Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: از شهریور ماه از تمام بیماران مبتلا به بیمارى حاد تنفسى، علاوه بر تست کرونا تست آنفلوآنزا نیز گرفته‌ایم و تاکنون در استان هرمزگان، مورد مثبت آنفلوآنزا نبوده است. - اخبار استانها -

فاطمه نوروزیان در باره توزیع نخستین مرحله واکسن آنفلوآنزا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بندرعباس اظهار داشت: در هفته جارى، با زنان باردار پرخطر که پرونده الکترونیک سلامت در سامانه سیب تشکیل داده‌اند، تماس گرفته شده و واکسن آنفلوآنزا به صورت رایگان تزریق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زنگ خطر شیوع همزمان "کرونا" و "آنفلوآنزا" در ایلام به صدا درآمدمبتلایان کرونا تا پایان دوره بیماری نباید واکسن آنفلوآنزا تزریق کنندموردی از شیوع ویروس آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان امسال تاکنون در گیلان دیده نشد

وی ضمن تاکید بر اینکه برای تشکیل پرونده زنان باردارى که پرونده الکترونیک سلامت ندارند اطلاع رسانى خواهد شد، افزود: تاکنون گزارشی از اپیدمی و شیوع آنفلوآنزا در مناطقى از دنیا که در این موقع از سال همواره موجى از بیمارى آنفلوآنزا وجود داشته، در این روزها نرسیده است. 

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار کرد: این موضوع نشان دهنده این است که رعایت پروتکل‌هاى بهداشتى یعنى شستشوى دست‌ها، استفاده از ماسک و حفظ فاصله اجتماعى، تاثیر خیلى خوبى در پیشگیرى از آنفلوآنزا داشته است همچنین حضورى نبودن مدارس و دانشگاه‌ها که از کانون‌هاى انتشار بیمارى محسوب می‌شوند، باعث کاهش شیوع آنفلوآنزا شده است.

نوروزیان تصریح کرد: در ایران نیز امیدواریم که با رعایت پروتکل‌هاى بهداشتى توسط مردم عزیز، نگرانى در خصوص اپیدمى آنفلوآنزا نداشته باشیم و همچنین شیوع کووید 19 را هم بتوانیم کنترل کنیم.

وی تاکید کرد: از شهریور ماه از تمام بیماران مبتلا به بیمارى حاد تنفسى، علاوه بر تست کرونا تست آنفلوآنزا نیز گرفته‌ایم و تاکنون در استان هرمزگان، مورد مثبت آنفلوآنزا نبوده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خاطرنشان کرد: همچنان مردم باید از ماسک استفاده کنند و شستشوى مرتب دست‌ها و حفظ فاصله فیزیکى مناسب را رعایت کنند اگر افراد مجبور به ارتباط نزدیک با یکدیگر هم بودند از شیلد صورت به همراه ماسک استفاده کنند.

به گزارش تسنیم به گفته دکتر حسین پور معاون بهداشتى دانشگاه علوم پزشکى هرمزگان بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا آبان ماه است و سایر مادران باردار و کادر درمان در محیط‌هاى شغلى پرخطر، اولویت‌هاى بعدى تزریق واکسن هستند.

انتهای پیام/868/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واکسن آنفلوآنزا دانشگاه علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۶۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • گزارشی از ۳ سریال جدید تلویزیون + زمان پخش
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • گزارشی از سریال‌های در حال ساخت نمایش خانگی/ کدام کارگردانان این روزها مشغول کارند؟
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان