Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-04@03:05:46 GMT

مسافرت‌ها منجر به فاجعه انسانی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۵۶۱۹۶

مسافرت‌ها منجر به فاجعه انسانی می‌شود

رئیس مجمع عمومی نظام پزشکی، در نامه‌ای به رئیس جمهور، بر ضرورت توجه و اهتمام ویژه به تاکیدات سازمان نظام پزشکی در راستای مبارزه موثر با اپیدمی کووید ۱۹ تاکید کرد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در نامه عباس آقازاده مسرور رئیس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی کشور، عنوان شده است: همانطور که طی مقالات، بیانیه‌ها و مصاحبه‌های مکرر مسئولین سازمان نظام پزشکی کشور طی ۶ ماه اخیر به روشنی بیان شده و به دفعات در مصاحبه‌ها نیز بر اجرای این پیشنهاد‌ها تاکید لازم صورت گرفته است، در این مقطع حساس لازم می‌دانیم تا موارد ذیل را به استحضار رسانده و اجرای کامل آن‌ها را به منظور مبارزه موثر با همه‌گیری بیماری کووید ۱۹ و دفاع از سلامتی مردم ایران خواستار شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



۱- در راستای اجرای اکید و هدفمند روش فاصله گذاری اجتماعی ضرورت دارد به هشدار‌های سازمان نظام پزشکی در رابطه با بازگشایی مدارس در تمامی سطوح و برگزاری حضوری کلاس‌ها که با رویکردی غیرکارشناسانه به دفعات از سوی وزیر آموزش و پرورش و همکاران ایشان مورد تاکید قرار می‌گیرد، توجه شود. در شرایط کنونی استفاده از سیمای جمهوری اسلامی ایران (تلویزیون) و دایر کردن برنامه‌های آموزشی در چند کانال که در سراسر کشور با کمترین هزینه قابل استفاده باشد، مورد تاکید است. بدیهی است سایر روش‌های غیر حضوری آموزشی در صورت وجود زیرساخت لازم در بین دانش آموزان و مدارس؛ همچنان به عنوان پایه آموزش در شرایط کنونی مورد تاکید است. این تاکید شامل وزارت علوم؛ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی نیز می‌شود. بسیار آشکار است که حضور میلیون‌ها نفر دانشجو در کلاس‌ها؛ غذاخوری‌ها و سایر محیط‌های دانشجویی بهترین بستر رشد و گسترش اپیدمی کووید ۱۹ و آنفلوانزا است.

۲- در شرایط اپیدمی بیماری کووید ۱۹، ضرورت توجه به عزاداری مردم در ایام اربعین حسینی بر کسی پوشیده نیست؛ همانطور که در سخنرانی‌ها و دستورات مقامات عالی دولت نیز بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این ایام تاکید فراوان شده است، آنچه که در شرایط فعلی شاهد آن هستیم از جمله بسته شدن مرز‌های عراق و عدم برگزاری راهپیمایی اربعین حسینی، نشان دهنده توجه مسئولین به سلامتی شیعیان ائمه اطهار (علیهم السلام) است. در چنین اوضاعی باید از برگزاری تجمعات غیرقانونی و تحرکات افرادی که به نظر می‌رسد حتی دستورات مراجع تقلید و مقام معظم رهبری را نیز بر نمی‌تابند و از اساس با مستمسک قرار دادن احساسات پاک مذهبی مردم به دنبال کسب و کار سودجویانه خود هستند؛ اکیداً و شدیداً جلوگیری نمود.

۳- اعلام تعطیلی در مراکزی از شهر تهران که با هشدار ستاد مقابله با کرونا تهران بزرگ در دست انجام است، اقدام پسندیده‌ای بوده، اما بیم آن می‌رود که به دنبال تعطیلی برخی از مراکز و نیز تعطیلی اربعین حسینی، موج مسافرت‌های غیر ضروری به سمت شمال کشور و مناطق زیارتی بار دیگر به راه افتد. مسافرت میلیون‌ها نفر بدون مراعات هیچ گونه ضابطه بهداشتی به مناطق یاد شده مساوی خواهد بود با فاجعه انسانی (افزایش تعداد مبتلایان و مرگ و میر بیماران) در این مناطق و کل کشور؛ لذا به آن ستاد محترم هشدار داده می‌شود تا با خروج از برخورد انفعالی از مسافرت‌های غیر ضروری در این موقعیت اکیداً جلوگیری نماید. اقتصاد ملی، توانایی‌های فنی و علمی و نیز قدرت دفاعی این مملکت با جلوگیری از مسافرت‌های غیرضروری کوچک‌ترین آسیبی نخواهد دید.

۴- توجه ستاد ملی مقابله با کرونا را به وضعیت بهداشتی و میزان شدت و حدت اپیدمی کرونا در زندان‌های سراسر کشور جلب نموده و اکیداً خواستاریم ستاد رأسا بر اجرای ضوابط بهداشتی در زندان‌ها و پادگان‌ها و هر جایی که تجمعی از هموطنان وجود دارد، نظارت نماید و به گزارش‌های بوروکراسی اداری موجود در این موارد اکتفا نکند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مسافرت نظام پزشکی کووید19 فاصله گذاری اجتماعی سازمان نظام پزشکی مسافرت ها کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۶۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: استقلال مالی دانشکده علوم پزشکی چابهار پس از ۶ ماه تلاش بی وقفه و توجه ویژه دولت سیزدهم محقق شد و این نوید دهنده حل مشکلات بهداشتی و درمانی و ارتقای شاخص های سلامت منطقه جنوب سیستان و بلوچستان است.

منصور نعیم آبادی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: پس از استقلال مالی و افتتاح حساب ۲۷۰ میلیارد ریال برای نخستین بار پس از راه اندازی این دانشکده به حساب شبکه‌های بهداشت و بیمارستان‌های تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار واریز شد.

وی گفت: اعتبارات در قالب برنامه ۱۰۰ روزه و مبتنی بر عملکرد مراکز تحت پوشش تخصیص و به حساب واریز می‌شود و امیدواریم شاهد تحولی در خدمت‌رسانی به مردم عزیز منطقه باشیم.

وی تصریح کرد: تزریق اعتبارات در چندین مرحله ادامه خواهد داشت و از سوی دیگر نظارت بر عملکرد و نحوه هزینه کرد نیز موشکافانه توسط کارشناسان ستادی انجام خواهد گرفت.

سرپرست معاونت توسعه دانشکده علوم پزشکی چابهار ضمن تقدیر از نگاه ویژه وزارت بهداشت به دانشکده علوم پزشکی چابهار و تقدیر از ‌حمایت‌های سرپرست دانشکده ابراز امیدواری کرد، در مدت کوتاهی بخشی از مشکلات زیرساختی و تجهیزاتی با رویکرد برنامه ۱۰۰ روزه مرتفع خواهد شد.

نعیم آبادی با اشاره به اینکه مشکلات بهداشتی و درمانی در جنوب سیستان و بلوچستان خیلی زیاد و محرومیت ها فراوان است مثلا در شاخص‌های بهداشتی، چابهار تنها منطقه‌ای است که پوشش سیستم شبکه آن ۵۰ درصد هست، افزود: شما در هیچ کجای کشور همچنین موردی را نخواهید دید، در همین استان سیستان و بلوچستان سراوان و زابل شاخص بهداشتی ۱۰۰ درصد است.

وی بیان کرد: سرانه‌ی تخت بیمارستانی در کل کشور به ازای هر یک‌هزار نفر ۱.۸ تخت در سیستان وبلوچستان ۹ دهم، جنوب بلوچستان  ۶ دهم و در چابهار (منطقه سواحل مَکُران)  ۴ دهم است این یعنی به این معنا است که در شهرستان های دشتیاری، زرآباد و قصرقند حتی یک تخت بیمارستانی وجود ندارد و حداقل در ۶ شهرستان حوزه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار بیش از یک هزار و ۴۰۰ تخت تخت نیاز است تا به سرانه استاندارد کشوری در حوزه سلامت برسد.

به گزارش ایسنا، استان سیستان و بلوچستان در حوزه بهداشت و درمان ۴ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در شهرهای زاهدان، ایرانشهر، زابل و چابهار دارد.

دانشکده علوم پزشکی چابهار یکی از مراکز آموزش عالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در شهر چابهار است که در هشت اسفند ۱۴۰۰ و جلسه ۲۵۸ شورای گسترش دانشگاه علوم پزشکی با تأسیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی در چابهار موافقت کرد و در تاریخ ۱۵ مهر ۱۴۰۲ رسما شروع به کار کرد و مدیریت سلامت ۶ شهرستان(شامل چابهار، کنارک، نیک‌شهر، دشتیاری، قصرقند و زرآباد) با یکهزار روستا و با جمعیت ۷۰۰ هزار نفر از منطقه بلوچستان را بر عهده دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • کشف و ضبط ۱۲۰۰ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در کاشان
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح، فاجعه انسانی خواهد بود
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • مدیرکل سازمان جهانی بهداشت: حمله اسرائیل به رفح یک فاجعه انسانی است