنیا اضافه می‌شود و این اتفاق می‌تواند برای اقتصاد کشور خوب باشد.

 

به گزارش جماران، لطف الله سیاهکلی عضو کمیسیون صنایع گفت: مجلس این قانون را تصویب کرده بود و روز آن را در اختیار دولت گذاشت و دولت متناسب با برنامه‌های خود باید تنظیم کند. آنچه مهم است مردم ما نیازمند به استراحت و تفریح هستند، شاید میزان کار مفید در کشور کم باشد و باید به دو روز تعطیلی ارتقا پیدا می‌کرد که این اتفاق افتاد.

وی افزود:نکته دیگر رابطه ایران با دیگر کشور‌ها و حتی خیلی از کشور‌های مسلمان است که با سال میلادی کار می‌کنند. سال میلادی شنبه و یکشنبه را تعطیل می‌داند و ما جمعه را تعطیل می‌دانیم؛ حتی پنج شنبه جزو تعطیلی اعتقادی و اسلامی نیست. جمعه تنها تعطیلی اعتقادی ما است، اما آنچه برای ما مهم است این است که تعطیلی جمعه برقرار بماند و برای پنج شنبه یا شنبه دولت هر تصمیمی بگیرد خوب است. کسانی که نگران هستند باید بدانند در اعتقادات ما صرفا جمعه روز تعطیل است.

من و سایر همکارانم با تعطیلی پنج شنبه مخالف هستیم

محسن علیزاده عضو کمیسیون اقتصادی با توجه به شرایط اقتصادی کشور یکی از مخالفان تعطیلی روز پنج شنبه گفت: متأسفانه مسأله‌ای که مورد توافق دولت و کمیسیون اجتماعی قرار گرفت این بود که روز پنج شنبه را تعطیل کنند. اگر این اتفاق بیافتد ما روز پنج شنبه و جمعه را تعطیل خواهیم داشت و دو روز شنبه و یکشنبه در سایر نقاط دنیا تعطیل است. این در حالی است که ما ۴ روز را با تجارت دنیا ناهماهنگ هستیم. در صدد این هستیم خود را هماهنگ‌تر کنیم. در این صورت باید شنبه را تعطیل کنیم اگر این موضوع در صحن به آن پرداخته شود من و سایر همکارانم که به این موضوع مقید هستیم مخالفت کنیم.

جعفر قادری نماینده مردم شیراز از وجود یکسری جریان‌های مذهبی در خصوص اجازه ندادن تعطیلی شنبه، گفت: شاید یکسری از جریان مذهبی اجازه ندهند و همراهی نکنند و اگر چنین امکانی مهیا می‌شد و انطباق ما با کشور‌های دیگر بیشتر صورت می‌گرفت، بهتر بود. ما با وجود چهار روز تعطیلی امکان ارتباط نداریم و این امر اثر سوء خود را در مسائل اقتصادی خواهد گذاشت؛ در حالی که یکسری افراد به آن قید و بند مذهبی می‌دهند. اما به نظر من اگر به جای پنج شنبه، شنبه تعطیل شود مسأله‌ای پیش نمی‌آید.

وی در مورد تنها مزیت تعطیلی پنج شنبه، گفت: مزیت تعطیلی پنج شنبه در مسأله گردشگری است و در این حوزه کمک می‌کند.

دیگر نماینده موافق تعطیلی روز پنج شنبه محمدحسن آصفری گفت: امروز تمام مبادلات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی از طریق فضای مجازی صورت می‌گیرد، اما آنچه گفته می‌شود که برای ما مشکلات اقتصادی بوجود می‌آورد بهانه است. ما هر روزی را که تعطیل کنیم به یک جا برمی‌خورد. اگر دلیل می‌آورند که شنبه تعطیل نشود و با دنیا ۴ روز به اختلاف میخوریم قبول ندارم؛ به این جهت که تمام مبادلات ما از طریق اینترنت صورت می‌گیرد و دلیل مناسبی نیست.

وی در خصوص اینکه برخی روز شنبه را روز یهود می‌دانند، گفت: من این نظرات را کارشناسی نمی‌دانم؛ این نظرات جنبه‌های سیاسی و جناحی دارد. ما اگر می‌خواهیم قانونی تصویب کنیم، باید شامل عموم شود که این قانون شامل عموم نمی‌شود. زیرا ۲ میلیون و ۲۰۰ نفر را شامل می‌شود، در حالی که ما ۱۱ میلیون نیروی کار داریم، تکلیف آنان چه می‌شود؟! در این‌باره ما باید چاره‌ای بیندیشیم.

اگر بنا است تصمیمی گرفته شود پنج شنبه به عنوان روز تعطیل هفته انتخاب شود

احمد راستینه هفشجانی سخنگو کمیسیون فرهنگی در خصوص حتمی بودن تعطیل روز پنج شنبه، گفت: افزایش بهره‌روی یکی از ضرورت‌های مهم در شاخص‌های کار و فعالیت در هر کشوری است. هر جامعه‌ای هر چه به سمت افزایش بهره وری و استفاده صحیح از زمان و فعالیت نیرو‌های اداری خود حرکت کند، طبیعتا سبب تقویت کارکنان، حفظ خانواده، ارتباط افراد با خانواده و جلوگیری از هدررفت وقت‌های بلااستفاده و افزایش بهره‌وری منتهی خواهد شد.

وی افزود: آنچه که خیلی مهم است، این است که بسیاری از هزینه‌های دستگاه‌های ما به خاطر عدم استفاده بهینه از زمان، هزینه‌های مازادی است که بر اقتصاد کشور بار می‌شود. افزایش ساعت کاری با تمرکز بر ارتقا ساعت بهره‌وری چند حسن دارد؛ ارتقا ارتباط کارکنان با خانواده را تقویت می‌کند و افزایش بهره‌وری را رقم میزند و طبیعتا می‌تواند موثر باشد.

وی افزود: بنا داریم اگر از روز‌های هفته روزی به تعطیلی هفته و کاهش ساعات اداری کارکنان اضافه شود، پنج شنبه باشد که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است.

همچنین با توجه به اینکه بخش زیادی از فعالیت‌های اقتصادی استفاده از ظرفیت‌های دورکاری، اقتصاد دیجیتال، فضای مجازی و در بستر شبکه وب انجام می‌شود، به نظر می‌رسد خللی در فعالیت اقتصادی شکل نمی‌گیرد، بهره وری افزایش پیدا می‌کند، ارتباط افراد در فعالیت اجتماعی توسعه پیدا می‌کند، ساعات کاری به صورت بهینه هدفمند می‌شود و ارتباط اعضای دولت و کارکنان با خانواده ارتقا پیدا می‌کند. پس به نظر من، اگر بنا است تصمیمی گرفته شود پنج شنبه به عنوان روز تعطیل هفته انتخاب شود.

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • این جاده‌ها تعطیلات آخر هفته یکطرفه می‌شوند
  • اوضاع نظافت تهران از پاریس هم بهتر است؛ آمار هم داریم
  • نظافت تهران از پاریس بهتر است
  • تابع فضاسازی ها تصمیم قضائی نمی گیریم
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • دستگاه های استان تهران در حوزه راهیان نور به تکالیف خود عمل کنند