Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@10:50:40 GMT

نخستین فن بازار مجازی درمان کشور افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۵۵۱۷۱

نخستین فن بازار مجازی درمان کشور افتتاح شد

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی تهران، معاونت درمان این دانشگاه، نخستین فن بازار دائمی درمان را با همکاری معاونت‌ تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران، ستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمند سازی معاونت علمی ریاست جمهوری و شبکه اجتماعی متخصصان علوم پزشکی (TritApp) به‌منظور پاسخ‌گویی به نیازهای فناورانه حوزه درمان کشور به‌صورت آنلاین افتتاح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سید فرشاد علامه معاون درمان و محمدعلی صحرائیان معاون تحقیقات و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی تهران، حسین سلمانی مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری تجهیزات پزشکی، حسین وطن پور مدیر کل دفتر توسعه فن آوری وزارت بهداشت، علیرضا متولیان مدیرعامل شرکت دانش بنیان tritapp و نیز تعدادی از شرکت‌های فناور حوزه سلامت، مسئولان بیمارستان‌ها و تعدادی از صندوق های سرمایه گذاری خطرپذیر و شتاب دهنده ها در این رویداد مهم علمی، تحقیقاتی شرکت داشتند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در این خصوص گفت: تبادل‌نظر و همکاری دوسویه شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت با بیمارستان‌های کشور و به‌ خصوص در ادامه مسیر بحران کووید - ۱۹ بسیار کمک‌کننده است و موجب آشنایی مسئولان و متخصصان بیمارستان‌ها با آخرین دستاوردها و فن‌آوری‌های نوین پزشکی این شرکت‌ها از یک‌سو و نیازسنجی تجهیزات ضروری مراکز درمانی توسط شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌های صنعتی فعال در این حوزه خواهد شد.

برچسب‌ها شرکت دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی تهران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی تهران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی شرکت دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی تهران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی تهران دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۵۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند